Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Estetska hirurgija mužjaka

Totalno mi je OK, dok ne izgleda napadno i plastično.
14
64%
Manje korekcije su OK .. nos i tako to.
7
32%
Muško mora da se istakne stavom i harizmom, žena je ta koja treba da bude lepa!
Nema glasova
0%
Iju! Zabezeknuh se kad videh ove prelepe usne! Pet bambija za dečka sa slike!
1
5%
Nikako! Nema potrebe za tim!
Nema glasova
0%
Nikako! Nema potrebe za tim!
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By KiWi
Prošle godine negde u ovo vreme sam išao na dosta blind dejtova ... Jedan od njih je bio sa momkom koji inače živi u inostranstvu i koji je delovao zanimljivo :D Kada sam konačno došao u Smajli video sam dečka koji je sa svojih 22-23 godine sebe uspeo da unakazi .. napumpao je usne i operisao nos ..

Verujte, delovao je drastičnije od ovog

Slika
(slika je postavljena kao ilustracija, nije nemoguće da su ova usta prava)

mada je bolje delovao od ovoga
http://www.uglymales.com/wc/wp-content/ ... lestra.jpg

ruku na srce, nos mu je bio super :) A usta ko Stoja :D Mada, ko zna kakva su bila pre hirurgije :D

Moje pitanje je, šta mislite o estetskim hirurgijama muškaraca? I uopšte o medicinskom doterivanju mužjaka?

Da li treba stati kod porcelanskih krunica i pirsinga, ili je OK doraditi sve što priroda nije mogla/umela ... ?
Korisnikov avatar
By IriS
porcelanske krunice ne spadaju u domen estetske hirurgije. :nope:

nemam ništa protiv estetske hirurgije sve dok ljudi sebe ne unakaze istom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bih rekao da važe ista estetska pravila za žene i muškarce, nimalo.
Tako da iskreno retko kada mislim da postoji potreba da muškarac izvrši bilo kakvu operaciju estetike radi.

Sloboda izbora svakako, ali tek muškarci moraju imati mere u tome.

Nešto najapsurdnije što videh jeste npr. ugradnja implanta u listove, ukoliko neko ne može vežbanjem da ih napumpa... a nova tehnika omogućuje da uz liposukciju stomaka dobiješ 6pack, valjda ti preoblikuju to salo, sabiju da izgleda kao trbušnjaci :krezavi:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ako je njima tako lepo, bolje se osecaju- sigurniji u sebe - go for IT (vanzemaljac itI - hocu kuci...)

ne znam, mogla bi da sredim nosinger, em sto je big, em je 5x rascopan...ok, on izgleda (ljudovima hahah) ali, ja znam sta sam sve prosla + posle toga svega ne osetim miris- da li mirise ili smrdi - sve mi se sjeb :(

i da, ne bi radila nikakvu korekciju na sebi + obozavam se :D
Korisnikov avatar
By IriS
SVI bi trebalo da imaju mere kad je estetska hirurgija u pitanju.

npr. ono što su Ceca i Karleuša uradile od sebe je groteskno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma naše izoperisane estradne divljakuše su sve odađene po defaultu... počinju da liče jedne na druge.

Slažem se da bi svi trebalo da imaju mere (u svemu), ali ja mislim da plastificirane žene imaju veću šansu "prolaznosti" nego muškarci.
By Orion
off:

Slika

Sad se setih karikature koju sam videh slučajno na tv-u pre neki dan pa sam morao da ubacim.

on:

Nemam neki stav po ovom pitanju, bilo da je reč o muškarcima ili ženama.
Nek' radi šta ko hoće, ne zalazim u to mada iskreno ne mogu da poverujem da neki ljudi nemaju ogledalo i da svesno sebe unakaze. Najgore je kad neko ko zaista nema potrebu uradi to i samo sebi napravi štetu.
Korisnikov avatar
By Mars
To sa ustima je postalo fenomen.

Videh neke slike....familije, kumčića, teen age, neke žurkice, rođendani...poziranja po stanovima...Pa to sve napućilo i nabudzilo usta....

