Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By lana-bg
Trazim dobrog strucnjaka, pa me interesuju vasa saznanja i iskustva. Da li ste culi za nekog dobrog akupunkturologa ili ste mozda i sami isli na tretmane? Da li on radi dijagnostiku, i da li akupunkturu radi iglicama, laserom ili kobinuje ta dva? Da li radi 10 tretmana uzastopno- dan za danom ili pravi pauze? Koliko min. traju tretmani i koliko naplacuje ?
Dakle, sve sto smatrate bitnim. Naravno, interesuju me i dobra i losa iskustva.
Korisnikov avatar
By lana-bg
:skuter:

Naravno, prvo sam se raspitala o dr.Vesni Marinkovic-Micic. Kazu da je odlican strucnjak, cena jednog tretmana je 50e, a problem je u tome sto akupunkturu ne radi ona, vec njeni ucenici.

Ako je neko isao kod nje, volela bih da cujem utiske...
By Ulix
A zbog čega ti je potrebna akupunktura?
Korisnikov avatar
By He_Marlene
I ja isto trazim nekog strucnjaka da mi razbije cvorove na vratu i ramenima ali za sada nisam imala uspeha...
Korisnikov avatar
By lana-bg
Ulixe, treba mojoj mami. Ona je ranije isla kod jednog Kineza na terapije i to joj je dosta pomoglo.Radio joj je dijagnostiku pomocu pulsa na ruci.On je sad u Kini i radi kao profesor akupunkture.

Nasla sam jedan centar gde se primenjuje tradicionalna kineska medicina, ali mi je malo cudan njihov sajt. Nigde telefona ni adrese, mogu samo da im pisem. Takodje, stranice na kojima bi trebalo da budu podaci o centru i lekarima su " u izradi ".
http://www.akudoktor.com
Pise da rade iskljucivo sa iglama za jednokratnu potrebu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!