Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By mare1994
Ma nmg,mrzi me,ima ovde mnogo,ionako dosta vremena provodim na fb i forumim trazeci decka xD
Korisnikov avatar
By Anhedonie
bolje izadji u klub. uzivo je mnogo zabavnije i bolje.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Da li vasi roditelji znaju da ste gay?
Znaju, znaju... ali neće sebi da priznaju. :sigh:
By mare1994
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2460986#p2460986]Partybreaker napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2460828#p2460828]mare1994 napisao:[/url]Ma nmg,mrzi me,ima ovde mnogo,ionako dosta vremena provodim na fb i forumim trazeci decka xD
Ako ti tako uspe, svaka čast. :kragi:
Izgleda da nece,to sam jos sad uvideo.Ako nadjem normalnog decka,on je daleko,ili mu se ne svidjam,a oni ruzni i oni sto bi samo sex i sto se slikaju goli,oni bi nesto i hteli,ali ja ne preferiram takve...jbm ti zivot...
By space_oddity
A zašto misliš da bi svi trebalo da imaju iste prioritete kao ti, Partibrejkeru?
Korisnikov avatar
By Madonna
vidiš ti to, kako je space_oddity pametna
By space_oddity
Deluje kao da impliciraš da ne bi trebalo da bude toliko opterećen traženjem dečka na osnovu toga što si ti istih godina kao on a to ti je na dnu liste prioriteta.
By mare1994
Ja do skoro i nisam bio opterecen time,ali otkako sam napravio profil na fb i uclanio se na par foruma,to se promenilo,jer ovako se nadam,a opet nista za sada :/
Udruženje građana ’Siguran Puls Mladih’ sa zadovoljstvom predstavlja brošuru ’Ćutanje nije zlato’.
Nakon rada sa roditeljima čija su deca gay, u okviru projekta “Psihosocijalna podrška i edukacija roditelja kako bi ušla u proces prihvatanja LGB identiteta svoje dece“ prenosimo vam iskustva i lične priče roditelja koji su prošli kroz proces prihvatanja drugačije seksualne orijentacije svoje dece.
U centru za zaštitu zdravlja gay zajednice ’BgdCheckpoint’ možete uzeti svoj poklon primerak brošure. :D

http://issuu.com/bgdcheckpoint/docs/cutanjenijezlato" target="_blank
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2452988#p2452988]EnMademoiselle napisao:[/url]Ne znam da li znaju, ali im nikad nisam rekla, a verovatno ni neću, jer nemamo neki otvoren odnos, niti mislim da ćemo ga ikada uspostaviti.
kako serem :facepalm:

autovala sam se ćaletu danas ovako:

pošto je skontao da pušim, ja mu poklonila mentol cigaru za ng da proba jer nije do sad i rekoh sebi "pa sad kad smo krenuli, ajde" i odem, pokažem mu tattoo, za koji isto nije znao i ovako:

- imam još nešto da ti kažem...
- kaži
- pa... gledao si paradu skoro?
- da. jesam
- pa... oko toga je... imam sklonosti ka istom polu...
- ...
- imaš nešto da kažeš na to?
- meni je to skroz okej, želim samo da budeš srećna, bitno da si ti meni živa i zdrava, ostalo sve ide vremenom... ti si u dobu kad istražuješ sve to, ako ti misliš da je to ono što tebi odgovara ja nemam ništa protiv toga
:hug:
tu sam nešto lupetala, ne znam i krenula da odem u sobu pa se on nadovezao
- i, imaš neku devojku?
- nemam, sve je to još u toku
- okej, kako god tebi odgovara, drago mi je što si mi rekla
- pa, gledala sam da kažem nekom ko mi je blizak od "robine/porodice" kad budem sigurna u to
- dobro, drago mi je što si meni rekla
- znači ti si okej sa tim?
- da, naravno
- e pa super, drago mi je.. hvala što me kontaš
- uvek.. znaš da sam uvek tu za tebe

i tu izađem iz sobe, pa je posle došao kod mene da mi kaže da me podržava i da ne sumnjam i ne uvlačim se u sebe ako ne nađem podršku kod drugih, jer ne zna kako će drugi reagovati, pa sam mu rekla da već dosta njih iz društva zna i da su fino odreagovali, pa je rekao da mu je drago, da od njega uvek imam podršku i tako je to sve prošlo u roku od 5 min.