Što se mene tiče - ko kako hoće, naravno, s tim što mi moji ograničenost i plitkost daju tu blagodet da čim vidim neko muško sa takvim ustima - momentalno povežem sa tim šta mu je u'glavu i istog trenutka ga zaobiđem. Neka je površnost, neka je predrasuda, ali je tako.

Mogu da mislim kakav mu je neseser i šta se sve tamo nalazi, ako ima onakve usne....a ja sve što je preko after shave losiona kod muškaraca ne podnosim.
Korisnikov avatar
By castor
Kiwi jesi li siguran da to nije bila Karleusa bez sminke?
Korisnikov avatar
By unic0rn
meni je sasvim ok da svako radi sa sobom SHTA GOD HOCE ako ce time dobiti samopouzdanje itd itd... ali...

kada vidim mlado ili staro tako zategnuto, kao na slici koju je kivi postavio, ja te ljude ne dozivljavam ljudski, nego kao polu choveka-polu stvar, prosto je to tako. :bug u vugla:

smeta mi jedino sto ljudi to prihvataju kao JEDINO reshenje. mi svi vidimo rezultate tih operacija, i chesto ako je radjeno s ukusom to ispadne super, ali vecina ljudi nije ni svesna koje su posledice svega toga - bolovi, nemogucnost kretanja itd... da ne pricamo o zdravstvenim rizicima... prosto imajuci to u vidu nekako nisam siguran da je normalno otici pod nozh samo da bi izgledao kao dzenifer eniston...

shto se tiche usana, kapiram da je to botox, a to vec nije estetska hirurgija.
Korisnikov avatar
By Mars
To je valjda kolagen.

Botoks je serum koji deluje na mišiće. Služi za ispravljanje bora.

:invormišesenavreme:

Kakav lik :smeh:

''

A ovaj bi mogao malo i u protezu za zube da uloži...

''
Korisnikov avatar
By unic0rn
:nauchio kako da napumpa ustashca:

znachi u svkaom sluchaju je injekcija, ne ide se pod nozh.
Korisnikov avatar
By Mars
Za usne nisam siguran, ali verovatno injekcije, da.

A botox...eno gore.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by KiWi

Moje pitanje je, šta mislite o estetskim hirurgijama muškaraca? I uopšte o medicinskom doterivanju mužjaka?
Neki od nas smo prirodno lepoliki, pa ne možemo to da pojmimo razumom
(ali onda se umešaju neujednačen rast/ispadanje kose i podvoljak...)

Evo večeras sam malo guglao slike Džejmsa Gandolfinija (Toni Soprano) i na nekim slikama ima baš ružan nos a na nekima izgleda sasvim prijatno (što se nosa tiče), tako da verujem da je malo išao na oblikovanje rostruma
Korisnikov avatar
By Zibro
ja ne bi zalio ni para ni bola ni rizika ni sta god da mi neko nabaci trajni sixpack
Korisnikov avatar
By Dirrty
Poenta vežbi je zdravlje na prvom mestu, dok naravno da i pozitivno utiče na izgled.
Teretane su malo više poremetile sve to, tako da me neće čuditi da plastična hirurgija procveta u tom smeru.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Steve Erhardt
jedina osoba koja je premasio i MJ u operacijama
celo telo mu je sredjivano hiruskim putem
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Mars
"Vreme je tica koja te kiti šarenim perjem, no koja će doći i da počupa svoje. Ako budeš suviše vezao dušu svoju za perje, vreme će ti sa perjem i dušu očupati.
Ah, kakva će tada biti nagota tvoja."

Kao ovog da je imao u vidu.
Korisnikov avatar
By Loni
Podržavam, ali muški standardi lepote su nešto sasvim posebno od ženskih.

Sočna usta asociraju me na neku žensku senzualnost, pohotu, strast, na ženu koja tim usnama svašta može da uradi...

Ali šta je trebalo Karameli ili jednom mom poznaniku da ih toliko povećavaju?

Vidiš na ulici takvog muškarca i odmah pomisliš kako može dobro da sisa... žvakaće gume...
Pa... za muškarca to i nije nešto reprezentativno. Bar u očima širih narodnih masa.

