Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Paki
Pretražio sam postoje?e teme u ovom delu foruma i nisam naišao na postove u kojima se piše o efikasnom leku (mast, krema... šta god) protiv hemoroida...

Molim, stoga, one koji znaju za neke dobre efikasne kremice da to saznanje i iskustvo podele i sa nama !

P.S. Nisam do sad praktikovao analni seks, bilo u pasivnoj ili aktivnoj varijanti, ali sam pre neki dan "prigrlio" jednog malenog slatkiša :obraz: i želeo bih da mu se predam u potpunosti :love: , pa zato moram da rešim svoj hroni?ni problem sa prokletim hemoroidima... Hvala svima unapred ! :wink2:
Korisnikov avatar
By Paki
Hehe, pa pomo?i ?e mi kasnije u "održavanju" zdravog stanja, ali šta da radim do tad? Da urlam od bola svaki put? ... Mislim, pokušao sam ve?, ali ne ide pa ne ide... Mora prvo neka lekovita kremica, pa tek onda uživanje ... :mazi:

Usput, hemoroidi su spoljni... za dodatnu informaciju...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Paki
Hehe, pa pomo?i ?e mi kasnije u "održavanju" zdravog stanja, ali šta da radim do tad? Da urlam od bola svaki put? ... Mislim, pokušao sam ve?, ali ne ide pa ne ide... Mora prvo neka lekovita kremica, pa tek onda uživanje ... :mazi:

Usput, hemoroidi su spoljni... za dodatnu informaciju...
Hmmm... kompjuter je pojeo moj post od danas poslepodne... tj kaže da nije mogao da nadje stranicu???
dakle, postojala je neka Faktu mast, koja hemoroide otklanja u izuzetno kratkom roku; nego ne znam da li se i dalje proizvodi; ali bolovi recimo prestaju skoro odmah, a zale?i se posle valjda jedan-dva dana mazanja (tj naravno da ?eš svako malo da se ponovo mažeš i proveravaš, od ?uðenja što te odjednom ne boli).
Meni se hemoroidi javljaju od nekoliko dana konzumiranja mekane i/ili masne hrane, dakle unošenje dovoljnih koli?ina vlaknaste hrane je obavezno...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, Faktu se zove, mislim da još uvek ima da se nabavi. na kraju krajeva, otiði u apoteku pa pitaj finu tetu šta imaju za tvoju boljku. btw, ukoliko imaš tako velike probleme, možda ne bi bilo loše i da se obratiš svom lekaru, zar ne?
Korisnikov avatar
By Paki
Hvala Grumpy ! Hvala rider ! :yay: Proba?u da nadjem Faktu, svakako... Pre par godina sam imao neku slovena?ku kremu, bila je jako dobra, ali sam zaboravio kako se zove... :(
No, dobro, ako ne uspe ovo sa Faktu, Poliklinika mi ne gine. :hvala:
By Ulix
Mozes uzeti Hepathrombin H.
To ces sigurno naci u apoteci a i kosta k'o orbit zvake.
By Sixto
Sta ce mu Hepatrombin! :puzzle:
Koliko znam on uopste nije za te stvari! Bezveze!
Probaj Amer caj kazu svi koji su ga probali da je fantastican, a ako ne pomogne ni ti ima jedna masta koristi se verovao ili ne u veterini, ljudi je kupuju ko ludi, neznam kako se tacno zove ali moracu da se raspitam za tacan naziv!
Javi ako bude trebalo!
By Ulix
Originally posted by Sixto
Sta ce mu Hepatrombin! :puzzle:
Koliko znam on uopste nije za te stvari! Bezveze!
Pa osim sto je mast za hemoroide, stvarno ne znam sta ce mu...
:)
By Ulix
Hepatrombin je mast ili gel na bazi antikoagulansa heparina koji sprecava trombozu!
Neznam sta ljudi mazu sve s njom ali koristi se za krvne agregacione promene pre svega!
http://www.lekoteka.com/Spolja_nja_prim ... arina.html
Posto je jeftin (45din), otisao sam u apoteku, kupio ga i citam iz prilozenog papirceta:

HEPATHROMBIN H mast i supozitorije omogucavaju efikasno lecenje karakteristicnih pratecih pojava i posledica HEMOROIDA. HEPATHROMBIN H brzo otklanja zapaljenja u celom anorektalnom podrucju, kao i pratece tegobe kao sto su: svrab, zarenje, peckanje, bolovi i vlazenje. itd. itd.

