Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja ne pijem mnogo, nego umereno do oblacno,
stono kazu - sumnjiva sam kao prognoza vremena
za sutrasnji dan
:sweet:
ahahahahahahaha

A anche i ja smo svakako dvije prije, ali se nismo srele prije.
Da smo se samo prije srele
ne bismo sada zudele
Ne bismo bile dvije prije
I pitale se ko to srecu krije ?
:colorado:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Daliborka
Znate sta, deco, ja i drugi korisnici sa bogatim zivotnim iskustvom vam pisemo ovde iz najboljih namera, da vam otvorimo te oci, jer ste kao machici koji jos nisu progledali.
Mogli bismo vrlo lako i da ignorisemo vase teme, jer nemamo apsolutno nikakvu korist od pisanja ovde, ali imamo dobru i humanu volju da vam pomognemo.
Zato bolje pokazite malo zahvalnosti i postovanja i smanjite bezobrazluk.
:fancyklap:
Dovidjenja!
:lol: :lol: :lol:

Pa sad eto vidis..
Nije pristojno da ti, kao mlad deckic, jednoj starijoj zeni kao sto sam ja kazes : " baby ".
Nismo mi zajedno ovce cuvali, a mogla bih i baba da ti budem.
Zato kazem da biste vi mladi morali malo vise da povedete racuna o pristojnom ponasanju.
Daliborka, želudac me boli!

:smeh: :smeh: :smeh:
Originally posted by Gayboy15
1.Nisam isfeminiziran,daleko sam od toga,
Mozda je daleko od toga, ali shvati da nikad nece biti dovoljno daleko.
Dakle, ne dovoljno i toliko daleko koliko bi ti zeleo i voleo.
Tako da se mani corava posla i prihvati sebe u celini i potpuno.
Ovo je zaista tačno, gayboy i predlažem ti da shvatiš ozbiljno. U Srbiji će se društvo potruditi samo da destabilizuje tvoj osećaj seksualne pripadnosti i da naruši celokupno tvoje samopoštovanje samo zbog seksualne orijentacije. Meni su inače i kao tinejdžeru bile bljak te priče dečaci se ponašaju ovako, devojčice onako; pa sad kao dečaci se "kurče" nešto, tj. ponašaju muški a devojčice su sve nešto nežne, tanane; devojčice mogu da ispoljavaju svoje emocije a dečaci moraju biti čvrsti; dečaci igraju fudbal a devojčice već ne znam šta; mislim igrao sam i ja fudbal na časovima fizičkog jer sam morao.

Meni je u startu ta vrsta podele bila intelektualno jadna i smešna; pitao sam se koja je poenta toga? Sebe sam doživljavao uvek kao muškarca i čak ni tada to moje određivanje ne bi mogla da ugrozi ovdašnja na kurac usredsređena običajnost koja bi licencirala moju muškost i izmerila u meni muško - ženske srazmere. Važna lekcija mi je bila da svoje određenje po tom pitanju ne vezujem za očekivanja pa to ne preporučujem ni tebi. Budi ono što jesi ali to izvuci iz sebe.

Jer i kada postigneš "zavidan" nivo fizičkog izgleda i očekivanog ponašanja tek ćeš onda biti "spušten na zemlju" i videćeš da kao gay osoba ne možeš da zadovoljiš običajni princip muškosti. Zato Daca mudro zbori.

Uostalom kada bi znao koliko se ona sirota napatila sa jednim takvim macho balkanoidom, nikada ne bi ni poželeo da budeš muško. Ona je njega kako se valja oplakala kada je umro a pitam se da li je to zaslužio jer joj je ona njegova stvar na nos izašla i zagorčala život. Zato pamet u glavu!

Daliborka,mislim da si malo više umišljena,možda zato što si starija i iskusnija možda?????
Umesto da se svađaš sa tetka Dacom ja bih ti savetovao da se ti s njom lično povežeš, kupiš joj litrenjak vinjaka i još štogod lepo, da se sprijateljite a onda da je upoznaš sa tvojom porodicom. Potreban ti je neko u porodici na tvojoj strani, kao što sam već rekao u prvom postu. A ako nema člana porodice koji bi odigrao tu ulogu, onda je može odigrati porodični prijatelj. Zato je poželjno da Daca provodi što više vremena u vašoj kući i zastupa tvoje interese.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Koliko divnih reci na jednom mestu...
Eto i Tot se aktivno ukljucio u diskusiju, mislim da je prodro u srz teme i da je, posle njegovog posta, Gayboy mnogo blize adekvatnom razresenju svog problema.
:mama:
Korisnikov avatar
By spliff
iskren da budem, voma me chudi da neko sa totalnim odsustvom empatije (prema narkomanima npr, ili bogdanu sa fb-a) ima muda da postavlja krajnje patetichne postove, i josh ochekuje dobonamrene savete.

