Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Azdaja
nisam htela napisati alkoholizam... :) jer je kod mene negde izmedju :lol:

koliko cesto pijete?

da li moze da prodje bar jedan izlazak a da ostanete na sokicima?

da li ste nekad imali probleme sa alkoholom? i kakve?

(ajde se vi raspisite, pa cu ja moje da skLJepam :lol: )
Korisnikov avatar
By Sunce
Od dve case vina sam polu-pijan, zato ne pijem. Pivo ne volim.
Korisnikov avatar
By mOwbid
koliko cesto pijete?
Kako kad. Vikendom. Sredom.

Da.

Da. Pijana sam malo zajebana, i jako zezam ljude. Podjebavam. :shrug:
Korisnikov avatar
By gossip
koliko cesto pijete?

skoro svaki put kada izadjem...znaci 3-4 puta mesecno

moze :)

pa dozivljavao sam svakakve blamove dok sam bio pijan xD
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Azdaja

koliko cesto pijete?
U poslednje vreme retko. Od vidjanja do vidjanja sa bivsom cimerkom - nadjemo se na kafi, a stucemo flasu pelina. Bez izuzetka :)

Ranije sam se lesio, svaki dan je bio manje-vise petak :trep:

Ne mere.

Pa i ne bas. Kad popijem, uglavnom sam mica-veselica. Jedino sto sam brutalno iskren tad, srecom, to mi (do sada) nije donelo glavobolju.
I nekako uvek znam kad je enough-enough. Nije mi zabavno da bacam pegle, ili ljubim beton bradom, pa podvucem crtu na vreme.

Jednom sam se samo oduzeo toliko da imam crne rupe - docek 2005. godine, drugar me odveo na neku privatnu zurku kod gay prijatelja, kad smo stigli tamo, stukao sam flasu viskija za manje od sat vremena, poprilicno panicno, kao da mi je zivot zavisio od toga. I posle toga sam pio ko zna sta jos. Od ponoci do 4h imao potpuni prekid filma. Pricali su mi samo naredni dan da sam u jednom trenutku izasao samo u majici, i po cici zimi trcao od bulevara do krunske, ne znam ni ja koliko puta.

I jednom sam se kod kevine drugarice (smerna zena, samohrana majka dvoje dece) olesio od dzina (a zapravo sam otisao samo da joj otvorim mejl i instaliram msn) - imao sam problem da nadjem kucu, i usput sam dva puta, kao poslednji klosar otkunjao turu na klupici. Bio sam na umoru naredna tri dana:)

Ovako nekih ozbiljnijih problema i incidenata - never ever.
Korisnikov avatar
By Azdaja

koliko cesto pijete?

cesto...

mnogo....

imala, od totalne ludaje do onog da pijem da ne znam gde sam - iskreno

tesko mi je i piti jer znam da ce mi biti grozno...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Velike količine alkohola pijem relativno retko, za praznike i neke proslave, i obično stanem kad primetim da me je uhvatilo taman da mi bude lepo i da me opusti, i samo dodajem, da se držim u tom stanju :D Zato nikad nisam ni imao mamurluke ili neke slične probleme. Jednom jesam doduše, kad sam popio oko 5 litara alkohola u Novom Sadu kad sam bio u vojsci. Al ni tad se nisam oduzeo, nit sam imao "crne rupe" ili ekscese u ponašanju. Samo mi je bila muka celo jutro posle toga.

Obično pijem prvo pelinkovac, pa nastavim neki špricer, koncentrovani alkohol (votka, rakija, viski, vinjak ne volim), uz neke izuzetke kao što je Keglevich.

Inače desi se ponekad da posle ručka popijem čašu piva ili crnog vina, al treba da budem baš raspoložen za to.

Izlazak može bez problema da prođe bez alkohola, ali obično ne izbegavam, jer barem za sada imam dobru kontrolu i alkohol ima na mene takav uticaj da se samo samo veseliji i opušteniji, nikad agresivan i zloban :) Ako se to promeni, verovatno ću da batalim alkohol.
By Kragi
koliko cesto pijete?

Stvarno ne bih mogao ovo da definisem. Alkohol mogu da konzumiram 7 dana uzastopno ili da ga ne probam mesec i po.
Uvek pivo, ali ga ne pijem samo kad izadjem. Bude to i sa gostima kuci, sometimes posle rucka, uglavnom leti, odnosno kada je toplije.
Neretko 0.3l (nepovratna ambalaza jelte) :D mada i kad izadjem znam da trazim manje :D

