Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By McFarland
Razmisljao sam gde da stavim temu i na kraju ovde. Ako ne odgovara - premestite...

Druga znam 4 god al smo poceli da se druzimo pre godinu i nesto... Str8 je, al me privlacio bas bas i par puta sam fantazirao al jednom se napili bili ja i on sami, on legao na krevet a ja ko budala pocnem da ga masiram i posle 2 minuta sam mu masirao medjunozje preko pantalona. Inace, u pijanom stanju ne moze da ima erekciju i to znam jos pre tog dogadjaja. Medjutim, on je jedno 2 minuta gutao knedle i nije se budio ali kad je skapirao da mu Misko ne mrda on je otisao kuci. Posle toga me kulirao 2-3 dana i ja sam otisao kod njega i tu se iscupao jer sam se plasio da ne kaze nekom. Izvadio sam se extra, ubedio sam ga da nisam gay za 5 minuta...
E sad je sve isto kao pre al nekad imam osecaj da se na neki nacin kaje sto nije probao. Mozda ja serem i tripujem se bzvze al jbg sta cu kad me to kopka i kopka grrrrrr

Verujem da i on mozda ima tu dozu radoznalosti al...
Jel imao neko slicno iskustvo? Kako se zavrsilo?
Ako se ponovi situacija mislite li da je pametnije da iskuliram ili jovo nanovo???
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja sam imao slicno pre oko 5 godina i pre godinu dana sam mu rekao da sam peder na sta je on odgovorio "stvarno? i ja!"
Korisnikov avatar
By mitrandir
Sledeći put kad se napijete neka on masira tebe pa vidi kako će i gde da te masira :)
By Hans
Bilo je sličnih iskustava, s tim što Hansu niko ne oprašta. :)

:up: za zbližavanje u budućnosti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Možda ga nisi adekvatno masirao. Najbolje bi bilo da se opet ušikate :pivce: i pokušate ponovo. Ponavljanje je majka znanja..
Srećno.
:fige:
Korisnikov avatar
By antibiotic
hihi :giggle:

well vec sam negde napisao kako sam pusio cimeru u trecoj godini gimnazije,
pa se on pokajao, ali i dalje verujem da je biseks, mada nam je taj dogadjaj bacio senku na nase prijateljstvo sto traje i do dana danasnjeg.

Ako je lik gay ili bi, tj. ako bi hteo da proba, a nije siguran, mozda je masiranje medjunozja previse direktan nacin da se zapocne. Poljubac je cesce pravi nacin da se neko zavede :)

ali u svakom slucaju budi pripremljen na to da je decko ipak opredeljen da bude strejt.
By Kragi
Sledeci put predji na masazu guze, mozda je pasivusa :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Covek svasta pijan radi...
Ja kada se napijem cesto tripujem da sam str8 :luda:
Korisnikov avatar
By Gabriel
ahahaha... drugovi, str8... mmm... svi su oni pederi bar u mom slucaju :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
ah...tako sam se ja od prve godine srednje lozio na jednog vaterpolistu iz odeljenja...i na kraju na maturskoj exurziji smo se i povatali...ah xD

ali lik je str8 :) 100% sam siguran :) ja bih na tvom mestu bio oprezan :)
Korisnikov avatar
By McFarland
hahaha kako zanimljivi odgovori xD.

Sacekacu dok zavrim fax posle mogu da pobegnem ako nesto krene po zlu :D

Ma nisam zeljan nego jedino ta roznalost me jbe. I btw ne bih cekao da se napijemo posto ocigledno alkohol mu koci feder. :D

Po vasim komentarima bih rekao da ko jednom prodje ispod duge ostaje na drugoj strani...
By Ulix
Nije li lakše naći nekog ko je gej nego gubiti vreme na ovakve gluposti?
By Speculum Columbae
Imao sam dragog prijatelja koji je želeo da "postane" gej zbog mene, ali ja mu nisam dozvolio, pa sam prekinuo prijateljstvo. Previše sam ga voleo.

Naravno, umesto što sebi komplikujete već ionako, ah komplikovan život, možete da poslušate Uliksa i prestanete sa sranjima i fantaziranjem.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Dante

Imao sam dragog prijatelja koji je želeo da "postane" gej zbog mene, ali ja mu nisam dozvolio, pa sam prekinuo prijateljstvo. Previše sam ga voleo.

jel ovo bilo ironicno?
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Bas me zanima prica o tom Danteovom str8 drugaru koji je hteo da postane gay zabog njega...
Korisnikov avatar
By Sunce
Znas sta, da ti kazem: kad udjem u Maksi, uvek mi se prijede sladoled, ali oklevam, pa ne kupim sa visnjom i cokoladom, nego svratim do cokolada, pa onda do voca, pa do testenina i mlacnih proizvoda. I svaki put kad izadjem pomislim da se sladoledu ulazi u mene.
By Hans
Vanity fair reloaded?
Korisnikov avatar
By McFarland
Originally posted by Mage
Originally posted by Ulix

Nije li lakše naći nekog ko je gej nego gubiti vreme na ovakve gluposti?
Daleko bilo da sam zeljan sexa pa da ga zbog toga zelim. Zelim ga zbog toga sto mi odgovara kao osoba....

Ja da nisam imao slicno iskustvo tj da me nije neko preveo na ovu stranu verovatno ne bih ni probao ikad. Al mi se svidelo i ...

Ajd sad da vise ne bismo bili manjina svako od vas po jednog str8 druga da uvede u gay svet :) )
By Hans
E pa dobro, ti si sam rekao suštinu tako da sam ja izbrisao svoje okolišanje jer bi bilo pogrešno shvaćeno. Sorry, Sunce.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by McFarland

Daleko bilo da sam zeljan sexa pa da ga zbog toga zelim. Zelim ga zbog toga sto mi odgovara kao osoba....

Ja da nisam imao slicno iskustvo tj da me nije neko preveo na ovu stranu verovatno ne bih ni probao ikad. Al mi se svidelo i ...

Ajd sad da vise ne bismo bili manjina svako od vas po jednog str8 druga da uvede u gay svet :) )
tvoje poimanje homoseksualnosti se cini rudimentary at best. osjete se i natruhe autohomofobije.
mozda bi bilo bolje da poradis na tome, a ne na masiranju kurceva pijanih hetero frajera. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!