Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By 2kune
Negdje tamo, više južno, tamo gdje podočnjak ujutro posustaje odmah nakon buđenja i oslobađa svježu ravničarsku plohu kože za umivanje Q10-nom, baš tu mi se jutros prije kave pojavila jedna jesenska bora. Jesenske bore su one bore koje se pojavljuju početkom svake školske godine. Prvo su se uvijek pojavljivale u susjedovom vrtu, no pred jednu desetak godina stidljivo su počele i meni na tratinu navraćati oduzimajući mi svojim pojavljivanjem vrijeme rezervirano za bavljenje jehovinim svjedocima namjernicima. Zbog njene ravne, gotovo germanske odlučnosti odlučio sam je zvati Frida. Iz istovjetnog razloga Fridu sam uvijek zamišljao sa bičem.
A onda sam se tako zamišljen sjetio da je svaki tumor, cista ili aterom (ima ih što vole masno) zapravo samo komad mesa.
I to nas sada dovodi do onog što me zapravo zanima:
Da li bi se čovjek razbolio kada bi na malko ulja u tavi pofrigao obilat tumor sa krompirima?
OK, ako imate neke kočnice glede kanibalizma, dopuštam da se može raditi i o životinjskim tumorima. Frida me naučila velikodušnosti...
Korisnikov avatar
By 2kune
Da. Zato i jest u zdravlju. :jutro:
Korisnikov avatar
By jukie
:piggy: Dakle, kada ubiju svinju u klanici, iseku meso i sve što može da se proda pod svojim pravim nazivom, a razne stvari koje preostanu bućnu u onaj kazan za pravljenje paštete. Ko zna kakvih tu sve tumora ima
Korisnikov avatar
By Combo
Ne znam tačno na koju epizodu kog ciklusa The X Files da te uputim. Kad je obrazac bio da su žrtve ubistava sve obolele od neke vrste tumora... Pa se pred odjavnu špicu ubica navrzo na Dejnu Skali (u sanitetskim kolima ili slično), ona se uspešno odbranila, otišla kući i zaspala dok je nije probudilo krvarenje iz nosa. Tumor, u mozgu, neoperabilan.

Možda je nešto bilo o tome i u epu o Hanibalu Lektoru, ne sećam se.

Za one druge koje tematika zanima:
Why aren’t most tumors transmissible?
Korisnikov avatar
By KiWi
Baš sam hteo da dopišem ovo što je jukie napisao ... ti već jedeš tumore a nisi ni svestan :)

Elem, da uozbiljimo, pošto tumori nisu prelazni logično je verovati da je bezbedno jesti ih ...

Popričaj sa nekim psihijatrom-nutricionistom.
Korisnikov avatar
By Combo
Vidi ono "most" u gornjem linku, KiWi.
Korisnikov avatar
By 2kune
Dobro, ali ne zaboravimo da se tumor za ljudsku konzumaciju termički obrađuje. :palacinke:
Korisnikov avatar
By Combo
Ne mora da znači.

Slika Slika

Drugo, neki načini termičke obrade dokazano imaju kancerogene supstance.
Korisnikov avatar
By 2kune
E ja ga oćem reš pečenog! :senilko:
Korisnikov avatar
By Combo
A, izvni.

Zbunilo me ono za ljudsku konzumaciju.
Korisnikov avatar
By Combo
Moj drug je patolog na VMA...pa ako ti je baš toliko stalo...
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by KiWi

Popričaj sa nekim psihijatrom-nutricionistom.

Dobar predlog za novu vrstu specijalizacije :roflmao:
Korisnikov avatar
By 2kune
Pa sad... Anoreksičarima i bulimičarima bi bila potrebna takva specijalizacija... :pervert:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!