Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Mars
Nema dobrog martinija with a twist of lemon bez ulja iz limunove kore.

Sve je kancerogeno, sve je otrovno i štetno, sa turskim fungicidima ili bez.

U rekama teški metali prave žurku do nivoa koji raspoloživi instrumenti ne mogu da izmere, zato relax.

:martini:
Korisnikov avatar
By 2kune
nimalo mašte nemate... zar nije bitno što je limun iz Turske? ha? ha? haaa? :srbin:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2664791#p2664791]deran napisao:[/url]nevezano za ovaj slućaj,stvarno nam svakakvo đubre prodaju-manje više ta supstanca,nego se toliko puta limun oseća prosto na buđ ili tako...smrdi...
Nešto slično se ovdje dešava sa mandarinama. Da. :ozbiljan:

Na prvi pogled sjajne, primiš ih u ruku i blago stisneš palcem i kažiprstom i momentalno se probije kora na jednoj strani i krene da curi. Naravno, kad ju/ih na licu mjesta oguliš, išikaniraš prodavce prijetnjom inspekcijom i pozivanjem na policijske visoke dužnosnike, vidiš da je napola gnjila. Bljak. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ komplet voce je grozno. Imala sam srece da tri meseca jedem neprskane jabuke iz scouticine baste, sad nema vise, pojelo se.

A ja inace vec deset dana svaki dan rokam po jedan limun jer sam izbacila sokove :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Evo, sada ministar u Dnevniku kaze da nece da povuku problematični limun sa tržišta, ALI da se stanovništvo UZDRŽI od konzumiranja nekoliko dana-Slavica Đukić Dejanović neka ljudi sami procene likes this.
Korisnikov avatar
By Hys.
o.O

mrzim.ovu.drzavu.

Naucila me je da mrzim. Boze kako je mrzim. Kako ih sve mrzim. Fukare diletantske bezobrazne bezrepe.
Korisnikov avatar
By Hys.
Mnogo sam besno i ljuto.

A pored mene limunada.

edit to add

najsmesnije je sto imam neku rezistentnu klicu vec dve nedelje koju ne mogu da pronadju nit utvrde, da je ovo neki horor psiho triler ispalo bi da se trujem zapravo vec dve nedelje limunom koji pijem i zbog da bi ozdravila :krezavi:
By Kragi
A meni je taj limun skroz neupotrebivo voce nekako. Prakticno svugde gde ga koristim moze i bez njega. Riba, baklava i eventualno sok za salatu ali se kod nas mogu naci i kvalitetna sirca. Cenim to sto je sinonim za vitamin C ali ga npr. u kiviju ima duplo vise. A sok (limunadu) zamenite cedjenom narandzom jer i ona ima vise vitamina C od limuna ali i najvaznijeg vitamina A i jeftinija je konstantno :D
Znaci limun - skroz glupo voce. :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja bez limuna ne mogu.Posebno u periodima kad kao Hys. izbacim sokove.
By Sixto
Od kako smo rodjeni trujemo se bojom i voskom za tretiranje citrusa ma koje vrste iz ponude u radnjama, banane hladjene do Kopra ili Bara pa dozrevane etilenskim gasom pre pustanja u prodaju... i sad jebeno nasli da cokcu kako je strasno cime se tretira limun. Do sad svi pozderali u zivotu cetiri kilograma imazalila. :facepalm:
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2664931#p2664931]Mars napisao:[/url]Ja bez limuna ne mogu.Posebno u periodima kad kao Hys. izbacim sokove.
Meni je nekako 'cudan', nepraktican. Ja od voca ocekujem da ga jedem pre svega (u pravom smislu te reci) a iz limuna mogu da dobijem 20 ml soka i to mu dodje to. I onda cu pre za 150 din da kupim banane ili 2 kg jabuka. Mislim da sam ga uvek kupovao na komad. Maksimum jedan, kad mi treba za ribu, baklavu ...
Korisnikov avatar
By 2kune
nemam pojma o čemu pričate... samo siđem u vrt i uberem limun kad mi treba... :eva:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665073#p2665073]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2664970#p2664970]alexandermagic napisao:[/url]Kragi, postoje frikovi koji uredno ogule limun i tako ga pojedu, s vremena na vrijeme. Pisac ovog posta recimo. Interesantno, kod svih ljudi dosad je to izazvalo užasavanje. :ozbiljan:
Ja to radim :mljac:
-ll-

od detinjstva.
mnogo volim limun kao voćku, volim limunadu i volim kiselo kao ukus, može se reći da mi je omiljeni.
Korisnikov avatar
By gossip
ne hranim se zdravo tako da limun ne predstavlja neku opasnost po mene :sigh:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2664970#p2664970]alexandermagic napisao:[/url]Kragi, postoje frikovi koji uredno ogule limun i tako ga pojedu, s vremena na vrijeme. Pisac ovog posta recimo. Interesantno, kod svih ljudi dosad je to izazvalo užasavanje. :ozbiljan:
Alexander ajde prestani da si jebeno subjektivan,ispadas ogranicen!!!! Ja isto jedem limun kada oljustim koru
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!