- 15 Avg 2007, 05:50
Prvoj sam rekao Drugarici 1(zaljubio sam se prvi put i morao sam nekome da ispricam sve to,a Najbolja drugarica 1 mi je bila van grada) -skroz fazon ma opusteno,bas je to super
zatim je Najbolja drugarica 1 stigla u grad pa je i ona morala da cuje - ona je prvo pala sa stolice na kojoj se ljuljala a posle par minuta je rekla ,super bas je sad trendy imati gay drugara,
Drugarica 2, je saznala iz nuzde jer su dve kokoske iz mog razreda procitale poruku u mom telefonu pa sam morao da celu situaciju izvucem time sto cu reci nekom ko nije suvise blizak sa mnom ali ce postati ako mu kazem svoju tajnu,onda je ona smislila pricu i smirila ove dve koke..- kada sam joj rekao bila je u fazonu ,ne moguuuu da verujeeeem
Drugarica 3, je saznala tako sto je bivsi decko mog decka bio pijan pa se outovao svojoj drugarici,a outovajuci sebe outovao je i par jos nas ,kasnije je on njoj sve to negirao ali je ona pitala moju Drugaricu 3 koja joj je ne znajuci nista rekal da taj mali tamo sere,a onda je pitala mene a kada sam joj ja sve otkrio ona je jos vise pocela da vice da taj mali sere i da me mrzi zbog nekog tamo takmicenja... -ona je vristala kad sam poceo da joj pricam
Profesorica Psihologije je saznala kad sam bio u jednoj psihickoj krizi,skoro suicidnoj i trebao mi je strucnjak.. Cool zena provodila je sate sa mnom u biblioteci sve isterujuci bibliotekarku i izvlaceci me sa casa svaki put kad bi imala slobodan cas... hvala joj...
Mama je saznala tako sto je procitala moj diary... -posle par sati raspravljanja i histerije konacno je izjavila ,ne zanima me sta sada radis ali ja hocu unuke
znaci 6 osoba,koje bi pre pustile da im izvade oko nego da tu tajnu prevale preko usta...