Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By sapa09
Nije bas smesno, ali ja sam se posle ovoga smejala ceo dan.
Sedim u busu, putujem iz mog malog mesta kod devojke i primetim da je sestra jedne moje drugarice takodje u autobusu i pustim toj drugarici poruku u kojoj je nesto zezam zasto ne cuva sestru dok putuje (jer je sestra mladja od nje).
Dopisujemo se i saznam da je i ta drugarica u tom gradu gde ja putujem. I onda:
Drugarica: A kojim povodom ti dolazis u Beograd?
Ja: Idem kod devojke.
D: Devojke? Presisala si me!
J: Aha. Sto, iznenadjena si?
D: Da, nisam znala da imas devojku.
J: Pa eto, neke stvari ne znas. Sto sam te presisala?
D: Ja vec 2 godine nisam imala devojku, zamlacujem se sa muskarcima..

I tom izjavom mi je samo ulepsala dan. :D
Korisnikov avatar
By sofia
Od skoro su se, zbog nekih tehnickih probema u stanu moga zeta, sestra i on doselili kod nase keve.
Ja sam proslog vikenda otisla do zavicaja i zelela da obidjem i pokojnike, pa su me oni odvezli do groblja i pravili mi drustvo tamo... Na pradedinom grobu dobijem inspiraciju za zavitlavanje pa im kazem- znate, ovaj covek je sazidao kucu u kojoj sad zivite, i sve nesto mozgam da je bacio neko prokletstvo na nju, da nema prosperiteta sve dok se zetovi budu udavali. Prvo je baba dovela dedu, pa onda majka moga oca, pa posle i sestrinog oca, a sada sestra tebe. Mislim da ce prokletstvo biti skinuto tek kada ja dovedem u kucu snajku.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2399865#p2399865]sofia napisao:[/url]Od skoro su se, zbog nekih tehnickih probema u stanu moga zeta, sestra i on doselili kod nase keve.
Ja sam proslog vikenda otisla do zavicaja i zelela da obidjem i pokojnike, pa su me oni odvezli do groblja i pravili mi drustvo tamo... Na pradedinom grobu dobijem inspiraciju za zavitlavanje pa im kazem- znate, ovaj covek je sazidao kucu u kojoj sad zivite, i sve nesto mozgam da je bacio neko prokletstvo na nju, da nema prosperiteta sve dok se zetovi budu udavali. Prvo je baba dovela dedu, pa onda majka moga oca, pa posle i sestrinog oca, a sada sestra tebe. Mislim da ce prokletstvo biti skinuto tek kada ja dovedem u kucu snajku.
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By bern
"natjerao" sam drugaricu da pogađa šta stephen fry i ja imamo zajedničko. meni je bilo zabavno i pomalo napeto. njoj je bio šok -- kad sam knačno JA rekao "i stiven je gej!".
Korisnikov avatar
By bern
ah, yes. i feel it. and have no regrets.
1) Ja sa 12g dolazim kod mame, placljiv, preplasen.
Ja: Mama mislim da sam peder... :rida:
Mama: Pa jel si siguran? Jel ti se dize...?
i krece da se smeje! Ja je gledam u neverici... :shocked: umirem koliko mi je tesko, otvaram joj dusu a ona mi se smeje. Od tada sam prestao da joj se poveravam...
2) Pre nekoliko godina moj brat cacka svoj komp, trazi nesto (on mucenik samo zna da upali komp i pusti igrice), ja sedim pored njega, iz nekog razloga ulazi u cookies i tamo pise gay-serbia.
On: Sta je ovo?
Ja ubedjen da sam obrisao history i cookies.
Ja(u sebi): Jao ne! Pa zar i on?!
Ja: Ne znam... :neznam:
On: Vise ne smes da koristis moj komp!
Ja: Dobro...
Narednih nedelju dana nisam pricao uopste s njim. Posle toga moja mama dolazi kod mene i kaze: (moj brat) je rekao da mozes opet da koristis komp. Posle toga smo normalno nastavili da pricamo a to vise nismo spomenuli.
3) Pre 2 godine upoznam lika na radionici sa gay tematikom, mada nista nije bilo. Godinu dana posle nalazim se sa rodjakom i zetom, idemo na neku svirku.
Rodjaka: Samo da sacekamo jednog mog druga i neko njegovo drustvo i krecemo.
Dolazi taj lik kog sam upoznao pre godinu dana sa drugom i drugaricom. I te drugarice se secam isto sa te radionice.
Pruzam ruku drugarici.
Drugarica: Ja tebe znam od nekud...
Ja: :neznam:
Posle odlazimo ja i taj lik da ostavimo jakne.
Lik: A ja tebe znam iz ... (mali gradic)?
Ja: Hahahah mmmmneeeee...
Lik: Onda sigurno sa svadbe?
Ja: DA! Sa svadbe!
Pocinje koncert i prilazi mi drug od tog lika.
Drug: :bigsmile:
Ja: :bigsmile:
Drug: Mi se znamo :bigsmile:
Ja (u sebi): Nismo valjda imali sex?! Ma neeeee, setio bih se...
Ja: Ne secam se stvarno... :neznam:
Drug: DOooobro dobro...
Ja: Stvarno... izvini :neznam:
Na kraju vracamo se sa svirke, rodjaka, zet i ja.
Rodjaka: A odakle ti znas (Lik)?
Ja: .... Sa svadbe!
Rodjaka: A da. Pa znas, on je meni bas dobar drug ali se ne vidjamo cesto, zato sto je on clan nekih nevladinih organizacija, za ljudska prava, gay populaciju i tako to, pa je zauzet i putuje cesto...
Ja: Ahaaaaaa...
Ma neeeee uopste me nije provalila :p
Korisnikov avatar
By blenta
treba mi neki program refworks za pisanje papira i referenciranje koji je urnebesno glup i komplikovan za nesto sto je toliko jednostavno i bezze

