Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By barni011
Da li imate period kada "cistite" organizam ili ste vise onaj tip da svakodnevno pazite sta unosite u organizam?
Kako primetite da vam je organizam prezasicen toksinima?
Na koji nacin u kucnim uslovima pribegavete detoksikaciji?
Koje su vase metode brze detoksikacije organizma?
Neki saveti i razmena iskustava u uslovima kad se nema para za preparate, saune, kozmeticare i slicno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da, taj ritual mi je jako poseban. sednem sa spustenim pantalonama na neku keramicku skalameriju, koju drzim u posebnoj sobi, koja lici na solju za caj samo sto ima rupu i znatno je veca, i onda po potrebi stegnem odredjenu grupu misica koji se nalaze u donjem delu abdomena i tada nastaje magija: neka braon materija nalik na eurokrem krene da izlazi iz mene, ponekad se desi da se u vazduhu blago uvije, prelepo!
ovo je jedan nacin al ima ih jos. isto se obavlja uz pomoc keramicke skalamerije, samo sto se ovde ne sedi vec stoji, kurcom okrenutim ka skalameriji. opet po potrebi stegnem grupu misica al ovaj put ne krene eurokrem da izlazi iz mene vec neka tecnost, lici na sok od jabuke. kurcom centerim u otvor.
e ima jos jedna tehnika! za ovo mi je samo potrebno da mi je vrucina i krenem da pisam iz svake pore na telu! najvise mi pisaju kosa i ledja.
Korisnikov avatar
By Tungi
Misliš, kurcem :lol:

ot:

Detoksiram se od crnih misli spavanjem. Drugo šta nemam za izbaciti.
Znam što je to što mom organizmu prija i vodim računa o tome što, koliko i kada unosim u sebe. Redovno vježbam, omakne mi se i duže pješačenje, koristim blagodati masaža i kristaloterapije.

Kako sebi povremeno dozvolim da se "naližem" alkohola u nešto većoj količini, naredni dan pijem više vode nego što to uobičajeno činim, kao i nezaslađene limunade. I jedno i drugo -- mlako.
By sncbgd
Anhedonie napisao:da, taj ritual mi je jako poseban. sednem sa spustenim pantalonama na neku keramicku skalameriju, koju drzim u posebnoj sobi, koja lici na solju za caj samo sto ima rupu i znatno je veca, i onda po potrebi stegnem odredjenu grupu misica koji se nalaze u donjem delu abdomena i tada nastaje magija: neka braon materija nalik na eurokrem krene da izlazi iz mene, ponekad se desi da se u vazduhu blago uvije, prelepo!
ovo je jedan nacin al ima ih jos. isto se obavlja uz pomoc keramicke skalamerije, samo sto se ovde ne sedi vec stoji, kurcom okrenutim ka skalameriji. opet po potrebi stegnem grupu misica al ovaj put ne krene eurokrem da izlazi iz mene vec neka tecnost, lici na sok od jabuke. kurcom centerim u otvor.
:odlicno: Anhe :leviathan:
Korisnikov avatar
By barni011
alexandermagic napisao:Znam što je to što mom organizmu prija i vodim računa o tome što, koliko i kada unosim u sebe. Redovno vježbam, omakne mi se i duže pješačenje, koristim blagodati masaža i kristaloterapije.

Kako sebi povremeno dozvolim da se "naližem" alkohola u nešto većoj količini, naredni dan pijem više vode nego što to uobičajeno činim, kao i nezaslađene limunade. I jedno i drugo -- mlako.
kakva je to terapija sa kristalima?Mozes malo o tome?
ovo sa vodom drugi dan posle pijanke i ja isto praktikujem, uz litar zelenog caja

I ovo sto Tungi rece sa snom je odlicno
Korisnikov avatar
By constantine
sncbgd napisao:
Anhedonie napisao:...da izlazi iz mene vec neka tecnost, lici na sok od jabuke.
idi kod urologa ne valja ti boja :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Radim detoksikaciju redovono.
Taj dan sam na vodi i cajevima, voce obavezno.
Ne razmisljam o sexu, ne pricam o tome.
Recimo, kao neka vrsta posta.
Ах, детоксикација и брига о уносу калорија.
Вазда се уверавам у истинитост стереотипа. :lol: :lol:

ОТ. Не детоксикујем се али планирам да урадим неке ствари за које сам закључио да су ок.
Нпр. мораћу да одем на "отпушавање" лимфног система. То се ради оним стакленим звонима из којих се пламеном извлачи ваздух. То ми делује фино.

Такође бих пробао оне кадице са неким протоком струје, мислим једносмерне, које такође ослобађају токсине путем зноја.

Ма има свашта ту што бих пробао.... :)
Korisnikov avatar
By Srklet
speedygonsales napisao:Ах, детоксикација и брига о уносу калорија.
Вазда се уверавам у истинитост стереотипа. :lol: :lol:
s obzirom da je hansel baniran, sad si mi samo ti preostao za stalking. :freddy:

enivej, kad vec spominjes stereotipe, hajde mucni frizurom i napisi koju u ovom topicu :D
http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 30&t=47264
Korisnikov avatar
By bern
barni011 napisao:
kakva je to terapija sa kristalima?Mozes malo o tome?
daj saberite se. vi ste pederi, a ne tinjedžerke zaokupljenje new ageom... uopstalom, živimo u 21. vijeku.
Korisnikov avatar
By barni011
Blady napisao:Radim detoksikaciju redovono.
Taj dan sam na vodi i cajevima, voce obavezno.
Ne razmisljam o sexu, ne pircam o tome.
Recimo, kao neka vrsta posta.
Bravo :)
By Kragi
Nijesam do sad osetio potrebu za tim. Ne znam. :neznam:
Korisnikov avatar
By Blady
Aj neka me neko posavetuje, kako izbaciti veceru..
Ili vecerati nesto niskokaloricno?
Korisnikov avatar
By Hellas
@Blady Pojedi dosta semenki, ili neko jelo sa semenkama kao bazom. Il' sljive.

Javi je l' bilo plodno :smilegrin:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne volim da vežbam, niti da se previše krećem bez razloga, pa se i ne trudim da sebe nateram na povećanu fizičku aktivnost, jer mi u životu ne uspeva da duže vreme radim nešto što ne volim.
Ali zato vodim računa o ishrani, bazirana je povrću, mršavom mesu, zrnevlju i voću, hleb ne jedem, kao ni ništa prženo.
Ne pijem više ni alkohol, jedino što pušim, ali od nečega se mora crnknuti.
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Blady
^ jebi se :smeh:

Bila sam ozbiljna :yes:
Korisnikov avatar
By sapa09
^
Meni je pomagalo to sto sam postepeno smanjivala kolicinski veceru, a onda pocela sve cesce da ne veceram.

Sada mi ta 'vecera' pre bude neki kasni rucak, ako uopste to bude. :)
Korisnikov avatar
By Blady
Pokusavam, samo sto uglavnom radim uvece, a posle posla sam gladna.
Jbga.
Korisnikov avatar
By sapa09
^
Onda preskocis dorucak.. :lol:
Mada mozes probati da se ogranicis do kada jedes i da to ne bude u velikim kolicinama. Npr. ja, ako se ikako desi, do 9 pojedem nesto i to je to. :)
Korisnikov avatar
By Hellas
@Blady Pokvasi ih malo :smilegrin:. Mislim na obicne sljive,sto uberes il kupis. Pojedes njih i popijes kafu i zjuuuu :D!
Nemoj preskakat dorucak, to vodi ka dijabetesu...
Korisnikov avatar
By Blady
Jela sam salatu u meku i pomfrit :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!