Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By space_oddity
Nažalost, mislim da situacija nije u praksi takva. :(
Bojim se da je nezanemarljiva verovatnoća da bi se nakon toga zlostavljanje samo pogoršalo. Ne navijam za to da se ništa ne uradi, samo predlažem da se najpre ispita teren nekako i proceni da li bi to zaista bilo delotvorno ili ne.
Korisnikov avatar
By Hys.
O praksi i govorim. Sada to stvarno sprovode; pedagog je duzan po saznanju da pozove socijalnog radnika - bili su i ranije, ali sada to stvarno rade; ako dete kaze da ga samaraju, roditelji dobijaju poziv. Ne govorim ovo teorijski, vec na osnovu prakticnih primera. Mozda sve skole nisu takve/pedagozi. A ako se zlostavljanje pogorsa - ja moram da pitam nesto - jel bolje prolaziti psihicku i fizicku torturu roditelja ili psihicku i fizicku torturu doma? Sve opcije treba ispitati; a koliko je moguce probati da se osoba skloni iz situacije u kojoj je hronicno zlostavljana /da, to jeste zlostavljanje. cesto to ljudi ne vide kao takvo/ a da ne pricamo da se u konkretnoj situaciji detetu pretilo ubistvom.

Jeste off, ali ne znam zasto samo te vajne socijalne sluzbe malo ne izadju na ulice pa urade nesto sa decom koja na istoj zive /mislim znam zasto i kako ali ne mogu da se ne jedem/

edit to add:

Naravno ako se situacija smirila i sada barem ignorisu tu situaciju, a ne nastavljaju sa direktnim maltretmanom, najbolje je ignorisati i nadati se sto skorasnjem odlasku iz kuce.
Korisnikov avatar
By mega therion
procitah price, i moram da kazem da je ona predposlednja jos i dobra. Ima x primera prebijanja, nasilnog zadrzavanja u kuci, znam devojku koju su u neopisivom napadu ludila ili cega vec, hteli da udaju za nekog matorog tipa... Cinjenica je da se te strasne stvari dogadjaju i da je psihicka podrska veoma potrebna u tim momentima. Msm da ljudi ni ne shvataju koliko su ovi sajtovi znacajni, posebno za tinejdzere. I sama sam bila jedna od mnogobrojnih guest-ova na ovom forumu, znam koliko su mi pomogle pojedine teme. za sajt mojeoutovanje imam samo reci hvale...
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
@Hys. mozda jednostavno ta osoba ne zeli da razgovara sa pedagogom/psihologom jer kasnije moze to samo jos vece probleme da izazove..
A npr. znam kako bi pedagog moje skole reagovao na tako nesto.. Sve bi se to zataskalo i otislo pod tepih, pa sta u porodici bude - bice.
Korisnikov avatar
By deran
da,i takođe zaključaka...:

Eto to su moja iskustva. Sva su, nekim cudom, pozitivna. Medjutim, mislim da postoji i druga strana medalje. Osecam da me je sve to na neki nacin pasiviziralo, i u intimnom i u profesionalnom zivotu. Izgubio sam ambicioznost i zelju da se borim, jer nije bilo negativnih udaraca. Da su meni bliski ljudi reagovali negativno na moje autovanje, to bi me ocvrsnulo i pokrenulo i sigurno bih svim snagama kopao i na kraju i iskopao da pobegnem iz ove provincije, a mozda i iz Srbije, i da ucinim nesto ozbiljno od svog zivota. Ovako, u cetvrtoj deceniji, ostao sam zaglavljen u malom gradu, blizu roditelja, bez ozbiljne veze i ozbiljnog posla. Ali, kad vidim i cujem sta se sve desava ljudima kad se autuju posebno roditeljima, i kako retko ko to uopste i smogne snage i hrabrosti da ucinini, mogu da kazem da sam ipak imao srece. A sreca je mac sa dve ostrice, jer lako moze i da uspava coveka.

javio se i stefan iz kuršumlije...

(dizajn sajta je uberql...)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ tnx ^^

inace, napravio sam profil na romeu, gde je ovako nesto prekopotrebno. da bih randomly iskako na homepage-u mora da prodje dve nedelje i da me sejvuje 12 ljudi. ajte ljudi koji imate profile lupite jedan save kad me verifikuju tamo :molise:
Korisnikov avatar
By bothways
Koristilo bi kad bi rekao koje ti je korisničko ime tamo. :P
Korisnikov avatar
By Anhedonie
mojeautovanje. al mislim da je nevidljivo dok se ne verifikuje, ne pratis fabulu radnje :shamar:
Korisnikov avatar
By bothways
ali ne mogu ni da te nađem u srču. kako onda da te save-ujem ako ne mogu da te nađem.

ti reče da lupim save. lupio bih, ali nemam kome. :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
dobro, onda sad kazem: lupi kad opet kazem da lupis :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Hvala.

Prihvatili su profil na romeu konacno, dakle, potrebno je 12 saveovanja da bi ovaj profil nasumicno iskako na naslovnoj stranici. molim sve koji imaju tamo profil da lupe save na http://www.gayromeo.com/mojeautovanje" target="_blank :B
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jej, fala, jos dva dana i jos 5 saveova i izlazice reklama :awesome:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Malo je omašio sajt... trebao je ođe da dođe :blentavi:
Ja sam shvatio da sam gej kad sam zamolio sestru da ode da proseta do dispanzera i tako mi vrati uslugu koju mi je dugovala. Sacekao sam reprizu epizode ljovisne u kojoj je orinokov brat, mislim da se zvao Hesus Ferer bio u teretani i vezbao. Uzeo sam dusek od taburea, trljao se o njega i prvi put svrsio gledajuci orinokovog brata. U 13oj godini!
I, deder Anhe, promeni onaj cover na FB pejđu...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa daj bolji! i saveujte vise na romeu profil! jos samo 5 komada mi treba, mrsko mi da pravim laznjake samo zbog toga
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!