Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Momo

Labris organizuje radionice sa ovom tematikom bar 2 ili 3puta godisnje i uvek ima zainteresovanih. E sad kod njih mogu samo zene da se prijave tako da je super sto je organizovano nesto ovako za mesovite grupe.

Ali spy je mesto samo za muskarce. Mislim ne verujem da bi neko izbacio i zenu, cula sam da je jednom bila jedna... ali to je bio izuzetak. Mene su zvali Loni i Seaman da idem sa njima ali nekako nisam sigurna da bi mi bilo prijatno da tu budem samo zato sto su organizatori suvise ljubazni pa nece bas da me izbace :D tako da ne odem...
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Dina

Ali spy je mesto samo za muskarce. Mislim ne verujem da bi neko izbacio i zenu, cula sam da je jednom bila jedna... ali to je bio izuzetak.
Pa sto to ne naglase ?
U Labrisovim pozivnicama bar vidis da se obracaju samo zenama a i jasno su naznacene kao organizacija za lezbejska ljudska prava.
Korisnikov avatar
By Dina
Pa sta znam, mozda ce se javiti da objasne, mozda i gresim. Ja znam ovako prakticno, s obzirom da Loni i Seaman idu ponekad da na radionice dolaze muskarci... Sad sam pogledala sajt i ne pise bas stvarno odredjeno, pise uglavnom da je njihov rad vecinom u msm populaciji...

"Većina dosadašnjih aktivnosti predstavlja kontinuirani rad u MSM populaciji (muškarci koji imaju seksualne odnose sa drugim muškarcima) koji obuhvata podizanje znanja i izgradnju protektivnih veština i stavova u kontekstu prevencije HIV-a i PPI-a. Glavni metodi rada su terensko dosezanje MSM osoba radi savetovanja i podele edukativnog i preventivnog materijala, uz savetovanje putem Interneta. "

"Kao najveći pokazatelj uspešnosti u radu sa MSM populacijom, 2010. godine SPY je otvorio drop-in centar u Beogradu, kako bi obezbedio odgovarajući pristup prevenciji, lečenju, brizi i podršci grupama ugroženim HIV-om i drugim polno prenosivim infekcijama. Cilj rada centra je da unapredi kvalitet brige i podrške osobama koje žive sa HIV-om, kao i da stvori društveno okruženje koje će podržavati pripadnike posebno osetljive populacije. U drop-in centru je predviđeno da pripadnici MSM populacije budu u mogućnosti da dobiju psihosocijalnu i medicinsku podršku koju će pružati psihološkinja i dermatovenerolog. Takođe je otvorena i prva do sada info linija u Srbiji, putem koje će pripadnici MSM populacije moći da dobiju informacije i savete vezane za HIV/AIDS, polne infekcije, testiranje na HIV i viruse hepatitisa, kao i podršku u vezi coming-out-a. U Centru takođe rade posebno edukovani i senzibilisani vršnjački edukatori koji svojim radom potpomažu proces dosezanja vulnerabilnih grupa i predstavljaju značajnu ulogu u procesu edukacije."

http://www.spy.org.rs/index.php/spy/onama
Korisnikov avatar
By Siguran puls Mladih
SPY ne diskriminiše nikoga po osnovu roda, pola, boje kože i seksualne orijentacije. Muškarci jesu ciljna populacija po osnovu projekata koji se trenutno sporovode, ali to je samo ono na čemu je naglasak u radu a ne isključuje naš rad sa celom LGBT populacijom kao uostalom ni naš lični aktivizam.

Na naše radionice i filsmske večeri su dobrodošli/e svi/e. Našim radionicama prisustvuju i prijatelji/ce gej osoba, bez obzira da li su strejt ili gej. Na svakoj radionici/filmskoj večeri do sada bile su najmanje po 2 devojke i nekoliko strejt osoba.

Dakle, Dina dobrodošla si na radionicu ukoliko želiš da joj prisustvuješ. Svačije iskustvo je više nego dobrodošlo jer će iskustva pojedinaca u autovanju biti ključna u radionici.
Korisnikov avatar
By Siguran puls Mladih
Originally posted by Berserker

Sve je to lepo ali...

OVAJ DEO FORUMA JE VIDLJIV I ZA NEREGISTROVANE, A OSTAVILI STE BROJ TELEFONA. Oprez... :)

Bolje da ste zainteresovanima slali fon preko u2u...
Tačnu adresu Drop-in centra nikada ne objavljujemo javno, niti ona postoji u Telekomovom imeniku tako da sa brojem telefona ne mogu ništa da urade. Osobe koje zakažu prisustvo na nekoj od aktivnosti, naši edukovani operateri u ličnom razgovoru informišu o lokaciji Centra a nakon procene.

Takođe, lokalna opštinska policija je obaveštena o aktivnostima koje sporovodimo u Centru tako da je bezbednost zagarantovana.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Siguran puls Mladih

...

Dakle, Dina dobrodošla si na radionicu ukoliko želiš da joj prisustvuješ. Svačije iskustvo je više nego dobrodošlo jer će iskustva pojedinaca u autovanju biti ključna u radionici.
Hvala :) Znaci bila sam u zabludi...

Nisam sigurna da li cu bas na tu radionicu doci, ali Loni me redovno izvestava koja su desavanja u spy-ju, pa neke od sledecih nedelja dolazim i ja :yay:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Popeye
Originally posted by Berserker

Sve je to lepo ali...

OVAJ DEO FORUMA JE VIDLJIV I ZA NEREGISTROVANE, A OSTAVILI STE BROJ TELEFONA. Oprez... :)

paranoja much? :hmm:

Popaje, u CRO je možda drugačije, ali ovde su oni (Krv&Čast, Stormfront i ostali) mnogo zapeli.
Na S-frontovom forumu već su iskopirali listu ljudi koji su potpisali peticiju za paradu koja još oko mesec dana stoji (lista na sajtu parada.rs).
Ne bi me čudilo da pokušaju da upadnu i u radionicu... i nisam paranoičan, da jesam ne bih izlazio iz kuće...
Ovako samo sam skrenuo pažnju, ali prema poslednjim postovima vidim da bar imaju nekog ko im čuva leđa...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!