Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by UlixPrelezao si svinjski?
Planirao sam, ali sam ga u međuvremenu preležao, pa sad nema svrhe da se vakcinišem. Moji roditelji i uža familija će se vakcinisati.
Originally posted by Ulixtakođe
Planirao sam, ali sam ga u međuvremenu preležao, pa sad nema svrhe da se vakcinišem. Moji roditelji i uža familija će se vakcinisati.
Originally posted by TungiPa to je samo tako buknulo kroz škole i onda od dece roditeljima i od njih svima ostalima. Umiru samo trudnice i baš teški bolesnici kojima život svakodnevno visi o koncu. Deca i omladina imaju teži oblik (nekoliko dana jako visokih temperatura) a ljudi srednjih godina lakši, jer smo svojevremeno (kad smo mi bili deca i omladina) svake godine dva puta preležavali razne gripove (tako da smo dobili plusiće na preležavanje).
Originally posted by TungiNe bih mogao da tvrdim sa 100% sigurnosti, ali je sasvim izvesno, da.
Originally posted by jukiejukie je l' me to tesis?
Originally posted by TungiPa to je samo tako buknulo kroz škole i onda od dece roditeljima i od njih svima ostalima. Umiru samo trudnice i baš teški bolesnici kojima život svakodnevno visi o koncu. Deca i omladina imaju teži oblik (nekoliko dana jako visokih temperatura) a ljudi srednjih godina lakši, jer smo svojevremeno (kad smo mi bili deca i omladina) svake godine dva puta preležavali razne gripove (tako da smo dobili plusiće na preležavanje).
Originally posted by Zwezdica
Necu se vakcinisati, nece mene oni amerikanci chipovati i pratiti me tako i i i saznati gde se nalaze gay mesta i i i preneti Obrazu..![]()
Originally posted by Ulixnisam planirala, ali sam ga preležala, bar ja mislim da jesam
Planirao sam, ali sam ga u međuvremenu preležao,
Originally posted by TungiNije smešno
Originally posted by Zwezdica
Necu se vakcinisati, nece mene oni amerikanci chipovati i pratiti me tako i i i saznati gde se nalaze gay mesta i i i preneti Obrazu..![]()
![]()
Originally posted by Rei
zashto su se tri osobe izjasnile pozitivno a prikladna opcija u anketi ima samo dva glasa![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!