Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li se bojite OUTovanja porodici?

da
135
54%
ne
26
10%
vec sam out
89
36%
By Mr_Different
Ne moras da znas sve, samo stvari u periodu koji je bitan za rjesavanje odredjenog problema. Ni ja ne bih htio da znam sve sto me ceka. Lijepo je da se dozivi nesto sto dodje iznenada. :)
Korisnikov avatar
By cornflakes
Zna mi porodica. Bili su u šoku dan-dva, ali danas nakon 3 godine smo svi u extra odnosima :avion:
Korisnikov avatar
By cornflakes
20 za nekoliko dana, negde sa 16 ili 17 sam se autovao
By Mr_Different
Na vrijeme si, ja sam sa 22 godine rekao svojima, sad imam 25.
Srecan rodjendan, onda! :))
Korisnikov avatar
By Cincila
Znaju, autovala se pre 11 godina.... Od tada mi je zivot u pocetku bio pravi PAKAO, ali su se u poslednjih 5 godina smirili, znaju ali ne pricamo o tome i ponekad odvale neku glupost kako mi treba decko i dobar k...
By luckyone
Pocela sestra da me smara preko fejsa sa pitanjima kad cu da nadjem devojku i ja joj se autujem.I posle par minuta kucanja,ona meni kaze:Dobro,hajde prekini da me zajebavas.Moram da idem da kucam nesto.Ja kao...WTF?
Nakon sto sam joj objasnio da se ne zajebavam zvala me je kod nje da popricamo.
Razgovor je prosao onako :S ...U pocetku je bila nekako "agresivna" da bi kasnije malo spustila loptu.Bilo je tu klasicnih pitanja:kako znam,da li sam probao sa devojkom i sl.Morao sam da lazem da jesam,ali da me nije privuklo,sto njoj opet nije bilo dovoljno i rekla je da nije dovoljno samo sa jednom da probavam...Onda je pricala(isto sto i mama!!!) da su me drugi ubedili u to i da sam ja prihvatio sve to jer zelim da drugima kontriram kao sto i u svemu imam drugacije stavove(citaj:ne mrzim Hrvate(sa drugom sam na slavi usao u raspravu o njima i za to je rekla:a zasto ti uopste moras da ulazis u toliko duboku raspravu o tome?Ne moras da ih mrzis,ne mrzim ih ni ja,ali zadrzi misljenje za sebe.) i volontiram(iako po njenom misljenju nemam nikakve(materijalne) koristi od toga))...Uglavnom,manje vise mi je ponovila mamin govor o.O
Kad sam je pitao zasto jedan dan govori jedno,a drugi dan drugo(kad se Serifovicka autovala,rekla je da bi mogla da bude sa devojkom bez problema,a za NG je rekla da bi podrzala svoje dete da je lgbt,da bi zatim popljuvala Fifi jer je "trandza dosla da se takmici na nas X factor") rekla je da se trudi da razume,pa tako nekad uspe,a nekad ne :D Lol
Uglavnom,uspeo sam da bar jedan deo razgovora okrenem koliko toliko na salu i uspeo sam da je ubedim da odgledamo Prayers for Bobby kad joj prodje ispit).
Korisnikov avatar
By Hys.
^ meni nije jasno zasto SVI ne odgovore kad ih pitaju to glupo pitanje kako znas kad nisi probao/la - pa kako ti znas da si strejt kad nisi probao/la da se jebes sa tipom/curom. Probaj da liznes pikicu, pusnes pisicu par puta, e ako nekoliko puta se potrudis, a i dalje ti fuj, e ONDA si strejt.

Bah.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
i ovde sam valjda svašta pisala, mrzi me da tražim sad. uglavnom boli me kurac
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ja caletu kad kazem da uopste ne mrzim hrvate, cak sta vise, imam i jako dobre drugove iz hrvatske...on covek pocrveni od besa, a ocima bi me pojeo zivog. :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646627#p2646627]Hys. napisao:[/url]^ meni nije jasno zasto SVI ne odgovore kad ih pitaju to glupo pitanje kako znas kad nisi probao/la - pa kako ti znas da si strejt kad nisi probao/la da se jebes sa tipom/curom. Probaj da liznes pikicu, pusnes pisicu par puta, e ako nekoliko puta se potrudis, a i dalje ti fuj, e ONDA si strejt.

Bah.
Ja sam to svojim roditeljima odmah rekao... Ide se dalje u nije to isto, to je zdravo, to je dobro, to je pravoslavno i isto proseravanje...

Tata mi je nedugo posle autovanja krenuo u opsesivno komentarisanje svega ženskog i iznuđivanje reakcija, i samo sam pravio što bolji komentar da njemu bude gadnije.
Tipa vozi on nešto i komentariše, jao kako fine guzice one male pičkice mešaju, kako dobre guze da ih udariš, na šta sam ja tipa, pa u redu su, samo ja volim kada su mnogo dlakavije.
legendarna izjava moje mame nakon autanja, upućena ocu (koji ne voli nogomet): 'da se manje kuhalo a više gledalo nogomet, tko zna što bi bilo!'

ps
najluđe od svega je što ja od svjetskog prvenstva 1994. gledam i pratim nogomet. ^^
Korisnikov avatar
By Hys.
@Korvin

Meni bi bilo uzasno neprijatno da ijedan od mojih roditelja ima takve komentare, ko tvoj cale u tom primeru :kesa: Bila bi spičles :kesa:

Kako se sada ponasaju povodom toga?
Mene su moji odgojili tako da nemam dlaku na jeziku. Ako njih opaučim verbalno, onda me šope, hahaha, ćale ređe, ali mama i danas.
Govorim sve što mi padne na pamet, nekad mi kažu da sam prost, nekad da sam u pravu, nekad da sam svinja, ali mislim da bih bio jako nesrećan da moji roditelji i familija imaju pogrešnu sliku o meni, ma koliko ta lažna slika bila povoljna. :yes:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646811#p2646811]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646662#p2646662]KorvinOdAmbera napisao:[/url].. Ide se dalje u nije to isto, to je zdravo, to je dobro, to je pravoslavno
4realz?
Može da zvuči kao da preterujem, a ja jadan citiram.

@Hys. Upravo smo imali neku svađu koja nema nikakve veze ni sa čim, i čim je prevazišla sve mere rasprava, počeo da se dere na mene da su mene pederi nagovorili na to, rekli mi preko interneta da se svađam sa roditeljima.
Korisnikov avatar
By bern
ko mog oca to je stara mantra. da nije bilo računara prije bih završio fakultet, da nije ralunara ne bih nikad upoznao pedere i ne bi me zaveli na svoj put, da nisam ovo da nisam ovo.... ne postoji način da mu dokažem suprotno i prestao sam. vjeruj u šta hoćeš, samo ja ne moram to slušati.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!