Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sheytan
Nemačka reprezentacija duginih boja

Gej lobi vodi glavnu reč u reprezentaciji Nemačke! Ovo ne piše bulevarski i senzacionalistički „Bild" već ugledni nedeljnik „Špigl"! U tekstu o ljubavnim jadima „pancera" pod nazivom „Novi nemački čovek" list ne objavljuje imena, ali je jasno da se aludira na selektora Joakima Leva i njegovog pomoćnika Hansa Ditera Flika, kao i na fudbalere Filipa Lama i Marsela Jansena.

Novinar Aleksandar Osang, koji tvrdi da je napisao ono što svi znaju, poziva se na jedan razgovor sa Mihaelom Bekerom, dugodišnjim menadžerom Mihaela Balaka.

- Beker nam je sve rekao još pre Mundijala u Leverkuzenu kada se u prijateljskom meču protiv Južne Afrike opraštao Bernd Šnajder. U selekciji postoji homoseksulna zavera - napisao je Osang. Beker mu je navodno takođe rekao da Nemačka upravo zbog velikog broja homoseksualaca u timu „igra elegantno, brzo i ne tako čvrsto kao pre".

Osang tvrdi da mu je Beker rekao i koji su fudbaleri gej, a upitan za seksualno opredeljenje jednog od novijih igrača u reprezentaciji, odgovorio da je on „polugej".

O navodnoj ljubavnoj vezi selektora Leva i njegovog pomoćnika se govorilo i ranije, a sada se u priču uvode i neki igrači koji imaju homoseksulane sklonosti.

Slika
Da li su u vezi?... Joakim Lev i njegov pomoćnik Hans Flik

U nemačkoj javnosti i medijima nekoliko puta do sada su se pojavljivale informacije o tome da je kapiten sa Mundijala Filip Lam gej. Upravo zbog toga Lam je navodno dobio kapitensku traku od Leva i zbog toga će Mihael Balak definitivno ostati bez iste i neće se vraćati u reprezentaciju.

Takođe, spekuliše se da je i Marsel Jansen zbog ljubavnioh problema sa „osobom istog pola" morao da napusti Bajern i ode u Hamburger.

Joakim Lev je odbio da komentariše ove navode.

- Ne želim da se spuštam na taj nivo - odgovorio je Lev.

Mihael Beker je u izjavi za „Bild" pokušao da se izvadi.

- Gospodin iz „Špigla" je očigledno pogrešno razumeo naš razgovor - tvrdi Beker.

Novinar „Špigla" je izjavio da stoji iza svega što je napisao.

- Pred Bekerom sam zapisivao, od reči do reči, sve što mi je rekao i on nije imao ništa protiv toga. Sve što sam napisao je rečeno - tvrdi Osang.

On kaže da je razgovoru s Bekerom prisustvovalo više nemačkih novinara, ali niko osim njega nije bio previše iznenađen onim što je čuo.

- Čini se da su svi naši sportski novinari već znali za priču o homoseksualcima u timu koji vodi Lev i niko od njih nije bio iznenađen - kaže Osang.

Bekerove tvrdnje naišle su na oštre reakcije u nemačkoj, ne samo fudbalskoj, javnosti.

Slika
Filip Lam ženidbom demantuje glasine da je gej

Kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke Filip Lam, za koga se u nemačkoj javnosti tvrdi da je homoseksualac, oženio se u sredu. Na tradicionalni bavarski način, ovaj 26-godišnji igrač Bajerna oženio se 25-godišnjom Klaudijom Šatenberg, u malom gradu Aingu, južno od Minhena, samo tri dana po povratku iz Južne Afrike gde je njegova reprezentacija osvojila treće mesto.
By Swanheart
pu
znala sam da je gay cim mi se svidelo kako se oblaci :sigh:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
pu
znao sam da je gej, čim sam pomislio da mora da je strejt...

-.- :D
Korisnikov avatar
By Vespertine
odoh ja u nemachku da treniram fudbal, dok mi je josh vreme :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
daj neke friške vesti,
lev se izvaljuje i ako mu samo pertle snime.
daj nešto kinki.
nešto.. drugačije.
nešto.. kapiraš.
Korisnikov avatar
By niotkuda
Mene zanima ovaj "polugej"...
Ej, polugej...
Korisnikov avatar
By Vel boy
mene samo razocharava shto je i u Nemachkoj, sudeci po nastupima tih medija, homoseksualnost predmet kurirski-senzacionalistichkih intriga :shrug:
shta? je li to i nemachko drushtvo ochekuje da sport ostane netaknuti bastion heteroseksizma i homofobije, a 'vamo pametuju balkancima kako su primitivni, netolerantni..... k'o da su Nemci eto savrsheno puno bolji??
izgleda da i nemachko drushtvo treba nauchiti da vrednuje ukljuchivosti u sportu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!