Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Kada završava mladost, a počinje starost?

1. Mladost završava sa 28 godina
5
12%
2. Kraj mladosti je u 30-toj
9
21%
3. Mladosti je kraj do 35-te godine života
3
7%
4. Mlad si do 40. pa čak i 45. godine
2
5%
5. Mlad si dok se tako osećaš
11
26%
6. Starost počinje u 50. godini života
1
2%
7. Starost počinje u 60-toj
5
12%
8. Od 65. počinje starost
3
7%
9. Ne interesuje me ni jedno ni drugo...
4
9%
Prema anketi koju je sproveo univerzitet u Kentu, većina Britanaca misli da se mladost završava u 35. a starost počinje u 58. godini.

Ipak, procene ispitanika uveliko su zavisile o dobi njih samih.

Tako tinejdžerima i mladim ljudima mladost završava već u 28. godini, a starijima od 80 godina mladost završava u 42. godini života.

Osim toga, muškarcima mladost završava i starost započinje dve godine ranije nego što to žene doživljavaju.

Postoje i velike razlike u pojedinim europskim zemljama.

Tako mladost najranije završava Porugalcima, u 29. godini, a najkasnije ljudima s Kipra, u 45. godini.

Naravno, omogućeno je glasanje za više opcija!
Korisnikov avatar
By Mage
mlad si dok se tako osećaš ;)
Korisnikov avatar
By Stripi
Mlad si dok ne odeš u penziju, zar ne? Zna Sheky.
Korisnikov avatar
By jukie
Meni su se oko 29-30 malo stabilizovali hormoni, a ljudi preko 65-68 me više ne privlače
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mladost racunam do 30-te a starost od 65-te. Secam se da sam iz psihologije ucila da je od 30-40 rano zrelo doba, nesto se ne secam za starost... Sasvim je drugo sto su neki ljudi duhom mladi i u osamdeset a neki rodjeni kao starci. Ali te razlike postoje sto se zivotnih ciljeva tice a i prioriteta. Takodje razlike postoje i sto se onog bioloskog tice, posto se sto se zena tice posle tridesete stalno smanjuje plodnost, da bi nakon cetrdesete postala sasvim mala. Tako da mi ni zbog toga period nakon tridesete nikako ne moze da potpada pod mladost, jer mladost oznacava neki period bujanja rasta itd a ne smanjenja.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Recimo u 50im godinama... mada ima istine u tome da je čovek mlad dok se tako i oseća.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Mladost se završava s nedostatkom para.
S dovoljno keša čak i matora vreća od 70 godina može da izgleda i da se oseća bolje od device od 16 leta.

Baš sam čitao da postoji doduše ilegalan tretman koji je moguć, a to je infuzija krvi od strane tek rođenih beba (manje od par dana posle rođenja.) A tu je i transplatacija bebeće kože. Stem ćelije, HGH, prezervativi, laseri, kiseline, terapija helijumom, ozonom, različitim jonima, bakterije i njihovi otrovi, metali poput cinka i zlata, biljke itd.
Tako da bih rekao da se do neke 75 godine može osećati i izgledati kao neko od 20 godina.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nemam pojma, znam da sam mlad, za ostalo sta me briga :alexis:
Korisnikov avatar
By 2kune
mlad si dokle god jedeš čokolino... :deda:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mladost se zavrsava u periodu kada vise nemate bubuljice, kada predjete sa masturbacije na konkretne akcije, kada postanete ostrasceni politikom. :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
kad sex na spojenim krevetima vise ne dolazi u obzir

kad ti drugarica kaze da je trudna, pa se zajedno radujete, umesto da kazete - oh, shit!

kad dobijanje kinte znaci da ti je legla plata na racun, a ne da si odradio neku sljaku

kad kod drugara vise u recniku nisu "raskidi" nego "razvodi"

kad komsija glasno pusti muziku, a ti zoves policiju (do juce je bilo obrnutu, jbt!)

...
Korisnikov avatar
By unic0rn
kad krenes da razmisljas o ovoj temi :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Dina
Mladost je precenjena... Osoba po meni ne treba da tezi da je stalno mlada, isto kao sto ne tezi da vecno ostane dete. Zivot iz nekog razloga ide tim tokom i u svim zivotnim dobima ima nesto lepo i nesto ruzno. Mladost je lepa jer je osoba bezbriznija, puna snova ali je istovremeno zavisna od roditelja i ekonomski i na sve druge nacine, te ta sloboda ima svoja ogranicenja sto mlada osoba i ne shvata u potpunosti jer i nema zrelost, upravo sto je mlada ;) A onda kad dodje u zrelo doba zivot izgleda malo tezi, ali osoba ima snagu, sigurnost, mudrost, sama je sebi gospodar i odlucuje s tim sto je svesna i toga sta odluke donose... Starost opet moze da bude lepa ako je osoba zadovoljna prozivljenim, u penziji je pa ima vise vremena za druzenja i hobije, za ono sto nije stizala tokom aktivnog zivota...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ko je rekao da se mladost zavrsava u 28-oj??? Odma' kod mene na razgovor. Sa jednim "zdravo" cu da te uverim da nisi u pravu :P
Korisnikov avatar
By Tungi
Zavrsila se ove godine,blizi sam 30-toj,nego 20-toj;)
Korisnikov avatar
By Srklet
mladost traje do 25. godine. onda ima jos nekoliko godina, maximalno 5, da se oprostis s tom mladoscu.

meni je trebalo do 28. da skuzim kako mi se na partyju ne ostaje iza 2 ili 3 u noci i da mi je to ok. :D

sto se starosti tice, pojma nemam. znat cu vise za nekoliko desetljeca...
Korisnikov avatar
By Mars
Verovatno je receno pre mene...Znao sam neke od 15 godina koji su stari u duši.
Kao što i sada znam neke od 65 koji su mladi.
Korisnikov avatar
By mrgud
pocetak je kad sam se rodila, a kraja nema!
By Swanheart
posto se deca sada jebu i sa 12 godina, ode mladost vec sa 20 :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Mars
Da, i to. Zanimljiv parametar.

Vic: Kaže mali Ciganin drugom: "Život ti je do jedanaeste...Posle dođu žena, deca..."
Korisnikov avatar
By Mars
[offtopic]Hehe...Jeste, Singi. Live. :bye: :hug: [/offtopic]
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!