:sekirica:
By ...Sitnicava...
Originally posted by spliff
iskren da budem, voma me chudi da neko sa totalnim odsustvom empatije (prema narkomanima npr, ili bogdanu sa fb-a) ima muda da postavlja krajnje patetichne postove, i josh ochekuje dobonamrene savete.

:sekirica:
Nemoj da si na kraj srca, mlad je momak, shvatiće nekad ono što ne shvata sada, a mi smo IsusOVI na kojima je da mu otvorimo um i svest...

:isus:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Tot
Daliborka,mislim da si malo više umišljena,možda zato što si starija i iskusnija možda?????
Umesto da se svađaš sa tetka Dacom ja bih ti savetovao da se ti s njom lično povežeš, kupiš joj litrenjak vinjaka i još štogod lepo, da se sprijateljite a onda da je upoznaš sa tvojom porodicom. Potreban ti je neko u porodici na tvojoj strani, kao što sam već rekao u prvom postu. A ako nema člana porodice koji bi odigrao tu ulogu, onda je može odigrati porodični prijatelj. Zato je poželjno da Daca provodi što više vremena u vašoj kući i zastupa tvoje interese.
Da i na ovo odgovorim.
Voljna sam da otputujem kod Gayboya i da gostujem u njegovoj kuci.

Gayboy, ako imas zelju i nameru da zajedno sprovedemo u delo ovaj Totov predlog, javi.
Ja bih vec ovih dana mogla da se spremim za put, jer svakako za koji dan otvaram godisnji odmor.
Krenula bih oko katolickog Bozica, pa bih kod tebe docekala i Novu godinu, a mogla bih da ostanem sve do pravoslavnog Bozica, sto je 7. januara, tako da bih se u Suboticu vratila 8. januara uvece.
:auto:
Korisnikov avatar
By Tot
Gayboy, mogu ti reći: nekoliko dana tetka Daca da proboravi sa tvojima i drukčije će se gledati na tebe. Da im ona objasni da nema nikakvih pederskih kvartova nego da im ukaže na potrebe tvoje duše i tela i predstavi svoje bogato životno iskustvo. Mislim, naći će ona milion tema sa njima i samo jednom kad vam se infiltrira u kuću, tebi će biti mnogo lakše.

Daco, zaista si nesebičana i plemenita kada si voljna toliko da činiš onima koji su u nevolji!

:snob:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Da, to bi bas bilo divno. :love:
Pomogla bih i Gayboyu da prevazidje krizu, a ujedno bih sebi obezbedila pribezhishte za novogodisnje i bozicne praznike.

Veceri bismo provodili u prijatnom caskanju i pevusenju adekvatnih pesama oko vatrice koja tiho pucketa...

Imam jednu pesmicu prilagodjenu Gayboyevima mladim godinama, pa cemu tu pesmicu svi zajedno i pevati kraj vatrice :

" Prva rosa zoru orosila
a ja mlada jutros uranila
Prodje momce, oko suza vlazi
Zagleda me, k`o da nesto trazi

Refren :
Ako trazis zdenac, to su usne moje
a svadbeni venac plescemo udvoje
Jedina mi mana sto me cuva nana
jer sam jos malena, nemam uspomena

Sjajno sunce sokak zagrlilo
tvoje srce moje zapalilo
Ne znam gde sam, ni zasto sam posla
Al` bih s tobom tvojoj kuci dosla

Ako trazis zdenac......

Tiho vece palo je po nama
dusa mi je s tobom nasmejana
Jos sam mlada, al` srce bi htelo
da doceka s tobom jutro belo..

