Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

ARDI RIZAL prvi je put zapalio cigaretu kada je imao samo godinu i pol. Njegov otac, 30-godišnji trgovac ribom Mohammed, dao mu je prvu cigaretu, a Ardi je sada postao teški ovisnik o pušenju. Dječačić iz Musi Banyuasina na Sumatri želi pušiti samo jedan brend cigareta kojih dnevno popuši 40, što njegove roditelje košta 3,78 funti dnevno, u pokrajini gdje je minimalna mjesečna plaća samo 69 funti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4oFiseZZ ... r_embedded[/youtube]

Dvogodišnjak je već sada težak gotovo 26 kilograma i nije sposoban trčkarati okolo sa svojim vršnjacima. Po cijele se dane vozi na dječjem bicikliću i u zrak otpuhuje beskonačne krugove dima.

Dječakova 26-godišnja majka Diana, koja se već trudila natjerati ga da se odvikne od pušenja, kaže: "Potpuno je ovisan. Ako ne dobije cigarete, razljuti se, vrišti i lupa glavom o zid. Kaže mi da mu je zlo i da mu se vrti u glavi". Vlasti u tom kraju ponudile su obitelji da će im kupiti automobil ako dječak prestane pušiti, ali njegov otac je na to samo rekao: "Meni izgleda prilično zdravo. Ne vidim u čemu je problem"

:lol:
Kako samo slatko otpuhuje :D
A mene brinulo moja kutija i pol sa tricet godina pa sam prestao po drugi put :drama:
By dukkehjem
Bolesnici glupavi.
(Sta im nude kola treba im oduzeti dete jbt)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by dukkehjem

Bolesnici glupavi.
:up:

da roditelji sve dopustaju maloj deci ne bi dozivela ni petu godinu...

a i dete nije krivo, sta njegov mozak kapira, dete na odvikavanje u kliniku, a roditelje u zatvor... koja neodgovornost...

ja imam 23 godina, ne pusim toliko, a moji roditelji kad me vide sa cigarom uvek me kritikuju i kazu da sam previse mlada da bi ugrozavala zdravlje tim glupostima...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
:lol: :lol: :lol:

Hocu ja ovakvog jednog. Gde se kupuju ti mali sto puse? :lol: Mnogo je sladak.. :smeh:
By dukkehjem
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by dukkehjem

Bolesnici glupavi.

da roditelji sve dopustaju maloj deci ne bi dozivela ni petu godinu...

a i dete nije krivo, sta njegov mozak kapira, dete na odvikavanje u kliniku, a roditelje u zatvor... koja neodgovornost...

ja imam 23 godina, ne pusim toliko, a moji roditelji kad me vide sa cigarom uvek me kritikuju i kazu da sam previse mlada da bi ugrozavala zdravlje tim glupostima...
ma dete se nije jos ni formiralo kako valja...
a da su neki roditelji ne bi do ovoga ni doslo...
moj otac je enkada pusio, al kad su dobili decu, nikada nije pusio u kuci ili blizini nas.
ono nije normalno... jadno dete...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Znam ja mnogo goru pricu od ove, mada je i ova dosta losa..

Majka, ovisnik o heroinu inace prostitutka, navukla je svoju tada maloletnu cerku na heroin i poslala je na ulicu kad je imala 12-13 godina, da prostitucijom zaradjuje heroin za obe (posto je verovatno niko nije hteo..)

To su sve monstrumi.. I onda brane gay ljudima da usvajaju decu (i ako je sansa da bih ja usvojio dete 0.00001% opet smatram da treba da se dozvoli usvajanje).

Metak u celo, decu na usvajanje i vozdra.
By dukkehjem
Originally posted by Sutekh

Znam ja mnogo goru pricu od ove, mada je i ova dosta losa..

Majka, ovisnik o heroinu inace prostitutka, navukla je svoju tada maloletnu cerku na heroin i poslala je na ulicu kad je imala 12-13 godina, da prostitucijom zaradjuje heroin za obe (posto je verovatno niko nije hteo..)

To su sve monstrumi.. I onda brane gay ljudima da usvajaju decu (i ako je sansa da bih ja usvojio dete 0.00001% opet smatram da treba da se dozvoli usvajanje).

Metak u celo, decu na usvajanje i vozdra.
Hmm, slazem se za sve osim za metak... ne opravdavam ubijanje. Iako je mknogo puta razumljivo, nasilje nikada nije opravdano.
:peace:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Zwezdica

:lol: :lol: :lol:

Hocu ja ovakvog jednog. Gde se kupuju ti mali sto puse? :lol: Mnogo je sladak.. :smeh:
Carice. :lol: :lol: :lol: :hiphip:

On: Jadno to dete, sta njegov organizam trpi... Roditelje treba strpati u cetiri zida, da se na njima vrse ispitivanja... :vudu:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!