Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By KiWi
Da li neko možda zna gde može da se nađe 3% Food Grade H2O2 ?

To je hidrogen peroksid, ali ovaj koji se prodaje kod nas sadrži dodatke koji mu ne dozvoljavaju da se razloži na svetlu (zato je u belim bočicama). Čisti hidrogen peroskid je osetljiv na svetlo, pa se prodaje u crnim ili tamnim flašicama od deblje plastike, kako se ne bi razložio.

Mojoj drugarici je prepisan i ne može nigde da ga pronađe ... Hitno je, pa ako neko ima bar ideju gde bi mogli da tražimo, neka postavi ovde.

Poslednja opcija je da joj sestra iz Australije pošalje, pošto se to kod njih prodaje u svakoj apoteci, ali je brže da ona to kupi ovde.

Hvala puno unapred, svima!
Korisnikov avatar
By Winter
ajde malo pojasni

prvo kazes da joj treba tro postotni....a onda dalje kazes da trebate čist hidrogen

i zasto joj treba uopste?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Winter

ajde malo pojasni

prvo kazes da joj treba tro postotni....a onda dalje kazes da trebate čist hidrogen

i zasto joj treba uopste?
Čist u smislu da osim destilovane vode i hidrogena ne sadrži ništa više tj. da je pogodan za unošenje u telo.

Prepisan joj je zato što ima koksaki virus, a sad je zakačila i ovaj praseći ... e sad kako će da ga koristi stvarno ne znam ... ali pošto je food grade, verujem da će nekako da ga unosi u organizam
Korisnikov avatar
By confinatti
Pa ako ti je drugarica valjda ti je rekla zbog cega joj je "prepisan"!
Korisnikov avatar
By ns.happy
kiwi... :ozbiljan: 3% hidrogen se u svakoj apoteci pravi od koncentrovanog (30%) hidrogena (koji btw stoji u tamnoj flasi) i samo mu se doda destilovana voda... ne znam kakve dodatke mislis da dodaju... pitaj sunce-ta, vise ce ti podataka dati od bilo koga od nas.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by KiWi

Čist u smislu da osim destilovane vode i hidrogena ne sadrži ništa više tj. da je pogodan za unošenje u telo.

Prepisan joj je zato što ima koksaki virus, a sad je zakačila i ovaj praseći ... e sad kako će da ga koristi stvarno ne znam ... ali pošto je food grade, verujem da će nekako da ga unosi u organizam

[/quote]
Um, možda postavljam glupo pitanje...ali zašto joj ne kaže onaj koji joj je to i prepisao?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy

kiwi... :ozbiljan: 3% hidrogen se u svakoj apoteci pravi od koncentrovanog (30%) hidrogena (koji btw stoji u tamnoj flasi) i samo mu se doda destilovana voda... ne znam kakve dodatke mislis da dodaju... pitaj sunce-ta, vise ce ti podataka dati od bilo koga od nas.
ona je kupila neki u zelenoj bočici na kome piše da pored hidrogena i vode ima i neka srestva ...

očigledno nije baš u svakoj apoteci :D
Korisnikov avatar
By confinatti
Ako njoj to treba za bolesti koje si naveo ja odmah secem svoj kurac!
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by KiWi
Originally posted by ns.happy

ona je kupila neki u zelenoj bočici na kome piše da pored hidrogena i vode ima i neka srestva ...

očigledno nije baš u svakoj apoteci :D
ocigledno da u svakoj apoteci imas redovan hidrogen i neki fensi koji uvale kome mogu. njoj su uvalili.
ovo je kao da si postavio temu - u kojoj pekari mogu da kupim beli 'leb. :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by confinatti

Ako njoj to treba za bolesti koje si naveo ja odmah secem svoj kurac!
Spopao sam i uznemiravao ionako bolesnu devojku, zarad tvoje kuratosti, da ne ispadne da si džabe sekao.

Kao što sam već naveo, ona ima dva pomenuta virusa. Doktorka joj je prepisala to kao dopunsku meru lečenju, jer je dokazano da udisanje isparenja hidrogen peroksida ubijaju viruse u respiratornim putevima. Pijenje istog tog hidrogena može biti korisno, ali uz to uvek idu stomačni problemi, najčešće bolovi. Hidrogen peroksid u direktnom kontaktu razlaže viruse, bakterije i gljivice. U organizmu molekul hidrogen peroksida menja svoju strukturu i razbija se na kiseonik i molekul vodonika. Dokazano je da virusi ubrzano odumiru u veoma oksidisanim sredinama. To je ono što je njoj doktorka rekla.

Inace, ova metoda je uspesna ali ima jednu manu. Tolika kolicina kiseonika stvara slobodne radikale, pa se uz hidrogen mora uzeti i C vitamin bar 300 mg.

Inace, ima istrazivanja na netu o virusima i hidrogenu, pa cak se ide dotle da udisanje hidrogena moze drasticno da smanji brojnost HIV virusa u organizmu. Proguglaj malo pa se uveri.

Evo samo nekih o uticaju HPV na mikroorganizme:

http://www.biodecon.co.nz/media/documen ... y-V5.1.pdf

http://www.pharmaceutical-int.com/categ ... stries.asp

http://aem.asm.org/cgi/reprint/63/10/3916.pdf

http://wiki.answers.com/Q/Will_hydrogen ... IV_viruses

I nemoj da seces patku, trebace ti.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by confinatti

ma to su gluposti brate...
Ne zalazim u to da li su gluposti ili ne. I da je placebo, ona to želi da nabavi, a ja pitam one koji znaju gde to ima da se uzme ...

Hvala Srećku i ostalima na informacijama.

P.S. Šta je bilo sa sečenjem? Sečeš ili ne?
Korisnikov avatar
By .L O S T
necu da ulazim u nebulozu lecenja virusa hidrogenom......

ali ako je taj obican apotekarski hidrogen dobar za ispiranje dubokih rana svuda na telu sto ne bi bio.....

i jos nisam cuo da se hidrogen pije, svaki dan covek nesto nauci
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Opet sam video odvratnu sliku i sve mi preselo. Dajte ljudi stvarno nije duhovito.
Korisnikov avatar
By actionbgd
Hidrogen ili vodonik-peroksid se konstantno razlaže ne samo zbog svetla nego zbog toga što nije stabilno jedinjenje. Neću da vas davim teorijom. Važno je da znate sledeće:
Svaki tzv. hidrogen je dobar ukoliko se kupi u apoteci i koristi u narednih 2-3 nedelje. On će približno biti te koncentracije koja je kupljena i postupno će se razlagati na vodu, dakle samo će koncentracija vodonik-peroksida da opada u rastvoru. To ga nikako ne čini štetnim.
Rešenje je prosto. Rane, povrede, usta, vaginu, penis možete ispirati 3% rastvorom 2-3 nedelje nakon što ga kupite. A posle toga kupite novi rastvor, ne zato što je ovaj stari štetan, nego što je novi delotvorniji...

Jbt, kakva sve pitanja nećemo da čitamo ovde... to bi valjda trebalo svi da znaju još iz osnovne škole....
:jutro:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!