Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by YoladinAh, odlazak iz kucje.. Been there, done that.. Tako to uglavnom i biva.
Kevi sam rekao pre godinu i po dana i tada je situacija bila katastrofalna. Nije htela da prica sa mnom, imala je tripove da me vodi kod psihijatra da me izleci, utvrdi koliko % sam gay.... Bio je to jako tezak period koji me je doveo do toga da odem od kuce. Nisam mogao da istrpim pritisak, njen pogled, kad god joj se obratim ona ni u oci ne moze da me pogleda. Posle nekih 22 meseca, kada sam se vratio kuci, sela je i popricala sa mnom i rekla mi je, citiram " znala sam ja to i ranije ali nisam imala hrabrosti da samoj sebi priznam to. A ti u buduce radi ono sto te cini srecnim, jedino tako ces moci da budes srecan u zivotu. " Tada sam se ustinuo jer nisam verovao da to izlazi iz njenih ustiju. Bravo kevo, svaka cast. Cale jos uvek ne zna, nisam mu rekao a i ne planiram jer je ozbiljno bolestan i plasim se da mu se zdravlje ne pogorsa.
Originally posted by sexygay21"Keva" ti je teski homofob.
Nemam pojma da li znaju ili ne,ja im nikad nisam nista rekao......Ali zato sestra je u jednom trenutku rekla mami kako sam se ja ljubio sa jednim deckom......Mama me pozvala i pitala da li me je decko poljubio i kad sam rekao da jeste samo sto nije napucala sestru,u fazonu,i ti bi se poljubila sa ribom ako krene da te poljubi......Strasno....
Inace imam veoma cudan odnos sa njima,jer od svoje desete godine stalno sam putovao,a vec 4 godine ne zivim sa njima....tako da nekako moj privatni zivot je moja stvar,mislim sve sto me pitaju ja im kazem,ali nema nekog preterivanja
Jedino je keva malo napravila facu kad sam joj rekao da ne verujem u brak i da nikad necu da se ozenim......
Originally posted by reveal
well, moram da se pohvalim. my complete family, uza i sira, znaju.
![]()
btw, prozvali su me bolesnikom.
Originally posted by revealOriginally posted by Swanheart
zena ocekuje unucice,a sada misli da ih nikada nece imati![]()
moja ocekuje svadbu, a kad joj kazem da ce je imati, jednog dana, kada judi shvate... strefi je slog...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!