Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Koliko ljudi zna da ste gej?

0
44
10%
1
26
6%
2
18
4%
3
20
5%
4
18
4%
5-6
40
9%
7-9
34
8%
10-15
52
12%
preko 16
176
41%
Korisnikov avatar
By mili86
mama, tata, baba1. baba2, deda, kevina najbolja drugarica, stric i strina, drugarice x 3 kom, prva komsinica, babine sestre, i ima ih jos
Korisnikov avatar
By Deksi
saznala profesorka engleskog prosle nedelje....nesto sam se pogubio i krenuo da se smejem histericno na casu na sta mi je ona postavila pitanje: "Why are so merry today?"
Ja sam rekao i'm not merry i'm just gay.....:nokti:
Korisnikov avatar
By Adenim
nisam ni video da je ovo glasanje...
Preko 16 :lol: ?!
Korisnikov avatar
By Deksi
sad zna i jedna profesorka u skoli :radosnice:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Samo jedna drugarica...
Ali najbolji drug naslucuje...zapravo zna sada vec,ali ne pricamo o tome...polako,malo da se navikne...
Ostali ne trebaju,ne moraju i smeju da znaju....
A da,zna mi i devojchica i par njenih ortakinja...al nju smatram ko gayom,okruzena je gay ljudima...hehe...sta li radi sa mnom...:D
Korisnikov avatar
By Torry
oko 10-ak

a mozda se i zabrojah
Korisnikov avatar
By Escobar
NIKO JOS UVEK**

**vozace GSPa, taksiste, radnike u nocnim smenama koji me gledaju nasminkanog, stjuarde (oni su mi fetis), bivse, kres varijante, vecinu prijatelja & poznanika, slucajne prolaznike, radoznale posmatrace, one koji me ne znaju ali su od nekog goranavedenog culi, NE RACUNAM! :alexis:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
:hmm: moj krug se definitivno povecava...
Znaci na pocetku je bilo 1...pa 2...pa 3, 4,5....sad ih ima oko 15-tak...mozda i vise...al je polovina njih (vise od polovine) gay...tako da....pa dobra sam :)
By fencysmurf
ja sam svakom svom decku otvoreno rekao : slushaj luche , takva i takva stvar...
Korisnikov avatar
By anche
zadnji put, aha, kad sam brojala bese preko 16. a to je bila prva godina faksa - mnogo davno, mnogo...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Nekoliko miliona.

Ali sve je to malo... Mojoj megalomaniji za publicitetom ni svih 6 i kusur milijardi en bi bili dovoljni...:zvezdice:
Korisnikov avatar
By KiWi

Više od 20, manje od 1000.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Oko 15 osoba zna,e sad verovatno oko 100 osoba sumnja
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
Prvoj sam rekao Drugarici 1(zaljubio sam se prvi put i morao sam nekome da ispricam sve to,a Najbolja drugarica 1 mi je bila van grada) -skroz fazon ma opusteno,bas je to super

zatim je Najbolja drugarica 1 stigla u grad pa je i ona morala da cuje - ona je prvo pala sa stolice na kojoj se ljuljala a posle par minuta je rekla ,super bas je sad trendy imati gay drugara,

Drugarica 2, je saznala iz nuzde jer su dve kokoske iz mog razreda procitale poruku u mom telefonu pa sam morao da celu situaciju izvucem time sto cu reci nekom ko nije suvise blizak sa mnom ali ce postati ako mu kazem svoju tajnu,onda je ona smislila pricu i smirila ove dve koke..- kada sam joj rekao bila je u fazonu ,ne moguuuu da verujeeeem

Drugarica 3, je saznala tako sto je bivsi decko mog decka bio pijan pa se outovao svojoj drugarici,a outovajuci sebe outovao je i par jos nas ,kasnije je on njoj sve to negirao ali je ona pitala moju Drugaricu 3 koja joj je ne znajuci nista rekal da taj mali tamo sere,a onda je pitala mene a kada sam joj ja sve otkrio ona je jos vise pocela da vice da taj mali sere i da me mrzi zbog nekog tamo takmicenja... -ona je vristala kad sam poceo da joj pricam

Profesorica Psihologije je saznala kad sam bio u jednoj psihickoj krizi,skoro suicidnoj i trebao mi je strucnjak.. Cool zena provodila je sate sa mnom u biblioteci sve isterujuci bibliotekarku i izvlaceci me sa casa svaki put kad bi imala slobodan cas... hvala joj...

Mama je saznala tako sto je procitala moj diary... -posle par sati raspravljanja i histerije konacno je izjavila ,ne zanima me sta sada radis ali ja hocu unuke

znaci 6 osoba,koje bi pre pustile da im izvade oko nego da tu tajnu prevale preko usta...
By Çâðê_DUP
keva i burazer...gej osobe ne rachunam...uskoro ce saznati naj ortak...
By ItIzAj
dve ortakinje, ortak i mama
a i to je previše :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By uninvited
2 naj drugarice..i par ljudi iz odeljenja...tj nekih 5... to je dosta..
Korisnikov avatar
By bothways
Kad sam glasao na ovoj temi, bilo je 0 (ali sam u glasu stavio da je 3, jer nisam procitao prvi post). Sada je to negde oko 15.
Korisnikov avatar
By Andjeo sa greskom
izmedju 50 i 100, ali tu ne ubrajam one koji su gay tako da..
ma ima ih mnogo
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by fencysmurf
ja sam svakom svom decku otvoreno rekao : slushaj luche , takva i takva stvar...

:smeh:
Korisnikov avatar
By LaZa
Originally posted by TotalControl
NIKO
By Sixto
None

osim bivsih i nesto malo gay srustva al to se pretpostavljam ne racuna!

Ups, lazem! Troje! Sorry!
Korisnikov avatar
By horus.
Ne racunajuci gay ljude, troje...
Korisnikov avatar
By mirth
Mnogo. Sad vec malo previse za moj ukus, posto definitivno postoje neki ljudi kojima ipak ne bih da kazem, a postaje malo nemoguce, tj. samo pitanje vremena kad ce to da stigne do njih nekim cudesnim putevima.
I to bas zato sto se uopste ne trudim da sakrijem od ostalih (kojih ima neuporedivo vise od ovih gorespomenutih, a kako vreme ide to me precutkivanje i skrivanje sve vise i vise smara, vise sam u take it or leave it fazonu, ne mogu da se akam sa obrtanjem rodova, zamenicama i preskakanjem pitanja, a sve zarad "da ne bi nesto nekad ne znam sta"..) Zahtevno kako god okrenes...
Korisnikov avatar
By kisic
:setnja: DOSTA NJIH PRIJATELJI,RODBINA,RODITELJI........
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!