Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Kristijan Digbi (32) pronađen je mrtav u svom stanu, policija smatra da je stradao tokom autoerotskog gušenja.

Telo voditelja popularne emisije "Kupiti ili ne kupiti" pronađeno je u ponedeljak ujutru. Preliminarnom istragom utvrđeno je da je umro dok je pokušavao da se liši kiseonika kako bi pojačao orgazam.

Digbi je bio homoseksualac, i nedavno je raskinuo sa partnerom, bivšim policajcem koji je i pronašao njegovo telo. Policija je saopštila da okolnosti smrti "nisu razjašnjene", pa nije jasno da li je sa njim bio još neko u trenutku smrti.

Voditelj je radio na emisijama "Kupiti ili ne kupiti", "Menjam kuću", "Život pod Suncem" i drugim, a njegovo bogatstvo procenjivalo se na milion funti.

"Kristijan je bio omiljen i talentovan voditelj. Unosio je energiju i toplinu u sve svoje emisije. Naše misli i molitve su uz njegovu porodicu", saopštio je BBC.

Prošle godine, glumac Dejvid Karadin takođe je stradao tokom autoerotskog gušenja, a sumnja se da je i frontmenu benda INXS Majklu Hačinsu presudila ista seks-igra, mada je njegova smrt proglašena samoubistvom.

''
Korisnikov avatar
By ::fy::
Šta se dešava na ovom BBC-ju...prvo onaj voditelj koji je ubio svog ljubavnika, sada ovaj koji je ubio sebe...svašta
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Sheytan

sumnja se da je i frontmenu benda INXS Majklu Hačinsu presudila ista seks-igra, mada je njegova smrt proglašena samoubistvom.

Koliko znam Michael Hutchence je pocinio "klasicno" samoubistvo.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:wtf:

Kakva je to perverzija - igra autoerotskog gusenja? :qqlele:
By Kragi
Originally posted by Tungi
Originally posted by Sheytan

sumnja se da je i frontmenu benda INXS Majklu Hačinsu presudila ista seks-igra, mada je njegova smrt proglašena samoubistvom.

Koliko znam Michael Hutchence je pocinio "klasicno" samoubistvo.
za njega nisam siguran, ali je Kurt Cobain je sigurno stradao tokom autoerotskog gušenja ..... :hekla:
Korisnikov avatar
By ns.happy
nadam se da ce ovaj trend preci i kod nas sa prvom zrtvom - milanom kalinicem...
ont: mene to autoerotsko gusenje podseca na one serije o forenzicarima gde su umeli da zaredjaju sa tim slucajevima da ispadne da se tamo niko ne sevi normalno..
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by ::fy::

Šta se dešava na ovom BBC-ju...prvo onaj voditelj koji je ubio svog ljubavnika, sada ovaj koji je ubio sebe...svašta
ludi britanci :lol:

off: ja sam pre par godina morala da ubedjujem drugaricu da je Cobain uopste mrtav :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!