Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By spliff
mrzim brijanje
brijem se svakih 10 do 15 dana

koristim gillette gel
gillette mach 3
i nivea aftershave
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nema pravila kada se iskasapim ko lud, a kada se ne posečem ni jednom.
Po pravilu, brada mora da mi bude optimalne veličine, dakle ni prekratka (do 2 dana) ni preduga (posle 4 dana) da bi šteta bila najmanja.

Preporučujem brijače sa ne manje, niti više od 3 oštrice.
Ako je manje, sranje, ako je više, problem navigacije oko usana...

Gillette brijači su najbolji.
By Kragi
gillette brijaci sa vitaminom E (satro) ali mi generalno najvise odgovaraju i retko kad se posecem :D
ako ti je bas stalo do toga da se ne iskasapis onda probaj elektricnim aparatom za brijanje, jedino sto efekat ne moze da se poredi u odnosu na zilet.
Korisnikov avatar
By spliff
e da...
najvishe volem da me briju profesionalci
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne bih znao da ti kazem,redovno se isecem..Jer sve u zurbi radim,tako i to.Jedva zaustavim krvarenje,posle sam kao osureno prase.
Korisnikov avatar
By nsc
elekticna masinica - moze i na baterije
Korisnikov avatar
By Seaman
A sta se brije? Brada, kita, guza?
By Kragi
Originally posted by Tungi

Ne bih znao da ti kazem,redovno se isecem..Jer sve u zurbi radim,tako i to.Jedva zaustavim krvarenje,posle sam kao osureno prase.
a oblik lica? da ne kazem ostre crte? :D
ja stvarno imam utisak da je i to razlog cestog kasapljenja i nekako mi se cini da je ljudima koji su puniji u licu lakse :neznam:
By str00ja
I ja koristim gilletove brijace, jesu stvarno najbolji, kako koji kada, ali najvise one sa tri ostrice isto. I uz to nivea ili gillete sensitiv pastu (ranije sam gel ali mi se smucili, bolja mi pasta), kao za osetljivu kozu, iako mi nije toliko osetljiva, al jeste malo pa kao ajd nece da skodi, plus nema onako neki prejak miris jer su kao blaze. Aftershave ni losion nikakav ne koristim, ionako mi je koza sklonija mascenju, pa mi se sama dovoljno "hidrira" posle brijanja :lol:

Ponekad, retko i u zurbi, se ostruzem onom braun cruzer masinicom sto ima 64512056412 nastavaka za trimovanje koji ne znam kako se koriste, ali ionako se nikad ne trimujem (mlada brada jos :D ), tako da se samo bazicno obrijem, ali samo kad zurim il sam na putu itd, ali smara strasno, em mi malo iritira kozu i sto rece neko gore ne moze se poredi efekat sa ziletom.

Brijem se 2-3 puta nedeljno. Nisam se dugo posekao, mislim da je fora samo u tome da se redovno menjaju brijaci i da se potezima verno prati oblik lica i vilice. I ako povuces preko dela par puta, a vidis da ima jos dlacica, ne udri ko manijak (videh da to mnogo ljudi radi), nego si okreni brijac pa potegni lepo iz suprotnog ili nekog drugog pravca. I lepo lagani, ali precizni potezi. Osecam se merodavnim jer se stvarno nisam posekao preko godinu dana xD I ja svaki deo lica brijem bar u 2 suprotna pravca, neke i u vise. I rekao bih da je suvlja i hrapavija koza pogodnija da se posece, mislim da je od pomoci s vremena na vreme tutnuti nezavisno od brijanja neku kremu, jer kolko god pasta podmazuje, najbolje kad je sama koza glatka. I mislim da je bolje brijati se uvece ili makar tokom dana, ali ne odmah ujutru, tad je koza najosetljivija plus su svi stondirani, pa mi se cini da najvise posekotina tad nastane.
By str00ja
Originally posted by Kragi

ja stvarno imam utisak da je i to razlog cestog kasapljenja i nekako mi se cini da je ljudima koji su puniji u licu lakse :neznam:
:hail: e jeste, stvarno, mislim da jeste lakse ko ima mekse i oblije crte lica ili punije lice, ima skroz logike :up:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
mrzim brijEnje, a kako se ne iskasapim, nemam pojama.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Kragi