By Sixto
pa sam si naveo "...pratecih pojava i POSLEDICA hemoroida...kao sto su svrab,zarenje, peckanje, bolovi, vlazenje..."! A to moze da se desi bilo gde drugde, sustina je menjanje normalne transudacije sudova! Prisustvo cvorova ne znaci i obavezno prisustvo tegoba, mogu da traju godinama a da ih covek ne zapazi! Hepatrombin otklanja SAMO simptome, treba ti nesto da uklonis same hemoroide!
Hemoroid nije svrab ili bol pri sedenju koji se javi s vremena na vreme, vec prosirenje vena vanjskog i unutrasnjeg hemoroidalnog plexusa tj strukturna promena venskog epitela. uzrok je najcesce zastoj na venu cavu inferior zbog pritiska materice, dugotrajno sedenje, sedenje na hladnom, hronican zatvor, fizicki napor, ishrana...
Hemoroidi su preveliki problem da bi se jednostavno mogli resiti hepatrombinom, uostalom ne bi bili toliki bauk za musku populaciju jer cim ih dobiju povilene ko da se poradjaju ili neznam ni ja sta!
Koriste ga za otoke, modrice, tromboze itd znaci sve promene menjanjem normalnog trasporta kroz zid sudova ili nenormalnu trombocitnu agregaciju kod nepovredjenog suda!
Farmaceutske kuce su trgovci pre svega, uvalice ti sve samo da ti uzmu pare, pola od tih stvari je registrovano dejstvo pri klinickim istrazivanjima u promilima!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morash promeniti pre svega ishranu, shto manje jake hrane, masiraj deo s hemoroidima, cirkulacija mora da se poboljsha, meso i suhomesnate proizvode zaboravi.
Dosta zrnevlja, da ti ochisti organizam, neke komzetichki saloni chiste colon, nije skupo, nije bolno, imash samo par tretmana i videcesh znatniju promenu u fizichko-mentalnom stanju.

Nezaboravi da lekovi otklanjaju posledicu, nikako uzrok.
A "zdravlje na usta ulazi"
kada je zdravlje u pitanju nemoj zaliti kesha ako imash svega 500dindzi u novchaniku bolje kupi skuplji lek, ne zbog potpomaganja privrede, nego jer je u vecem broju sluchajeva kvalitetniji, shta da radish s lekom koji koshta 50-tak dinara...
I cigani naplacuju vishe a nishta ne urade....
By RACABG
kupi u apoteci FLUGOCID kremu proizvodi ga veterinarski zavod (da i ja sam bio u soku ) u humanij medecini se koristi za lecenje vrlo sirokog spektra bolesti reci cu samo da je najbolja stvar za dekubitis veterinar mi je otkrio da je extra dobar za hemoroide koristio sam i vrlo brzo i lako se oslobodio hemoroida
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Ulix
Hepatrombin je mast ili gel na bazi antikoagulansa heparina koji sprecava trombozu!
Neznam sta ljudi mazu sve s njom ali koristi se za krvne agregacione promene pre svega!
http://www.lekoteka.com/Spolja_nja_prim ... arina.html
Posto je jeftin (45din), otisao sam u apoteku, kupio ga i citam iz prilozenog papirceta:

HEPATHROMBIN H mast i supozitorije omogucavaju efikasno lecenje karakteristicnih pratecih pojava i posledica HEMOROIDA. HEPATHROMBIN H brzo otklanja zapaljenja u celom anorektalnom podrucju, kao i pratece tegobe kao sto su: svrab, zarenje, peckanje, bolovi i vlazenje. itd. itd.

ovo se zove ozbiljno shvacanje postovanja :D
Korisnikov avatar
By Zibro
sreco u pocetku uvek boli , imao hemoroide nemao hemoroide

