Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Koliko ljudi zna da ste gej?

0
44
10%
1
26
6%
2
18
4%
3
20
5%
4
18
4%
5-6
40
9%
7-9
34
8%
10-15
52
12%
preko 16
176
41%
Korisnikov avatar
By shishmish
ne racunajuci gay ljude... dosta...
svi oni koji su mi bliski i nesto mi znace....
OSIM NJE!!!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Imam utisak da je taj broj veci nego sto sam doskora mislio...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hm... a zasto su kao opcije ponudjeni samo mali brojevi.

Moj je sigurno preko 16... pa par puta toliko :lol:

Najozbiljnije... sve i da kazes samo nekim ljudima... to se sigurno prosiri.
Kao primer: Najbolja drugarica slucajno u nekoj prici pomene nekoj drugoj drugarici... ili decku... i nikad kraja.

Zato je moj savet:
Ili ocekuj da ce znati mnogi iz tvoje neposredne okoline... ili nemoj nikome da kazes.
Korisnikov avatar
By bothways
Pa ne znam. Mislim da to sve zavisi od osoba kojima se autujes. Od avgusta do sada sam se autovao nekim dvadesetak osobama i do sada nikom nisu razglasili (a da ja znam).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa meni su drugarice priznale da su govorile svom decku...
Mada su im deckovi OK sa tim...

Jednostavno imaju potrebu da jezicare! :ostrisekiru:

Mozda samo vole da se hvale kako im je najbolji drug GAY!
OMG!

Osecam se kao fashion accessory!
Korisnikov avatar
By shishmish
ovih dana jos jedna... tj. prvom prilikom

:fige:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by horus.
3
:pucaodsmeha:
:lol:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
:smeh: :smeh:

edit: smesno mi zbog teme 300!
Korisnikov avatar
By horus.
naravno, mislim na str8 ljude...
Korisnikov avatar
By shishmish
ma znam...
meni je kroz glavu proslo...
bolje da ne znas :D

nego ... mozda stignes do 300
Korisnikov avatar
By horus.
300 je ozbiljan broj za formiranje linc rulje... :lol:
By TVBOY
Za mene znaju bar 20 tak ljudi ........
Korisnikov avatar
By Kylender
Dobar deo familje (zato sam i samohran :cool: ), svi str8 prijatelji koji su i dalje tu, a neki su odlucili da im je to previse, nekoliko ljudi sa posla i sa fakulteta... Preko 30, u svakom slucaju...
Korisnikov avatar
By Minie
nazalost, mnogo... :( Ne valjda preterivati, nikako...
Korisnikov avatar
By foolish
koliko ja zna osmoro njih zna.
2 najbolje drugarice kojima sam ja rekao i koje su super to prihvtaile...

a ostali su saznali preko moje bivse koja je slucajno naletela na neki moj profil pa je rekla svojoj naj drugarici koja je rekla jos nekim ljudima i koliko ja znam tu se zaustavilo. inace, pre 2 dana sam bio sa tim ljudima i sve je bilo ok
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ja sam rekao drugu i dvema drugaricama, ali kontam da mnogo vishe njih misli da sam gay.... gotovo sam siguran...
Malo mi nije jasan stav ljudi oko mene... Svi koji misle ili znaju da sam gay su u fazonu "pa ok shto se tebe tiche, ali nemoj da te vidimo sa nekim.... gotov je..."
Drug koji sumnja mi je prokomentarisao jednom prilikom: "Znash M-e ti si 1. gay osoba koju ne bih ugazio i sl... to jest' ako si gay.."
By Kwar
NIKO!!! i planiram da tako ostane sto bi svi znali da sam bisex :D
Korisnikov avatar
By Napaćena Žena

Za neke baš nisam sigurna da su ljudi. :pljuje:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by Napaćena Žena

Za neke baš nisam sigurna da su ljudi. :pljuje:
Hi, hi, hi...! Nek si im rekla! :up:

Roditelji, najbolja drugarica, kolege i koleginice sa faxa, rodbina...
Uh! Pola studentskog doma.... Ma puno!
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by horus.
3
Korisnikov avatar
By dungoll
hm... kojima sam ja eksplicitno rekao :
M, M, S, N, I, K, S, P, B, N, B, D, Mom and Dad and my 2 Bro's, that makes it 16 ... :) a ko zna kome su sve oni rekli, a koga to uopće briga, ali nisam kontao da ima toliko ljudi kojima sam ja rekao ?

