Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Tungia oblik lica? da ne kazem ostre crte?
Ne bih znao da ti kazem,redovno se isecem..Jer sve u zurbi radim,tako i to.Jedva zaustavim krvarenje,posle sam kao osureno prase.
Originally posted by Kragi
Ne bih znao da ti kazem,redovno se isecem..Jer sve u zurbi radim,tako i to.Jedva zaustavim krvarenje,posle sam kao osureno prase.
![]()
ja stvarno imam utisak da je i to razlog cestog kasapljenja i nekako mi se cini da je ljudima koji su puniji u licu lakse![]()
Originally posted by Kragi
![]()
ja stvarno imam utisak da je i to razlog cestog kasapljenja i nekako mi se cini da je ljudima koji su puniji u licu lakse![]()
Originally posted by ReiJa se napalim od toga
nego shto voda curi niz vrat... kakav odvratan osecaj! :brrr:
Originally posted by Vetur úlfurmmm da, kapljice koje mi trce ka bradavicama, hot....
Jos ako je od pozadi uff
Originally posted by Rei
Originally posted by str00jaPrevishe posla
Originally posted by Vetur úlfurmmm da, kapljice koje mi trce ka bradavicama, hot....
Jos ako je od pozadi uff
aman bre rei, kad se umijes malo rukom sklonis te nestasne kapljice
i kad kvasis brijac tresnes ga malo... brijac mislim
, pa onda na lice. I sta ja ovde izigravam tetka Savetu, imas peskir!
![]()
A sta se brije? Brada, kita, guza?pa mislio sam na bradu, al i guza, mošnje, okolokitni predeo, itd. moze, sve moze
ja koristim gilletove brijace, jesu stvarno najbolji, kako koji kada, ali najvise one sa tri ostrice isto. I uz to nivea ili gillete sensitiv pastu (ranije sam gel ali mi se smucili, bolja mi pasta), kao za osetljivu kozu, iako mi nije toliko osetljiva, al jeste malo pa kao ajd nece da skodi, plus nema onako neki prejak miris jer su kao blaze. Aftershave ni losion nikakav ne koristim, ionako mi je koza sklonija mascenju, pa mi se sama dovoljno "hidrira" posle brijanjastr00jo, procit'o si me ko knjigu
Ponekad, retko i u zurbi, se ostruzem onom braun cruzer masinicom sto ima 64512056412 nastavaka za trimovanje koji ne znam kako se koriste, ali ionako se nikad ne trimujem (mlada brada jos ), tako da se samo bazicno obrijem, ali samo kad zurim il sam na putu itd, ali smara strasno, em mi malo iritira kozu i sto rece neko gore ne moze se poredi efekat sa ziletom.
Brijem se 2-3 puta nedeljno. Nisam se dugo posekao, mislim da je fora samo u tome da se redovno menjaju brijaci i da se potezima verno prati oblik lica i vilice. I ako povuces preko dela par puta, a vidis da ima jos dlacica, ne udri ko manijak (videh da to mnogo ljudi radi), nego si okreni brijac pa potegni lepo iz suprotnog ili nekog drugog pravca. I lepo lagani, ali precizni potezi. Osecam se merodavnim jer se stvarno nisam posekao preko godinu dana xD I ja svaki deo lica brijem bar u 2 suprotna pravca, neke i u vise. I rekao bih da je suvlja i hrapavija koza pogodnija da se posece, mislim da je od pomoci s vremena na vreme tutnuti nezavisno od brijanja neku kremu, jer kolko god pasta podmazuje, najbolje kad je sama koza glatka. I mislim da je bolje brijati se uvece ili makar tokom dana, ali ne odmah ujutru, tad je koza najosetljivija plus su svi stondirani, pa mi se cini da najvise posekotina tad nastane.
Ja se napalim od toga
Najezim se.Jao, a kod mene je neka kombinacija tih osecaja, brrr, jezenje, i aaah, mmm. Ako targetira bradavicu, ili jos ako se spusti koja kap i do pupka.
izvini Bananche, nisam mogla da odolom
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!