Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

h1n1 vakcina

planiram da se vakcinishem/vetj jesam
5
11%
nemam nameru da se vakcinishem
34
72%
josh ne znam
8
17%
Korisnikov avatar
By jukie
Ju, pa da izgubim nevinost :shocked:
By Ulix
Planirao sam, ali sam ga u međuvremenu preležao, pa sad nema svrhe da se vakcinišem. Moji roditelji i uža familija će se vakcinisati.
Korisnikov avatar
By 2kune
nećem... ne dam se čipovati... :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Ulix

Planirao sam, ali sam ga u međuvremenu preležao, pa sad nema svrhe da se vakcinišem. Moji roditelji i uža familija će se vakcinisati.
Prelezao si svinjski?
Korisnikov avatar
By KiWi

takođe :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Tungi

Prelezao si svinjski?
Pa to je samo tako buknulo kroz škole i onda od dece roditeljima i od njih svima ostalima. Umiru samo trudnice i baš teški bolesnici kojima život svakodnevno visi o koncu. Deca i omladina imaju teži oblik (nekoliko dana jako visokih temperatura) a ljudi srednjih godina lakši, jer smo svojevremeno (kad smo mi bili deca i omladina) svake godine dva puta preležavali razne gripove (tako da smo dobili plusiće na preležavanje).
Korisnikov avatar
By Delete
Nisam pobornik vakcinacije ni klasičnim vakcinama, belomofobična sam i nemam nameru da se vakcinišen ni protiv ovog gripa.
By Ulix

Prelezao si svinjski?
Ne bih mogao da tvrdim sa 100% sigurnosti, ali je sasvim izvesno, da. :povez: :pervert:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by jukie

Prelezao si svinjski?
Pa to je samo tako buknulo kroz škole i onda od dece roditeljima i od njih svima ostalima. Umiru samo trudnice i baš teški bolesnici kojima život svakodnevno visi o koncu. Deca i omladina imaju teži oblik (nekoliko dana jako visokih temperatura) a ljudi srednjih godina lakši, jer smo svojevremeno (kad smo mi bili deca i omladina) svake godine dva puta preležavali razne gripove (tako da smo dobili plusiće na preležavanje).
jukie je l' me to tesis? :mazi:

Sinoc me bas stresla groznica,mislio sam da je dosao kraj:lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Necu se vakcinisati, nece mene oni amerikanci chipovati i pratiti me tako i i i saznati gde se nalaze gay mesta i i i preneti Obrazu.. :serlok:
By Hans
Ne znam, mislim da ne. Verovatno ce biti onih kojima ce biti potrebnija nego meni. Pijte chajeve, jedite voce i slojevito se oblacite, perite ruke i sve ce biti ok. :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Vi zarazeni necu sa vama ni virtuelno da komuniciram! :uplasen:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam preležao nikakav grip ove godine... ne planiram da se vakcinišem... i ne mislim da je u pitanju čipovanje.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zwezdica
Necu se vakcinisati, nece mene oni amerikanci chipovati i pratiti me tako i i i saznati gde se nalaze gay mesta i i i preneti Obrazu.. :serlok:
:pucaodsmeha:
Nije smešno :neto:
gledao sam na National geographic da se ta metoda koristi za lov podivljalih svinja u Teksasu, a i na Galapagosu su na taj način uništili koze koje su jele vegetaciju

[size=-1]btw kada smo kod Galapagosa,
Loša vest je što jaja koja su položile ženke kornjača koje su se parile sa Lonesome George-om opet nisu bila oplođena...
Dobra vest je što su u zoo vrtu u Pragu našli drugu mlađu kornjaču koja je izgleda iste (pod)vrste kao Džordž.
Loša vest je što je i to mužjak.
Dobra vest je što sad samo treba da sačekamo da nauka smisli kako da dobije kornjače od dva mužjaka, i onda da to primenimo na ljude
[/size]
Korisnikov avatar
By Rei
zashto su se tri osobe izjasnile pozitivno a prikladna opcija u anketi ima samo dva glasa :indijanac:

josh dunno
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Rei

zashto su se tri osobe izjasnile pozitivno a prikladna opcija u anketi ima samo dva glasa :indijanac:

Zato što meni ni na kraj pameti nije palo da glasam :lol:

Evo Reić... evo, o'ma ću, samo nemoj da se jediš :mazi:
Korisnikov avatar
By Rei
E, sad mi je lakshe, kosmichka ravnotezha je uspostavljena :phew:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne, necu se vakcinisati, mislim da mi nije potrebno.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Za sada ne planiram...možda sam ga već i imao pa ni ne znam. Doduše ipak mislim da je to bila prehlada i blagi sinuzitis, jer nisam imao temperaturu.
Korisnikov avatar
By dungoll
ne planiream da se vakcinišem, znajući sebe, gripa će me obići u širokom BELOM LUKU! :) a iako se razbolim, pa preležaću.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!