Ja imam PROBLEM i treba mi savet, mada mislim da mi nema pomoci.
Naime, ja se palim na starije muskarce i zaljubljen sam u ujakovog najboljeg prijatelja (i prvog komsiju), koji je nekih 30 godina stariji od mene. E sad, o tome sam pisao na jednom drugom topiku, taj matorac me je jednom prilikom, u drustvu drugih ljudi, a opet neprimetno, stipkao za list leve noge, u dva navrata u razmaku od nekih 5 minuta, na sta sam ja reagovao smeskajuci se.
Inace, covek je oduvek bio prijatan prema meni, prema svima, a nekako sam uvek osecao da mi se smeskao vise nego drugima...lol...Dalje, jednom prilikom sam video da stipka i brata (ujakovog sina), ali to mi nije delovalo kao da je pokusao da sakrije od bilo koga, nego je to bilo ocigledno (bratu je bio rodjendan)...
Dalje, pre nedelju dana sam otisao do ujaka, znajuci da nikoga nema kuci unapred, pa mi je to bio izgovor da odem kod moje simpatije kao da vidim da mi tu nije neko od rodjaka. On me je naravno pozvao unutra kod njega, da nesto popijemo, ja sam naravno predlozio nesto "duze"-pivo. Malo smo procali, ja sam bio malo izgubljen, ali sam se trudio da se to ne primeti. Nije rekao nista sto bi moglo da mi bude signal za nesto, niti je uradio bilo sta (nazalost tako sam seo da nismo bili jedan pored drugog, niti mi je mogao prici od stola)...Kada smo se pozdravljali, rekao mi je da dodjem jos koji put, da mu je dosadno (zena je u inostranstvu veci deo godine, a on samo povremeno). Mozda je to bio znak nekakav, a mozda nista, mozda je covek samo ljubazan.
Uglavnom, ja celu narednu noc nisam mogao da spavam, a nisam bio ni u stanju da se samozadovoljim, neko neopisivo stanje. Jako mi je simpatican i hteo bih da se mazim sa njim...
Ja bih tako rado njemu rekao sta osecam, ali se bojim. Veliki problem je u tome sto je on ujakov najbolji prijatelj, sa njim se cesto napija...I naravno, bojim se da bi mu rekao u slucaju da mu se ideja da se mazi sa mnom ne dopada. Jednom prilikom je rekao, kad se pricalo o odlozenoj gay paradi, da mu je parada ok i da su ti ljudi ok, nesto tako.
Pored svega toga, ja sam imao jedan neuspesan coming out jednoj osobi, ali sa kojom nisam imao zajednickih prijatelja (profesor na fakultetu, ali NE sa mog smera)...To mi je ostala velika trauma, a ovde su okolnosti jos slozenije, od toga sam mogao pobeci, a bojim se da cu u slucaju neuspeha ovde, snositi posledice i to trajne.
Moze li neko da mi da nekakav pametan savet?