Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By denbo
macedonianlesbian napisao:Autovala sam se i sad je lakse! Prihvatila me, liberalna je i sad smo blizi nego ranije.
super, bravo :wink:
By maslacak17
moj prvi coming otu je bio najboljoj drugarici dok smo lezali u krevetu,bio sam vec dva i po meseca u vezi,posto vise nisam mogao da joj lazem kakve mi poruke stizu,cak je mislila da se i drogiram a da je lazem,kad sam joj sve rekao bila prijatno iznenadjena,naravno da me je podrzala, i ona je meni rekla neke svoje probleme iz zivota koje nije ni svom decku. potom je saznala sestra sve je bilo ok cak me je i pokrivala kad sam isao da se nadjem sa deckom. sasvim slucajno sam se outovao i bratu i to na sestrinoj svadbi, nije proslo dobro,rekao je mami i od tad sam morao da prekinem kontakt sa deckom, mama to nikako nece da prihvati kao ni brat i uopste me ne podrzavaju, tata ne sme da sazna ni u ludilu jer bi po njima bilo katastrofalno! zna jos jedna gay drugarica i neki ljudi koji mi nisu bitni u zivotu tj bratov drugar i bivsa devojka, znam da oni nece nikome reci ali mi nije vise ni bitno! proslo je godinu i po dana situacija se nije nista promenila na bolje, vise ni ne pricamo o tome jer oni misle da cu ja naci devojku. tesko je sada jos vise ali bar znaju sta sam,valjda ce jednog dana prihvatiti! sa tim deckom se cujem i dan danas mada je on sad daleko pa veza nije ni moguca! ptianje je zasto sam se outovao, zato sto nisam mogao vise da lazem bio sam non stop pod pritiskom,padao u depresije. i sada ih ja lazem kako ce sve biti ok i kako se vise ne cujem sa tim deckom,samo zbog mame jer je bolesna. ali planiram da to sve lepo rascistim pa ako me vole volece me kakav jesam!
Korisnikov avatar
By gossip
edit: necu uopste da se raspravljam sa vama obrisao sam sta sam napisao i povuci cu se sa teme i zadrzati svoje misljenje za sebe
By Kragi
Garant zamera i svojim roditeljima sto su ga napravili i eventualno stupili u brak, stavivsi svima do znanja da su str8 - to je licna i intimna stvar. :D
Korisnikov avatar
By Srklet
ali zabavna je ta ironija da se citira nesto napisano prije pet godina, sto ni onaj koji je to napisao vise ne misli, kao danasnji stav neke druge osobe. :party:
Korisnikov avatar
By gossip
edit: necu uopste da se raspravljam sa vama obrisao sam sta sam napisao i povuci cu se sa teme i zadrzati svoje misljenje za sebe
By Kragi
Citiraj bar jednu recenicu u kojoj te vredjam? ;)
i jos mi reci koja prava su ostvariva ako nisi drustveno vidljiv tj. ako 'nisam' gay?
By Kragi
U smislu jednakosti sa heteroseksualcima ;)
Korisnikov avatar
By blenta
uhm, pravo da budes heteroseksualac? :blentavi:
By Kragi
lol
bice da i tako moze da usvaja decu ili stupi u brak. ;)
ali ne bi svi da budu hetero + sto on nije.

Ono sto ja hocu da kazem je da on sam govori o ravnopravnosti, braku, usvajanju dece ...
Drzeci se za ruku sa deckom dok setas bi bila ravnopravnost uz koju bi tesko mogao da kontrolises br ljudi kojima si out.
Isto je i sa ostalim primerima :D
By bonizzi
Ovo je moj prvi post na forumu i uopste prvi put da sa nekim i ovako pricam o svojoj seksualnoj orijentaciju u koju nisam ni sam siguran,pa verovatno zbog toga i pisem.Jos sam osoba u formiranju,imam 17 god pa sam u velikim nedoumicama.Za sebe bih rekao da sam biseksualac,jer mi se svidjaju mnoge devojke koje poznajem,a samo jedan momak,ali kada sam u intimi i kada masturbiram to radim tako sto u vecini slucajeva zamisljam muskarce i gledam gay filmove.Mislim da sam u nekom previranju i da bi sam mozda voleo da budem biseksualac,ali u to nisam siguran.Za pocetak bi voleo da me neko posevatuje ko ima iskustva sa problemima ovog tipa,takodje imam i dosta pitanja,ali o tome neki drugi put.
O outovanju ni ne razmisljam jer nisam siguran sta sam.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ manje vise smo svi imali ovakve probleme. evo ja prvi. jedini savet koji mogu da ti dam je da ne bezis od sebe i budes iskren prema sebi, to je najbitnije, i nemoj da mrzis sebe ni zbog cega, sta god da si to si ti. nemoj da mlatis glavom previse, sve ce ti doci vremenom, ako budes iskren i otvoren prema sebi, naravno.
Korisnikov avatar
By Srklet
ono o cemu razmisljas dok drkas ti sve govori. dakle, ti si peder. :party:
Korisnikov avatar
By now_pictured
pa da, nekako se slazem sa popajem
i ja sam se prvo pretvarao i sebe uveravao da sam bi i da mi se dopadaju devojke
al ako ti se dize na muskarce onda jesi gej
i meni su neke devojke lepe i svidjaju mi se, ali ne drkam na njih nego na tipove :D
By bonizzi
i ja mislim da sam nekako vise gay,ali me pale i devojke.nekako kad se napalim onda mi je normalno da budem gay,a posle toga razmisljam sta mi je to trebalo tako da sam dosta nesiguran,ali eto dosao sam ovde da vidim sta ostali misle o tome koji su sigurno imali slicne situacije i da se druzimo,a vremenom cu se i ja definisati.svaki savet u vezi ovih i slicnih tema mi je dobrodosao.
Korisnikov avatar
By bothways
Just go with the flow. Nemoj da se ustezes i sebe ogranicavas (osim ako nisu u pitanju nelegalne stvari :D), uzivaj u zivotu i njegovim carima. Taj osecaj grize savesti ili sta vec je normalan za nekog ko i dalje istrazuje svoju seksualnost. Ali svakako nisi sam i uvek mozes ovde da nam se obratis ako imas nekih konkretnih problema. Korisno je i da se upoznas sa nekim slicnim ljudima (tj. gej ljudima)...
Korisnikov avatar
By now_pictured
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325359#p2325359]bonizzi napisao:[/url]i ja mislim da sam nekako vise gay,ali me pale i devojke.nekako kad se napalim onda mi je normalno da budem gay,a posle toga razmisljam sta mi je to trebalo tako da sam dosta nesiguran,ali eto dosao sam ovde da vidim sta ostali misle o tome koji su sigurno imali slicne situacije i da se druzimo,a vremenom cu se i ja definisati.svaki savet u vezi ovih i slicnih tema mi je dobrodosao.
to je potpuno normalno i vrlo cesto da ti se cini da si gej samo kad si horny a posle kad nisi vise kao ono e pa mozda nisam
ali to obicno znaci da jesi, samo da nisi jos to prihvatio skroz
barem je tako bilo kod mene :D
Korisnikov avatar
By sort_of_me
bonizzi odakle si? :pervert:

