Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

mislim da ima nešto slično,ako nije nestaslo u opšteforumskoj katastrofi...

dvije kutije plavog besta,na godinu sjurim 72.00o RSD,pa ti sad vidi...

dobro letovanje,npr... :cut:
Gledam da se ograničim na jednu kutiju dnevno, ali najčešće načnem i drugu kutiju u smiraj dana.
:cigareta:
Volim da pušim, znam da se od toga crkava, ali šta da radim.. Niko od smrti nije pobegao. :nono:
Korisnikov avatar
By Zoey
Jel neko pokusavao da prestane?

Meni to u naletima dodje, i nikad nisam srela nikog slicnog po tom pitanju-jedan period pusim najnormalnije, uzivam u tome, pravi sam pusac :cigareta: i onda skoro pa odjednom naidje da mi se ne pali, pa ni kasnije i tako prodje koji mesec a da ja zivim ko nepusac :lood: Ludo, neverovatno, ali tako je.

Jos me ljudi pitaju, cestitaju mi kako sam uspela da ostavim cigarete, a ja se sve mislim kako ja ZELIM da pusim, ali mi ne prija. I tako u krug, period kad pusim, pa onda ne.

Sada npr. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Laerem
2-3 cigarete koje uzicam i jedan joint

sad joint je bez filtera, pa to sigurno dodje ko vise :shrug:
Korisnikov avatar
By Zoey
Laerem napisao:2-3 cigarete koje uzicam i jedan joint

sad joint je bez filtera, pa to sigurno dodje ko vise :shrug:

Cek`...cigarete zicas, a joint ne...?! : :puzzle: Ne kontam. Ili hoces da kazes da ne pusis, ali s`vremena na vreme posle jointa uzmes nekome i neku cigaretu...? Ili...?! :puzzle:
Korisnikov avatar
By Misfit
smanjio na pola paklice dnevno. što i nije baš neki pomak, pošto nekontrolisano pušim kada pijem, a pijem uglavnom 2-3 puta nedeljno - tako da se sve fino izbalansira.
Korisnikov avatar
By Misfit
slažemo se kao samoubica i otrov. :love:
By Kragi
Od 15 do 20. Winston 100's crveni.
Nekad promenim pa uzmem neke druge cigarere na dan, dva ...
Korisnikov avatar
By Laerem
Zoey napisao: Cek`...cigarete zicas, a joint ne...?!
Pa da. Nekad mi fali da povucem malo duhanskog dima, pa zicam cigarete. Duhan koji koristim za motanje ionako nikada ne nosim sa sobom.
Korisnikov avatar
By gossip
pusim samo kada sam drustvu...oko 5 cigareta max
Korisnikov avatar
By Zoey
Laerem napisao:
Zoey napisao: Cek`...cigarete zicas, a joint ne...?!
Pa da. Nekad mi fali da povucem malo duhanskog dima, pa zicam cigarete. Duhan koji koristim za motanje ionako nikada ne nosim sa sobom.

Jasno ;) :smokin:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
0 - 3. :) Ne verujem da cu se navuci, dunem koju cisto kad se nadjem u drustvu pusaca pa parazitiram na njihovim zalihama :D
Korisnikov avatar
By Morpheus
... od 20 do 25 cigareta dnevno :).... zavisi od situacije .... nisam pokusavao da prestanem ...ali kad videh kako moze da se popusi jedno dobro letovanje vodim se mislju da prestanem :) ...
Korisnikov avatar
By stefan19
Kod mene zavisi od perioda.

Uglavnom ne pushim ili pushim do 3 cigarete dnevno u Americi. 3 meseca pred Srbiju ne pusim jer intenzivno treniram. U Srbiji pushim i do 2 pakle dnevno. Kad se vratim, opet batalim i tako u krug :)
Korisnikov avatar
By Mars
A zbog čega odlazak u Srbiju iziskuje intenzivne treninge?
Korisnikov avatar
By stefan19
Mars napisao:A zbog čega odlazak u Srbiju iziskuje intenzivne treninge?
Marsic, zar se usudjujes da me tako nesto pitas? :wow:
Dolazak u Srbiju obicno znaci izlasci, letovanje, nudisticke plaze, svalerisanje, te je neophodno biti fit & ready.
Jedan mesec u godini UZIVAM DO MAKSIMUMA, ali zato ostalih 11 u USA studiram, ucim, radim, i nemam zivot BUKVALNO. Kakvi izlasci vikendom i bakrachi, haha...
Korisnikov avatar
By Mars
A, pa tako kaži. Nisam shvatio da je takva situacija čitajući te na onoj temi "Srbija-propast, USA-super"...

;)
Korisnikov avatar
By spliff
marlboro, dvadesetak komada dnevno...
plus nekoliko dzokavaca (do deset komada)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!