i odem na info pult u skoli, jebavam se dvadeset minuta sa dva it lika koji ne bi nasli sopstvene noge
i na kraju ih nateram da zovu nekog iz biblioteke ko bi verovatno znao

i sad dolazi zena prava matora bibliotekarka- zna sta treba da se radi ali je prava keva za kompom i jako spora

napravio se red oko info pulta jer ja zamajavam obojicu zaposlenih i ona dosla i kao daj mi komp i kao nesto prica sa mnom
pa jel ti se svidja ovde, pa jel imas drugare, pa jel ti bilo zabavno u gradu treba da ides ovamo i onamo i lalala

krece da kuca adresu na koju treba da se ode onlajn i registruje wtf

i kuca slovo po slovo onako svako slovo jednim prstom ubadajuce posle 2 sekunde sve ukljucujuci www.

a predlozene strane gugl hroma se vrte li vrte
te romeo, te xtube i na kraju jbt i rentboy kojim sam trazio skinny latino droce

i ubode ona najzad refworks.com i sad neprijatna tisina
te da presecem ja kazem ii, gde jos treba da idem i sta da vidim?
ona: nema veze, bices ti okej, vidim da umes da si nadjes zabavu

i ja ucutim
Slika

---

Nemam te neke smEšne primjere outanja, pa je onda logično da ne mogu izdvojiti najsmješniji/e.

Možda zbog toga što na većinu stvari gledam i pristupam im (pre)ozbiljno.

No, lEpo je pročitati pojedine postove na ovoj temi.
Korisnikov avatar
By blenta
u glupavoj skandinaviji sve je podlozno do besmisla nekoj glupavoj birokratskoj zavrzlami

i ako npr oces da sednes u biblioteku u pauzi i nesto procitas treba da rezervises mesto unapred, nedeljama unapred. stoga ljudi cesto dele jedno mesto kako bi ga sto bolje iskoristili i stigli na red u isto vreme.

no prolazih pored biblioteke i videh slobodno mesto pa odlucih da zasednem dok me neko ne izbaci. mesta su stolovi podeljeni u dva dela te dve osobe sebe jedna naspram druge. krenuh da sednem i vidim batu preko puta: sitnis, crna kratka kosa, jaka senka od brade; fiksiramo se pogledama, presece me preko stomaka veptivic, sedoh i krenuh da citam neke clanke koje treba da prodjem...

posle par minuta osetih nesto na patici, pomislih nista... no onda osetim kako mi se necija noga bez patike uvlaci pod nogavicu i mazi po skocnom zglobu. usplahirim se i pridruzim se igri. posle nekog vremena dignem glavu, kad ono plavokosa seka..
slatka je ali nema ni bradu ni vencuge na sakama :/

nasmeje se... i kaze cao
blenta: hey ... I,.. I,... I'm sorry
rikke: why?
- i u naredne dve izjave neke tajne izletose-
blenta: I thought you were somebody else :/
rikke: oh, thats my boyfriend :)
-skide joj se kez sa lica na blic, pa se opet nakezi-
rikke: hehe, fag :)
blenta: whore :)
rikke: wanna grab something to eat?
blenta: Sure, I'm perpetually hungry...

i odosmo u menzu
zapravo je vrlo fina jedna seka
mimo njenog autovanja
Korisnikov avatar
By Hys.
^a sta fali, ti bese bi :)?
Korisnikov avatar
By blenta
ne fali nista
samo sam se u momentu izgubio jer sam tupav

a i ne volim te varijante vidjanja s ljudima koji su satro posveceni
osim ako partner ne zna i daje potpuni blagoslov a pritom se to radi iz drugih razloga a ne iz dosade ili uprkostrenutnom partneru

