Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Jeste li out na Facebooku?

1. jesam
42
29%
2. nisam
84
58%
3. 100% facebook free
19
13%
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by fazza
Originally posted by horus.

deaktivirao profil prosle godine za vreme septembarskog ispitnog roka ( :giggle: ) i posle mi uopste nije bilo zanimljivo da se vracam... :neznam:

mozda jednog dana... :shrug:
Prošle godine u septembru? Imao sam utisak kao da je bilo pre mesec dana. :)
:shamar:

vraticu se na fejs samo tebe da izbrisem iz liste prijatelja! :durenje:

:lol:
Korisnikov avatar
By Stain
Jesam, gotovo od prvog dana kad sam ga napravio i učlanio se u grupu "Gay Istanbul Lovers" što su svi mogli vidjeti na "groups recently joined by friends". xD Nedugo nakon sam stavio i "interested in men", a i zbog svih slika s pride-a teško da sam mogao i birat da budem u ormaru.

Većina ljudi koji imam na friends listi su isto tako outani, wouldn't have them any other way.

Disclaimer: U onu grupu sam išao jer sam htio pedere s kojima mogu vježbat jezik na msn-u. :D
By biotherm
@Stain: i kako ide vjezbanje flertovanja, muvanja na engleskom jeziku? :D
Korisnikov avatar
By Stain
Originally posted by biotherm

@Stain: i kako ide vjezbanje flertovanja, muvanja na engleskom jeziku? :D
Zapravo je bilo flertovanje s Turcima na turskom, koje je usput trebalo učit i engleskom, istina. Podjednako je oba bilo teško dešifrirat. Prvi zato što nemaju nimalo osjećaja za to da pričaju s početnikom u njihovom jeziku, a drugi zato što ga nemaju pojma. :D
Korisnikov avatar
By badu
Tek sam posle pogleda na ovu temu bacila oko na to, i videla da meni nijedna opcija nije štiklirana. I setih se da sam to tako ostavila iz "protesta" prema fejsu jer nemaju opciju "Both" :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Cupava
Kod mene je stiklirano i men i woman ...
Korisnikov avatar
By Oziris
Meni ne pise za ta sam interested, ali mi stoji da sam married i stoji mi mnostvo fotografija koje pokazuju za koga sam ja to married. :D

A da, inace sam skroz out, pa ne vidim zasto bi i na fb bilo drugacije.
Korisnikov avatar
By Atinaa
Ne :) htela sam, ali jednostavno sam ostavila prazno.
Korisnikov avatar
By zozefin st
ot: ne stavljam do znanja ali malih signala je dovoljno da svako s 2 grama mozga skonta, sto je super :leviathan:

[/quote]
Korisnikov avatar
By idiotcide
Jesam, i out sam na Facebooku otkako imam tamo profil, kao što sam out i na svakom drugom social networking servisu gdje se pita za seksualnu orijentaciju. U svijetu u kojem me se zbog moje homoseksualnosti i pogotovo zbog mog pederskog identiteta diskriminira, omalovažava, tuče, tjera i ugnjetava, privatno je političko, moj pederski identitet je i politički, i izražavam ga i ispoljavam everywhere, pred svima, prvo kao politički protest, a tek onda jer mi je na ličnom nivou stalo da neko zna.

I mada mogu prihvatiti strah i osjećaj ugroženosti kao valjane razloge da se ne bude out u danom okruženju i situaciji, ne mogu prihvatiti da ljudi ne rade ništa na tome da bi se doveli u povoljniji položaj pa da mogu biti out, pa i na jebenom Facebooku.
Korisnikov avatar
By Galadriel
na fejsu sam male

nisam interested ni u koga to mi je :bljak:
kao nešto da tražim tamo:nono:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Zwezdica

Od juce DA! :hvala:

Doslo mi.. :zvezda:

Juuu, vid' stvarno :D

Mada i do sad je bilo relativno očigledno :D

on: Ja nisam zvanično, mislim ne piše mi ni interested in, ni relationship status, kontam da je to suvišno. E sad da li neko može zaključiti po wall-u i ponekim komentarima - ne znam, i mene zanima.
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Narocito kad zatrpate news feed:lukavi:
Korisnikov avatar
By Tungi
Onda je kriva elektronka:lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
epa sad cu se outovati i ovde pa kud puklo da puklo !

ja volim zene, kome se to ne svidja, nek me blokira!

:protest:
By dukkehjem
^srecno

ot: ne pise mi, ali lajkujem sta mi se lajkuje i tako to... generalno se mzoe zakljuciti... verovatno cu iz inata ozvaniciti i interested in i tako to da mi se vidi kad izadjem iz srednje ove :lol:
(ili nikad - posto mislim da je suvisno)
Korisnikov avatar
By gossip
imam gay i str8 akaunt...na ovom gay sam naravno autovan xD
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Stavio sam oba pola malo pre.

Nekad u buducnosti cu ostaviti samo onaj pravi pol :awesome:
Korisnikov avatar
By luciferin91
ja sam stavio attending paradu ponosa, i radio sam neki test koliko si gay (koji lajkova osoba za koju bih se zakunuo da nije gay) i josh bla bla drugih stvari sa attendovao i publikovao. Znaju oni to :)

Inace to sa duplim profilima mi je bzv.

:hvala:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!