- Velike usne ne doprinose muževnosti
- Mali nos ne doprinosi nešto posebno lepoti muškarca
- Blajhana seda kosa ne deluje prirodno na muškarcu, osim ako mu oči nisu svetle, kao i bradica i put. U tom slučaju delovaće kao Skandinavac, što može da prođe kao prirodno. Kod tamnih očiju i crne bradice i obrva, sve deluje komedijaški.

Mogu da prođu:

- Presađivanje kose
- Umetak na sredini glave (u boji kose, koja raste sa strane).
- Stanjivanje obrva
- depilacija grudi i vrata

- izduživanje penisa
- ubacivanje mase u tanak penis
- isisavanje sala iz stomaka

Ne znam šta bih od obog sam uradio.
Pošto nastah od oca tipičnog svetlo smeđeg/plavušana nemam ni dlakavost, ni debele obrve, ni jaku kosmatost. Verovatno bi me nerviralo da je drugačije.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by IriS

porcelanske krunice ne spadaju u domen estetske hirurgije. :nope:

nemam ništa protiv estetske hirurgije sve dok ljudi sebe ne unakaze istom.
Slažem se ... ali su vid medicinskog doterivanja ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
pazzaz, taj prizor mi nije trebao :bljak:
Facu bih i podneo, ali te užasne grudi!
Korisnikov avatar
By Mars
Faca mu je kao iz Deep Space 9.

Ne bi morali mnogo da ga dorađuju za snimanja.
By Guion Nerville
Svako ima pravo da odlucuje o svom zivotu...
Ali mislim da je preporucljivo uraditi i psiholosku evaluaciju kada su neke operacije u pitanju.

Inace, ja ne planiram neke estetske hirurske promene. Imam autenticnu ruznocu, pa je ne bih kvario.
Korisnikov avatar
By Mage
Neke stvari su mi ok kao npr. kada je neko strašno klempav pa operiše uši (mada su meni klempavi momci preslatki :love: ), kada neko operiše nos (ali da ne pretera), kada skine neki ružan mladež, kada operiše vilicu ili ispravlja zube (mada to danas svako drugi radi), kada je neko strašno debeo pa ode na liposukciju (pod uslovom da mu to ne postane rutina i da posle operacije krene da vežba i brine o svom izgledu) i tako neke sitnije stvari.

A ugrađivanje silikona, implanata, menjanje boje kože, lica i ostale perverzije ne podržavam. Ljudi treba da nauče da vole sebe onakvi kavi jesu i prestanu da se opterećuju izgledom jer je lepota, kako kažu prolazna i u očima posmatrača ;)

Mislim da nečija prava lepota dolazi iznutra: iz stava, ponašanja, pogleda, izraza lica, hoda, govora itd. To su stvari koje mene npr. fizički privlače. Naravno, lepo je videti 6 pack, ali to ne mora ništa da znači. Mene privlače neke druge stvari ;)
Korisnikov avatar
By Srklet
nije mi jasno zasto praviti razliku izmedju muskaraca i zena kada je rijec o tzv. estetskoj hirurgiji.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zato što su i dominantni ideali lepote dosta različiti.

Dodao bih da ne vidim poentu silikonskih muških grudi ukoliko ne želiš biti transsex. (primer sa slike)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Što se tiče ženskog, nemam mišljenje... ali što se tiče muškog, lično prihvatam jer je blizak mom ukusu.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Popeye
Originally posted by Dirrty

Zato što su i dominantni ideali lepote dosta različiti.

zasto prihvatiti dominantne ideale ljepote?

Kod nekih stvari se i ne postavlja pitanje šta lepše stoji muškarcu, a šta ženi.
Priroda je to sama udesila.

Na našu mušku žalost, moramo priznati da je ženska kosa jednostavno bolja.
Ono, šta žena postigne s jednim šamponom, muškarcu bi treblo s 5.

Sa istim pranjem muška deluje mnogo masnije i ružnije.
Drugi dokaz da je muška kosa gora (naročito posle 30.godine) je taj što mnogi ostaju bez nje.
Čista hormonska stvar.

Zato većina muškaraca ne sme sebi da dopusti taj ,,standard'' masnoće pa je jednostavnije da se ošišaju.
Tek svaki dvadeseti muškarac mogao bi da dopusti luksuz da pusti kosu, a da ima preko 30 godina, a da mu nekim čudom ne izgleda masno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!