Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By timi
Da li imate neki estetski nedostatak, kako ga prikrivate, kako ga drzite pod kontrolom (u smislu stvaranja kompleksa inferiornosti)?
By alexandermagic
I običan ravan madež spada u te neke estetske nedostatke, ako bi baš detaljisali.

Nego da skratimo priču - koji problem imaš i zašto isti utiče na tvoje samopouzdanje?
By Sixto
Borim se protiv njega.

Prepodne postim i popodne vezbam, a uvece on kontranapada u frizideru!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kad naiđeš na osobu/e koja ni ne primećuje ili joj je upravo to posebno privlačno na tebi (između ostalog), shvatiš da ne moraš biti rob sopstvenih kompleksa, jer ih drugi sigurno ne primećuju ni približno koliko ti (ako uopšte).
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Imam.
Ne izlazim iz kuće.
On mene drži pod kontrolom.

Inače se slažem sa Dirrty-jem, sami svoje mane primećujemo i akcentujemo mnogo više nego što to rade drugi ljudi (ako uopšte). Vremenom kada upoznamo nekog, te mane ili postanu neprimetne ili čak i simpatične. Dokaz za to je i to što mi je vremenom Jelena Janković postala simpatična :love:
Korisnikov avatar
By Mars
a kad shvatiš da svoje nedostatke možeš da unovčiš, postaneš nik vujicic

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
pa jeste ljudi se zaista ne opterecuju mnogo tudjim nedostacima ili bolje da kazemo karakteristikama sve je to na nivou kratkih konstatacija tipa da je uocena osoba prijatna ili neprijatna za oko i uho debela mrsava ili zgodna.dakle bitno je ne biti neadekvatan samo ljudima koji su prinudjeni svaki dan duze da nas gledaju .
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!