Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By *STATUS*
''

Да ли мислите да се много мало улаже у превенцију против хива и других полних болести....

Ако се узме цињеница да се годишње из буџета одвоји огромна свота новца, поставља се питање где тај новац оде, ако ни сами не видимо ефекте едукације... тј сви се сете хива и аидса 01. децембра... шта је са осталих 364 дана у години...

Погледајте једну рекламу која ми се много свидела...

Хоћемо нешто слично овоме да видимо на РТС-у :)

Да видимо ваше мишљење....
да ли је у јавном мњему недовољно присутан ефекат едукације младих по питању хива и других сексуално преносивих болести,
и да ли Министарство здравља улаже недовољно напора у циљу едукације и превенције код омладине...
Korisnikov avatar
By blabla54380
a propagadni materijal po bilbordima po gradovima srbije, autobusima unutra i spolja etc. je inace besplatno....
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Sprinter

a propagadni materijal po bilbordima po gradovima srbije, autobusima unutra i spolja etc. je inace besplatno....
Па већина тих билборда су заправо рекламе за DUREX кондоме који на тај начин добијају јефтинију рекламу компензујући своје кондоме за рекламу и свима лепо,а неко шести ставља паре у џеп а Министарство Здравља и даље не ради ништа у циљу едукације становништва....

Једино што је скорије изашло из њихове "кухиње" је кампања за забрану пушења,
уосталом, они се у медијима и потписују испод рекламе...

Шта је ста осталим видовима превенције.... које је Министарство здравља дужно да спроводи,
с обзиром да се прилично велика количина новца из буџета одваја баш у те сврхе...
Korisnikov avatar
By blabla54380
cini mi se da previse pricas radikalski. kazes ogroman novac se trosi, vecina su reklame za durex, pare idu u dzep nekom nn licu.

ajde da vidimo koliki je taj novac i koliko kosta propagandni materijal po bilbordima i autobusima (samo npr. to). durex ima sopstvene reklame, ne reklamira se ovim putem. na tim propagandnim materijalima pise koristi kondom, ali ne pise koristi durex kondom.

znaci kad budes imao input/output podatke, onda mozemo da pricamo o nekoj prevari, do tad nema smisla nagadjati.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
http://www.jazas.net/

Status po obicaju prica napamet, a da veze nema sa stvarnim stanjem.

Aktivizam nisu samo bilbordi i reklame, aktivizam je i edukacija i prevencija i savetovaliste i jos mnogo toga. Do sada nisam naisla na podatak koliki je taj novac koji se daje za to, ali mnogi ljudi rade cisto volonterski.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Много пута до сада сам виђао рекламе на којима на истом месту стоји порука, знак Дурекса и потпис на дну Јазас.... значи.... Три муве једним ударцем.... Они им дали кондоме у вредности ХХХХ, ови закупили билборде за ХХХ и огласили Јазас, Дурекс и слоган истакли у први план.... Општи закључак је да једно Х фали.... :) Отишло је некоме у џеп... Ово је ипак Србија... колико год да звучим радикалски, општи је закључак да Министарство здравља улаже недовољно напора у превенцију.... ето шта се десило са вакцинама које су купили.... па се десило то да 80 посто становништва НЕЋЕ да прими вакцину, нити то дозвољавају својој деци... а плаћене су тим истим новцем предвиђеним за превенцију....

:odbij:

Драга Wilhelmina, свака част волонтерима и Јазасу, али неки људи су огроман новац окренули и ставили у свој џеп...

а и ово није тема о Јазасу него о Министарству здравља, тако да не видим никакву додирну тачку између једног министарства и невладине непрофитабилне организације....

Да је мало више среће, Министарство здравља би преко тог истог Јазаса требало да едукује омладину и да се тај посао не ради волонтерски него да се за то добија новац...

Зашто би неко волонтирао,а неко у Министарству узимао и троши новац који му не припада.... :(
Korisnikov avatar
By deran
status ovoga puta ne priča na pamet,...proziva ministarstvo zdravlja... да ли Министарство здравља улаже недовољно напора у циљу едукације и превенције код омладине...

svakako i sigurno ne...
By Hans
Reklama mi se dopada...Ali da se razumemo, u nashoj lepoj je jos uvek tabu otici na ginekoloshki pregled.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Деране, драго ми је да има писмених и људи који су разумни :)

Немам сада времена а слатко бих се позабавио и активностима Министарства за спорт....
Ту је тек јавашлук....но, отом потом :)
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by deran

status ovoga puta ne priča na pamet,...proziva ministarstvo zdravlja... да ли Министарство здравља улаже недовољно напора у циљу едукације и превенције код омладине...

svakako i sigurno ne...
a inace nama je status otkrio rupu na saksiji. mi zivimo u diznilendu i nemamo pojma da ni jedno ministarstvo ne ulaze dovoljno u svoj resor, nemamo pojma da funkcioneri trpaju odredjenu kolicinu novca u svoj dzep, afere korupcija, sve je to nama potpuna novina.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by *STATUS*

Много пута до сада сам виђао рекламе на којима на истом месту стоји порука, знак Дурекса и потпис на дну Јазас.... значи.... Три муве једним ударцем.... Они им дали кондоме у вредности ХХХХ, ови закупили билборде за ХХХ и огласили Јазас, Дурекс и слоган истакли у први план.... Општи закључак је да једно Х фали.... :)
sta je cudno u tome sto kompanija durex sponzorise jazasove akcije. to mu dodje nekako i logicno da se na jazasovim bilbordima pojavi durex, a ne "staklara paracin".
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by *STATUS*
а и ово није тема о Јазасу него о Министарству здравља
kad smo kod ministarstva zdravlja, ajde prvo da vidimo kolikim budzetom to ministarstvo uopte raspolaze. zatim koji su prioriteti u zdravstvu, a onda kroz to da razumemo zasto se toliko i toliko para odvaja za hiv tematiku. pa kad saznamo koliko je to para, da vidimo na sta se one trose sto kratkorocno sto dugorocno.

ne mozes napamet da odvalis Ако се узме цињеница да се годишње из буџета одвоји огромна свота новца, поставља се питање где тај новац оде, ако ни сами не видимо ефекте едукације.

mislim gde su ti te cinjenice, kad ne znas koja je to svota i na sta se trosi taj novac koliki god da je.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!