Ako trazis zdenac.... "

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Gayboy15
Dado srce si,i jako je fino i nesebično od tebe što si se ponudila da mi pomogneš.Ja sam u BG za novu godinu ,skoro do Božića,(i nekoliko dana prije).A živim u Trebinju,600 KM od Beograda,malo je daleko...
Ipak ti hvala
:hvala:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Najiskrenije ti i od srca savetujem da ipak ostanes tamo gde jesi i da ne potezes put za BG.
Razumem ja da ti rade hormoni, hoces da se provodis, a ruku na srce, hoces malo i da se vacaris sa momcima, nemojmo se lagati. :smug:
Ali, mnogi su se razocarali u taj pusti Beograd, pogotovo tako mladi junoshi kao shto si ti.
Docekace te tamo raznorazne hijene, prevejane, razdrndane i pohotne pederke ce jedva docekati da te zavrbuju, iskoriste tvoju naivnost i neiskustvo i pokusaju da se oslade tvojim mladim telom. U osetljivim si godinama i lako ti se moze desiti ljubavno razocarenje, koje bi te bacilo u jos vecu depresiju.
Zato ti za sada ipak sedi u tom Trebinju, a u promet se pusti tek kroz jedno tri godine, kad napunis osamnaest leta.
Sad ti je, cenim, jos rano, nisi jos dovoljno zreo da valjano razlucis sta hoces, a sta neces, sta je dobro za tebe, a sta nije.
:)
Korisnikov avatar
By Gayboy15
Ne,gore idem sa majkom i sestrom,kod kumova...Nisam mislio da se vaćarim sa momcima, volio bi da probam,ali ne gore...Ali nisam ni mislio ni htio da se "provodim".Nisam naivan,mada nekad ostavljam utisak da jesam,to namjerno radim.Imao sam ja već divnih prilika za vaćarit se s momcima,ali sam ja to odmah otpalio,mene,najiskrenije sam sex ne interesuje.
Zreo sam ja i to previše za moje godine,i nebih se složio sa tobom.Morao sam prije da sazrenem,a jako mi je žao zbog toga.
Puno ti hvala na savjetima i na brizi,ali ne idem ja gore da se provodim sa momcima.Samnom niko ne može da manipuliše,niti da me nagovori na ono što ja neću,pa tako ni neka budala,što misli ako sam mlad,da sam i naivan.
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Katastrofa !
:smeh:
Ja sam ovu temu skroz zaboravio.
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ne,gore idem sa majkom i sestrom,kod kumova...Nisam mislio da se vaćarim sa momcima, volio bi da probam,ali ne gore...Ali nisam ni mislio ni htio da se "provodim".Nisam naivan,mada nekad ostavljam utisak da jesam,to namjerno radim.Imao sam ja već divnih prilika za vaćarit se s momcima,ali sam ja to odmah otpalio,mene,najiskrenije sam sex ne interesuje.
Zreo sam ja i to previše za moje godine,i nebih se složio sa tobom.Morao sam prije da sazrenem,a jako mi je žao zbog toga.
Puno ti hvala na savjetima i na brizi,ali ne idem ja gore da se provodim sa momcima.Samnom niko ne može da manipuliše,niti da me nagovori na ono što ja neću,pa tako ni neka budala,što misli ako sam mlad,da sam i naivan.

Post godine! :lol:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ljudi,njega je najvise povredilo to sto mu je ledja okrenuo najbolji prijatelj! I ja ga potpuno razumem! I meni je mnogo ljudi okrenulo ledja (iz drugih razloga) i to mnogo boli! Zato imam puno razumevanje za njega i mislim da je dosao ovde na forum jer mu treba puna podrska!
Korisnikov avatar
By Sutekh
jesam, zapitao sam se.

imao sam i dosta problema da prihvatim sebe. kod mene kucji je obavezna literatura bio ljoticj, dobijali smo i raznorazne stormfront magazine i ostalo. bash sam imao problem kao dete, jer sam mislio da sam sam na svetu. sve dok se prvi put nisam zaljubio u mushkarca sam mislio da samnom nisam uredu.

srecjom pa sam internet imao skoro chim je sproveden i kod nas, tako da mi je i on umnogome pomogao.

trenutno nemam puno prijatelja, ni poznanika. ne trebaju mi. ali srecjom, njih 2-3 sa kojima se druzhim ceo zhivot su i vishe nego friendly. to mi je takodje mnogo pomoglo u procesu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!