Svakako, to su bili najvažniji mogući likovi koji su morali da znaju, a neki i dalje to potiskuju, to su moji roditelji...
:D :misli:
Korisnikov avatar
By Calypso
Znaju svi koji treba da znaju al najbitnije je da zna mama :B
:chilling:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ne znam, ja te podatke uvek posredno čujem, kad mi neko dodje i konspirativno mi kaže : " Priča se da si gay... "
Ja onda kažem - Samo neka se priča. Pričajte, ljudi, uvek sam žedna pažnje . Kad prestane da se priča, ja ću to osetiti i uvenuću kao ruža.
:volinevoli:
Uopste uzevši, mene taj glas prati još od najranijeg detinjstva, iz osnovne škole, pa sam navikao.
često kad hoću da se podsetim samog sebe iz tog perioda, uzmem VHS kasete sa folklornih turneja krajem osamdesetih, pustim ih i slatko se smejem.
Svi ostali dečaci, tokom boravka u hotelima u kojima smo izmedju koncerata bili smešteni, bili su u nekim trenerkama i patikama, a ja uvek u beloj košulji, sa crvenom mašnicom oko vrata i francuskom kapom na glavi. Na nogama lakovane cipele.
Zajebavali su me zbog toga, nije da nisu. Ali, interesantno, ja ni tada, kao dete, ni u jednom momentu nisam odustajao od mašnica oko vrata, kapica, cipelica i torbica, tj. od stila koji sam tada smatrao fantastičnim ( mada mi je sad smešan ) i sve one koji su me zajebavali sam smatrao budalama i terao po svom.
Uvek kad gledam te video kasete, malom *deniju* na ekranu kažem : " Svaka ti čast, lutko ! " :)
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.
S obzirom da imam drugarice jezicare, mislim da i previse ljudi zna. Naravno, tu je i moj brzopleti jezik, tako da je ta brojka sigurno preko 30. Al' za sada su svi OK u vezi sa time. Za sada...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by *deni*
Pa ne znam, ja te podatke uvek posredno čujem, kad mi neko dodje i konspirativno mi kaže : " Priča se da si gay... "
Ja onda kažem - Samo neka se priča. Pričajte, ljudi, uvek sam žedna pažnje . Kad prestane da se priča, ja ću to osetiti i uvenuću kao ruža.
:volinevoli:
Uopste uzevši, mene taj glas prati još od najranijeg detinjstva, iz osnovne škole, pa sam navikao.
često kad hoću da se podsetim samog sebe iz tog perioda, uzmem VHS kasete sa folklornih turneja krajem osamdesetih, pustim ih i slatko se smejem.
Svi ostali dečaci, tokom boravka u hotelima u kojima smo izmedju koncerata bili smešteni, bili su u nekim trenerkama i patikama, a ja uvek u beloj košulji, sa crvenom mašnicom oko vrata i francuskom kapom na glavi. Na nogama lakovane cipele.
Zajebavali su me zbog toga, nije da nisu. Ali, interesantno, ja ni tada, kao dete, ni u jednom momentu nisam odustajao od mašnica oko vrata, kapica, cipelica i torbica, tj. od stila koji sam tada smatrao fantastičnim ( mada mi je sad smešan ) i sve one koji su me zajebavali sam smatrao budalama i terao po svom.
Uvek kad gledam te video kasete, malom *deniju* na ekranu kažem : " Svaka ti čast, lutko ! " :)
Svaka chast, stvarno :love: Preslatko!

OT:

preko 20, 30 ljudova...ma vise...ne znam jbg :shrug:
Korisnikov avatar
By Shazanon
Hm... pazi kad nemam pojma. To nije nesto sto ce mi slucajno izleteti tokom razgovora, niti smatram da je toliko bitno da pominjem i naglasavam svakome koga tek upoznam... Ali, ako neko pita, ili iskrsne situacija u kojoj je potrebno razjasiti neke stvari (a bude i toga povremeno, kad krenu one tipicne muske price o devojkama), ne ustrucavam se da kazem. Tako da znaju svi koji me poznaju duze vreme i koji mi znace nesto. Hell, sigurno zna i jos njih koji ne spadaju u ove kategorije, s obzirom da flertujem neprestano. :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!