ali lepo smo pricali i deluje vrlo fino. nismo pominjali sta se desilo u biblioteci
Korisnikov avatar
By Herald
Juuuu, kako bi izgledala slatka seka sa vencugama i bradom :lol:
Devojka koja je lezbejka hoce da se autuje majci, da bi ispitala teren prvo upoznaje majku sa svojim gej drugom. Majka je ok reagovala, pristojno se ponasala sve vreme. Kada je gej drug otisao kuci majka kaze: Jao, nikad ne bih rekla da je gej, tako je fin i kulturan...
Devojka: -.- Pa dobro mama, i gejevi su fini i kulturni...
Majka: Ma znam, ali...
Posle nekog vremena devojka dovodi svoju curu i upoznaje je sa majkom. Majka opet odreaguje potpuno normalno i fino, ali kada je cura otisla majka kaze cerki: Nisi mogla da nadjes neku lepsu?!
Korisnikov avatar
By blenta
lik na faxu prica kako nece da kupi smartfon nego se misli da uzme tablet
jer mu to resava i smartfon related stvari
a pritom ne mora da vuce tezak laptop na fax

ja mu kazem a np ipad mini?
on odgovara sa: nah, id prefer a 10 incher. i would feel more comfortable with it.
samo sam se nakezio.
on: and i see im not the only one...
Moj fejl, al' mi je bilo tako kjut posle.. :smilegrin:

Odlazim u prodavnicu i sad stojim u redu da mi narezu salamu malo i primetila sam neku plavusu u daljini kako nesto radi i onako, zagledala se u nju, lepa je bila i tako to i nisam ni primetila kada sam dosla na red.. Prvo me je neko vreme dozivao prodavac, a onda kada sam se ja dosetila da se odazovem, ne skidajuci pogled sa doticne plavuse, samo sam rekla: "Dajte mi 300g one divne plavuse."
Prodavac (malo stariji covek) me je samo pogledao u smislu "ma je l' to moje usi dobro cuju? :lol: " a ja sam se malo nakon toga (kada sam shvatila sta sam izvalila) samo rekla - sunku, dajte mi onu divnu sunku. :lol:
:blush:
Korisnikov avatar
By ilija f
Ahahahahaha ovo je predobro :D

Elem, igramo psihijatra. Dakle, za neupućene, igra se sastoji od toga da neko ko je psihijatar, treba da pogodi šablon po kome svi ostali odgovaraju. Tad kad smo igrali, šablon je bio da odgovaraš za onog ko sedi levo od tebe. Ako neko odgovori neistinu za osobu koja sedi levo od njega, ta osoba kaže 'psihijatar' i ljudi tad zamene mesta. Lik sedi desno od mene, i.e. odgovara za mene. Pita ga psihijatar 'da li si nekad imao gej san?', lik iz zajebancije kaže 'da'. Svi očekuju da ću reći 'psihijatar', ali ja ćutim i smejem se. Ljudi počinju da se cepaju, ne mogu da dišu, nekima je neverovatno, neki su vidno zgroženi, svima je smešno, sem likuši koja je psihijatar i ne izvaljuje o čemu se radi. Posle jedno 15-20 sekundi pauze, jedan lik dobacuje 'Pa šta ima veze'. Elem, ishod, niko mi nije poverovao, svi su ubeđeni da su bili trolovani ili da sam imao gej san, ali ne i da se ložim na dečke xD.
Korisnikov avatar
By Neutron
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478771#p2478771]Over_the_rainbow napisao:[/url]Moj fejl, al' mi je bilo tako kjut posle.. :smilegrin:

Odlazim u prodavnicu i sad stojim u redu da mi narezu salamu malo i primetila sam neku plavusu u daljini kako nesto radi i onako, zagledala se u nju, lepa je bila i tako to i nisam ni primetila kada sam dosla na red.. Prvo me je neko vreme dozivao prodavac, a onda kada sam se ja dosetila da se odazovem, ne skidajuci pogled sa doticne plavuse, samo sam rekla: "Dajte mi 300g one divne plavuse."
Prodavac (malo stariji covek) me je samo pogledao u smislu "ma je l' to moje usi dobro cuju? :lol: " a ja sam se malo nakon toga (kada sam shvatila sta sam izvalila) samo rekla - sunku, dajte mi onu divnu sunku. :lol:
:blush:
:hail2:
Ja sam se autovao drugaricama pre par meseci. Pre toga su me ohrabrivale uz "mi samo želimo da budeš srećan" svaki put kada se napijemo i kad me spopadnu što nemam devojku. Najzad kada sam odlučio, pre izlaska imamo taj ritual da odemo kolima negde i napijemo se, pa onda idemo u "provod". U svakom slučaju, duvali smo, ja prvi put, simbolično, i onda sam im rekao. Posle mi je drugarica priznala da je nabavila travu jer je htela to da izvuče iz mene već jednom, a pre nego što sam izgovorio to, rekla mi je ČEKAJ, MORAM DA SE NAMESTIM ZA OVO.

Mislim, i nije toliko smešno, ali meni jeste lol
Korisnikov avatar
By mean95
ne znam ovu devojku ali video sam negde na netu
htela je da svojika saopsi preko maila i tri godine se pripremala za taj datum..gledala je na net kako su drugi to uradili i kada je uzela par recenica, napisala u mai i poslala svojima tek onda je videla da je na kraju slucajno i kopirala ..Vas sin Luke :) eto to mi je bilo zanimljivo
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!