šalu na stranu :D : sve će doći na svoje mesto vremenom, samo nemoj ništa forsirati, ni jedno ni drugo... ne moraš da se deklarišeš da si ovo ili ono, pa stoga nemoj lupati glavom, radi na tome da budeš svoj (pronađeš) a dotle radi ono što ti prija i uživaj ;)
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325359#p2325359]bonizzi napisao:[/url]i ja mislim da sam nekako vise gay,ali me pale i devojke.nekako kad se napalim onda mi je normalno da budem gay,a posle toga razmisljam sta mi je to trebalo tako da sam dosta nesiguran,ali eto dosao sam ovde da vidim sta ostali misle o tome koji su sigurno imali slicne situacije i da se druzimo,a vremenom cu se i ja definisati.svaki savet u vezi ovih i slicnih tema mi je dobrodosao.
http://en.wikipedia.org/wiki/Internalis ... homophobia

s time svi manje-vise zapocnemo, vazno je prevazici.

nemoj misliti da to nije puno psihickog posla i napora, jer zna biti, ali ako sam sebe ne prihvatis kao pedera, bit ce ti sto puta gore. to sto si dosao ovdje na forum i pitao za savjet je dobar prvi korak.

nego, team jacob ili team edward? :D
Korisnikov avatar
By tebra
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325317#p2325317]bonizzi napisao:[/url]Za sebe bih rekao da sam biseksualac,jer mi se svidjaju mnoge devojke koje poznajem,a samo jedan momak,ali kada sam u intimi i kada masturbiram to radim tako sto u vecini slucajeva zamisljam muskarce i gledam gay filmove.Mislim da sam u nekom previranju i da bi sam mozda voleo da budem biseksualac,ali u to nisam siguran.Za pocetak bi voleo da me neko posevatuje ko ima iskustva sa problemima ovog tipa
Da, tako sam i ja u tim godinama mislio da se lozim na devojke, dok nisam doziveo svoj prvi debakl u seksu. Cim kada masturbiras zamisljas muskarce i gledas gej filmove, kontam da si gej. Msm, ne bih sad da nesto uticem na tebe, ali ne bih voleo da se boris protiv sebe kao ja jer je to jako tesko. Najvise mi je zao tih godina koje sam bacio jureci da imam ribice samo zato da bih bio faca, a ne zato sto su me seksualno privlacile. Sprovedi eksperiment i probaj da izdrkas zamisljajuci da karas neku ribu. Ili jos bolje, navataj neku ribicu i vidi da li ti se dize u potpunosti dok se vacarite. Ako ne, znas sta ti je ciniti.
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326831#p2326831]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325439#p2325439]hlaefdige napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325324#p2325324]Anhedonie napisao:[/url]nemoj da mlatis glavom previse
ja samo da kazem da sam sada premorena ovo procitala i da mi je smesno kao nista danas! uopste ne znam zasto!
nemoj da zamisljas bukvalno :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326831#p2326831]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325439#p2325439]hlaefdige napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325324#p2325324]Anhedonie napisao:[/url]nemoj da mlatis glavom previse
ja samo da kazem da sam sada premorena ovo procitala i da mi je smesno kao nista danas! uopste ne znam zasto!
nemoj da zamisljas bukvalno :lol:

ali mooooraaaaaaaaaaaaaaaam! hahahahah! TACNO to sam zamislila
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!