ja ipak sokove volim mnogo vise ^^

Ni sa alkoholom, ni zbog alkohola.
Znam koliko mi je dovoljno kao i granicu koju mogu da podnesem. Nije bas da su mi sve ovce na broju uvek, ali sam suvise pristojan da bih dozvolio sebi da me neko nosi kuci ili da povracam gde stignem i suvise 'zreo' da bih pod dejstvom alkohola radio stvari zbog kojih bih se sutra kajao. Eventualno. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Pošto sam prava svinja, ni u čemu nemam mere, tako nisam imao mere ni u piću, zloupotrebljavao sam alkohol godinama u cilju da u meni izazove euforiju i prijatna osećanja.
Zato sam pre nekoliko meseci rešio da više jednostavno ne pijem i, evo, od tada ne pijem uopšte.
Dobro, ta odluka je bila malo i iznuđena, poklopila se sa početkom terapije antidepresivima i naglim pogoršanjem finansijske situacije, ali se apstinencija od čaše i flaše nastavila i nakon završetka terapije, dok finansijski kolaps i dalje traje.
No, to ne znači da se neću napiti u odgovarajućim prilikama, kao što su svadbe i druga veselja.
To da, ali da gutam alkohol u svim prilikama - ne verujem da će mi se više desiti.
Ko ne ume sebe da disciplinuje tako da ne popije ceo litar vinjaka, samo zato što je otvorena flaša ispred njega i što mu je dostupan, najbolje da ne pije uopšte.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pijem kad mi se pije. Ali sam social drinker i nikad mi ne padne na pamet da sama sebi naspem pice, dok sam kuci. Uglavnom pijem uvece.
Moze da prodje izlazak sa sokicima, posebno ako procenim da mi je zeludac prazan, ili da ce me uhvatiti glad ako popijem. Cak ni ne pravim razliku, ako sam dobro raspolozena onda jesam, necemi alkohol pomoci da iz minusa odem u plus.
problemi... kada sam kombinovala vino i slatke cokoladne kekse. Nisam ni popila puno, ali sam strasno povracala. Losa kombinacija. Osim izvaljivanja i autovanja same sebe i osoba oko mene, nisam pravila veca sranja.
Korisnikov avatar
By bas bleu
i'm a sole drinker though i'd be drinking with me mates if i had any.
i drink in profusion lately though i no longer drink gin coz it makes me wanna kill mesel'.
Korisnikov avatar
By Hys.
Volim da pijem.
Imam ocd po tom pitanju, srecom / naime, popizdim kad ne znam koliko sam tacno popila. Pijem skoro iskljucivo pivo, i ne mesam pica.
Ne pijem da bih se razbila od alkohola, ali mogu da popijem dosta piva.
Nikad nisam imala crne rupe u zivotu niti bila agresivna.
Raspricam se i moji blamovi su uglavnom u tome da gledam sa kim bih mogla da se ljubim ili kazem vise nego sto bih rekla u treznom stanju ^^ .

E, da i pocnem da flertujem, neizostavno :kesa:
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Sto nam prekidas lanac?:lol:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jedine tri situacije kad ja pijem išta što bi se moglo nazvati alkoholom:
- kad odem u neki od pabova Kornjača (obično 2 male Borovnice, sa extra borovnicom :D )
- za 1. maj poslednjih nekoliko godina, jer je 15 ljudi koji me smaraju da probam [kojigodalkohoh] previše za ignorizati (par čašica domaće orahovače ili jedna domaće višnjevače)
- kad god vidim da neko ima Bailey's (čokolada :mljac: )
Korisnikov avatar
By Hellas
:stopdrogi: Jack, Johnie i Jim su mi dobri drugovi :D !
Dosta cesto pijem, mada sam u poslednje vreme smanjila ucestanost.
Moze da prodje izlazak a da se ne alkohololisem, ali to nije cest slucaj.
Smatram da mi nije potreban alkohol da bih se lepo provela, al' kad ga vidim ne mogu da mu odolim.
Umem da pijem, tj znam koliko mogu da popijem i kada ce mi biti lose, s' toga nisam imala probleme sa alkoholom. Kad kazem problem, mislim na agresivno ponasanje, nekontrolisano povracanje... Uopste, kada pijem vrlo sam disciplinovana - ljubim ruke i taaako :shmi: . Ali dosta cesto mi se desi da sam ozbiljnija kad popijem, ni dan danas mi nije jasno zasto.
To sto volem da pijem se ne racuna kao problem!
Korisnikov avatar
By IriS

koliko cesto pijete?

pijem... kad mi se pije.

može da prodje i više izlazaka na kojima pijem samo sokiće.

nisam imala problem sa alkoholom, imala sam problem sa alkoholičarima.
Korisnikov avatar
By haemoglobin

nisam htela napisati alkoholizam... :) jer je kod mene negde izmedju :lol:

koliko cesto pijete?

1. kad god mi se pije
2. izlazak ne
3. imao sam u srednjoj..pio sam jaako jako puno...donosili su me kuci mrtvog
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by IriS

koliko cesto pijete?

pijem... kad mi se pije.

može da prodje i više izlazaka na kojima pijem samo sokiće.

nisam imala problem sa alkoholom, imala sam problem sa alkoholičarima.

(ja danas samo idem i citiram te...moraces opet da mi dash picu :lol: )
By alexandermagic
Izbjegavam koliko mogu, jer sam u alkoholiziranom stanju dobrica. Svjestan da se ponašam neuobičajeno, no to ne mogu u potpunosti iskontrolirati, te su mi svi mili and dragi. :pinknaocari:

Trijezan mogu lako napraviti eksces, pijan ne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!