no stojim i dalje kod ovoga što sam kvotovala delimično. mami ne planiram da kažem neko duže vreme, ali videćemo kako će sve ići dalje, jer ni ovo nisam planirala, nego ajde. uglavnom sve je prošlo i bolje nego što sam mislila, iako sam već par puta pričala sa njim o tome i skontala da ima fino mišljenje o toj temi

volim ga malo. eto
Korisnikov avatar
By Neutron
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2496401#p2496401]EnMademoiselle napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2452988#p2452988]EnMademoiselle napisao:[/url]Ne znam da li znaju, ali im nikad nisam rekla, a verovatno ni neću, jer nemamo neki otvoren odnos, niti mislim da ćemo ga ikada uspostaviti.
kako serem :facepalm:

autovala sam se ćaletu danas ovako:

pošto je skontao da pušim, ja mu poklonila mentol cigaru za ng da proba jer nije do sad i rekoh sebi "pa sad kad smo krenuli, ajde" i odem, pokažem mu tattoo, za koji isto nije znao i ovako:

- imam još nešto da ti kažem...
- kaži
- pa... gledao si paradu skoro?
- da. jesam
- pa... oko toga je... imam sklonosti ka istom polu...
- ...
- imaš nešto da kažeš na to?
- meni je to skroz okej, želim samo da budeš srećna, bitno da si ti meni živa i zdrava, ostalo sve ide vremenom... ti si u dobu kad istražuješ sve to, ako ti misliš da je to ono što tebi odgovara ja nemam ništa protiv toga
tu sam nešto lupetala, ne znam i krenula da odem u sobu pa se on nadovezao
- i, imaš neku devojku?
- nemam, sve je to još u toku
- okej, kako god tebi odgovara, drago mi je što si mi rekla
- pa, gledala sam da kažem nekom ko mi je blizak od "robine/porodice" kad budem sigurna u to
- dobro, drago mi je što si meni rekla
- znači ti si okej sa tim?
- da, naravno
- e pa super, drago mi je.. hvala što me kontaš
- uvek.. znaš da sam uvek tu za tebe

i tu izađem iz sobe, pa je posle došao kod mene da mi kaže da me podržava i da ne sumnjam i ne uvlačim se u sebe ako ne nađem podršku kod drugih, jer ne zna kako će drugi reagovati, pa sam mu rekla da već dosta njih iz društva zna i da su fino odreagovali, pa je rekao da mu je drago, da od njega uvek imam podršku i tako je to sve prošlo u roku od 5 min.

no stojim i dalje kod ovoga što sam kvotovala delimično. mami ne planiram da kažem neko duže vreme, ali videćemo kako će sve ići dalje, jer ni ovo nisam planirala, nego ajde. uglavnom sve je prošlo i bolje nego što sam mislila, iako sam već par puta pričala sa njim o tome i skontala da ima fino mišljenje o toj temi

volim ga malo. eto
DiFno. Ulepsala si mi dan. :meda:
Korisnikov avatar
By bern
@EnMademoiselle
baš mi je drago :) skoro pa kao u filmu,
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
fala fala i meni je drago :kiss:

^ ti. treba da organizuješ nešto sa tvitera. čućemo se dogovorićemo se već
Korisnikov avatar
By mOwbid
sta sa tvitera? i sto ja? gde? kad? jel ce biti lepo?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
hoće. biću pričljiva ovaj put, pijanka je u pitanju. tić. mogla bi se pojaviti tamo nekad
Korisnikov avatar
By mOwbid
tic? i ona ce biti pricljiva da. zapostavljam tviter, to je tacno. ne volim vas vise.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
aha. pa kad si konj. ugledaj se na mog ćaleta i širi ljubav malo
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!