:D :smilegrin: :D :smilegrin:

P.S. Ulix je opet u pravu ...
u medicini smo cesto nemocni da delujemo na uzrok pa se veoma cesto bavimo posledicama
delovanje na uzrok u slucaju hemoroida bila bi operacija i njihovo hirursko uklanjanje , ali ne ide se pod noz bas tek tako sem ako situacija nije bas dramaticna
uglavnom je u pitanju prolazna iritacija tromboza infekcija i zapaljenje koji se uspesno uklanjaju gore pomenutim kremicama :

hepatrombinom koji prevenira trombozu hemoroida
( koji su inace uglavnom sastavljeni od prosirenih venskih spletova )
Factu kremom koja sadrzi anestetik , i antiseptik te umanjuje tegobe i suzbija infekciju
Flugocidom , koji je smesa jakih antibiotika i izborice se i sa najtvrdokornijim bacterijama ...

naravno ovim nicam mislio da su ptrebne sve tri kreme za tvoje suljeve vec da se sve to koristi u zavisnosti od slucaja do slucaja
Korisnikov avatar
By Paki
Hvala vam svima od srca ! :shake: :kiss:
By Ulix
Originally posted by Zibro
P.S. Ulix je opet u pravu ...
:D
Pa nisam ja dzabe decko koji obecava... bar tako kazu moji profesori... :smeh:
:dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
moja baba je za te stvari imala neku specijalnu biljku. sushila je plod te biljke i od njega pravila caj sebi i dedi. plod je kostunjav, tamnosmedj i ima oblik siroke casice, 2-3cm u precniku svaka. biljka je drvenasta, kao ricinus, duvan, te visine. neko je uspeo to da nadje u biljnoj apoteci ali da me ubijes ne znam kako se zove. secam se samo da je moja baba kad smo je pitali dala jedan od svojih legendarnih odgovora (dodati tezak, mukli izgovor): "ne znam, bolan, eno je raste u placu".
Korisnikov avatar
By Manon
da nije kora krushine??? Od nje se kuva caj i sluzi da ocisti debelo crevo. Obicno su resice u d. crevu od lose hrane slepljene i ovaj caj ih bukvalno opere, odmasti i vrati u normalu....

koliko ja znam za hemoroide je dobra svinjska mast. Samo treba da se ispere da ne bude slana

za upale i ranice je dobra srebrna voda. Usprica se u guzu par puta dnevno, nekoliko dana i to je to
Korisnikov avatar
By KiWi

hemoroide provereno leči izbalansirana ishrana puna dijetnih vlakana ... jebeš kremice ako sereš ciglu jednom dnevno ...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by B.U.
I Paki...

kako stoje stvari posle 2 godine aktivnosti

:P
A cemu vadjenje ovih tema iz naftalina? Mislim nije mi jasno...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Superstar!
Originally posted by B.U.
I Paki...

kako stoje stvari posle 2 godine aktivnosti

:P
A cemu vadjenje ovih tema iz naftalina? Mislim nije mi jasno...
Dosadno mu :oklagija:
Korisnikov avatar
By IceBerg
svako jutro na prazan zeludac findzan MALINOVOG ULJA po mogucnosti ne onog fabrickog iz ital. nego nerafinisanog domaceg!!!
Korisnikov avatar
By erkondisn
ulje od gospine trave (kantarion ulje) super pomaze. isto tako moze se mazati i maslinovim uljem koje ce zbog vitamina e dobro djelovati na kozu :)
Korisnikov avatar
By *deni*
FAKTU preparat u vidu " raketica " koje lansiraš, tj. uvučeš u bulju i za vrlo kratko vreme - rešen problem. To ako imaš unutrašnje hemoroide.
Mada i ako su spoljni, nije na odmet uvući FAKTU " raketice " u bulju, tamo se one rastvore i deluju preventivno i blagotvorno. :yes:
:vrcka:
By Kragi
Za pocetak povedite racuna o ishrani, ne kaze se zabe "zdravlje na usta ulazi" :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!