Tacno.Nekako je lakse ljudima cini mi se,koji su puniji u licu.Mada,jedna stvar koja je isto bitna,po tri puta znam da koristim jedan brijac,jer posle glatko ide,ne isecem se.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
@st00ja: odlican opis :up:

Gillette gel
Meni gillette brijac smeta i to bas bas, izbije me neka alergija posle brijanja time, tako da koristim Wiklson (tako nekako se zove) sa 2-3 ostrice, meni je broj njih nebitan
Nivea aftershave neki

Dugo se nisam iskasapio, poslednji put je bilo pre mesec-dva i to na adamovoj jabucici (najgore :S) zato sto sam zurio i nisam pazio ni malo
Mislim da je nacin brijanja glavni krivac kasapljenja, jer sam uspevao da se obrijam i Bic-ovim brijacem sa JEDNOM ostricom bez i jedne posekotine :cool:

Svoju jarecu bradicu trimujem nekim starim caletovim el. brijacem :okret:
Korisnikov avatar
By Rei
Posechem se kada zhurim i/ili pritiskam brijach uz kozhu kao ludjak, inache mrzim da se brijem, ne toliko zbog samog procesa, nego shto voda curi niz vrat... kakav odvratan osecaj! :brrr:
By str00ja
Originally posted by Vetur úlfur
Originally posted by Rei

nego shto voda curi niz vrat... kakav odvratan osecaj! :brrr:
Ja se napalim od toga :lol: Jos ako je od pozadi uff
mmm da, kapljice koje mi trce ka bradavicama, hot.... :awesome: aman bre rei, kad se umijes malo rukom sklonis te nestasne kapljice :lol: i kad kvasis brijac tresnes ga malo... brijac mislim :D , pa onda na lice. I sta ja ovde izigravam tetka Savetu, imas peskir! :arapin:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by str00ja
Originally posted by Vetur úlfur
Originally posted by Rei

Ja se napalim od toga :lol: Jos ako je od pozadi uff
mmm da, kapljice koje mi trce ka bradavicama, hot.... :awesome: aman bre rei, kad se umijes malo rukom sklonis te nestasne kapljice :lol: i kad kvasis brijac tresnes ga malo... brijac mislim :D , pa onda na lice. I sta ja ovde izigravam tetka Savetu, imas peskir! :arapin:
Previshe posla :durenje: i imam osecaj da namerno cure samo da bi me nervirale :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja se brijem pre tuširanja, tako da mi voda zaustavi krvarenje, koliko god da se unakazim.
Što se tiče mazanja posle brijanja, ne prijaju mi nikakvi usrani aftershave.
Koristim ili redovnu kremu za lice, ili ništa ukoliko taj dan ne osećam da me koža lica zateže.

Ja se brijem samo u 2 pravca, niz i uz dlaku.
A kasapim se verovatno zato što stisnem ko manijak.
Uvek to radim, i kada pišem pritiskam olovku ko kreten, i kada sam primao injekcije otkad znam za sebe uvek sam stiskao dupe ko nenormalan iako sam naučio da me tako više boli! :botox: Itd itd... :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Znaci drti volis da stiskas? :pervert:
I ja sam to radio, al sam naucio da se kontrolisem, u prvom/drugom razredu osnovne sam busio svesku koliko sam pritiskao a prsti mi oteknu od stiskanja olovke :lol: Takodje i za brijanje
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pošto do sada nisam naučio, teško da ću ikada.
Jedino mi se čini da dupe makar pokušavam da opustim, ali ni to ne ide glatko.
Pri ručnom radu stisak nikad ne popušta, ali sam makar izvežbao ruke, tako da se ne umaraju lako. :awesome:
By str00ja
I ja volim kada boli :evilgrin: , ali ono, lice je lice, osetljivo je i svi ga vide, tako da tu pazim sta god na njemu da radim. Inace i ja se brijem pre tusiranja, vise volim tako nego posle :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne ulazim vise u ovu temu,.osecam da lice pocinje da mi se grci:hypno:,aftershave,na sve posekotine jos:drama:
By Guion Nerville
A sta se brije? Brada, kita, guza?
pa mislio sam na bradu, al i guza, mošnje, okolokitni predeo, itd. moze, sve moze :kuvar:
kita? :nesiguran:

Samo da se posebno naglasi na sta se misli kada se govori :)
ja koristim gilletove brijace, jesu stvarno najbolji, kako koji kada, ali najvise one sa tri ostrice isto. I uz to nivea ili gillete sensitiv pastu (ranije sam gel ali mi se smucili, bolja mi pasta), kao za osetljivu kozu, iako mi nije toliko osetljiva, al jeste malo pa kao ajd nece da skodi, plus nema onako neki prejak miris jer su kao blaze. Aftershave ni losion nikakav ne koristim, ionako mi je koza sklonija mascenju, pa mi se sama dovoljno "hidrira" posle brijanja

Ponekad, retko i u zurbi, se ostruzem onom braun cruzer masinicom sto ima 64512056412 nastavaka za trimovanje koji ne znam kako se koriste, ali ionako se nikad ne trimujem (mlada brada jos ), tako da se samo bazicno obrijem, ali samo kad zurim il sam na putu itd, ali smara strasno, em mi malo iritira kozu i sto rece neko gore ne moze se poredi efekat sa ziletom.

Brijem se 2-3 puta nedeljno. Nisam se dugo posekao, mislim da je fora samo u tome da se redovno menjaju brijaci i da se potezima verno prati oblik lica i vilice. I ako povuces preko dela par puta, a vidis da ima jos dlacica, ne udri ko manijak (videh da to mnogo ljudi radi), nego si okreni brijac pa potegni lepo iz suprotnog ili nekog drugog pravca. I lepo lagani, ali precizni potezi. Osecam se merodavnim jer se stvarno nisam posekao preko godinu dana xD I ja svaki deo lica brijem bar u 2 suprotna pravca, neke i u vise. I rekao bih da je suvlja i hrapavija koza pogodnija da se posece, mislim da je od pomoci s vremena na vreme tutnuti nezavisno od brijanja neku kremu, jer kolko god pasta podmazuje, najbolje kad je sama koza glatka. I mislim da je bolje brijati se uvece ili makar tokom dana, ali ne odmah ujutru, tad je koza najosetljivija plus su svi stondirani, pa mi se cini da najvise posekotina tad nastane.
str00jo, procit'o si me ko knjigu :hail:

pritiskam jace nego sto treba :nazalost:

nekad neprecizni potezi :nazalost:
brijem se uglavnom ujutru :nazalost:

i ja sam vise puta sebi govorio uvece ces ubuduce, ali nekako to "uvece" mi se otegne i odlazem i onda to potisnem pred spavanje i bacim se u krevet :nazalost:

a i nestrpljiv sam kad se brijem...
Ja se napalim od toga
Najezim se.
Jao, a kod mene je neka kombinacija tih osecaja, brrr, jezenje, i aaah, mmm. Ako targetira bradavicu, ili jos ako se spusti koja kap i do pupka. :radosnice:
izvini Bananche, nisam mogla da odolom
:lol:

brijajte se pavlakom ili brijte od glagola "tu bri" :hypno:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A kako se tačno briju jaja?!
Dupe sam brijao par puta, mada mi je draža krema za depilaciju, i sa tim nije bilo problema.
Ali nekako sama pomisao na jaja, i brijanje, ne bih ja to smeo ni da pokušam.

Razumem kada neko ima manja jaja... ali takva me uopšte i ne zanimaju.
Nego kada je čovek mudonja, kada vise, mora li da se napali, da mu nabreknu, da bi lakše odradio ili kako?
Skroz mi je strašno i nejasno.

Uvek me je to zanimalo, a nikada nisam pitao ljude u čijem sam glatkom međunožju uživao :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa ne bi valjalo da se napaljen poseces, tesko se tada zaustavlja krvarenje (valjda). To nam je rekla biologicarka: "Deco, nemojte se igrati ostrim predmetima tokom seksa, npr satarom ili sekirom" :lol: Verovatno su posekotine od brijanja male u odnosu na ono sto ona misli
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!