Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Od kako sam počeo da intenzivno da vežbam primećujem razlike na mom telu, ali sam odlučio da unesem u "program" i neke suplemente (poželjno na biljnoj bazi). Prvenstveno sam tražio nešto što povećava nivo testosterona (jer što je više testosterona, manje je masnih naslaga, a više mišića) ... uradio sam testove i novo testosterona je u granicama normale, ali ima dosta potencijala za rast ...

U koju god prodavnicu suplemenata da uđem i spomenem svoj "problem", svi mi preporučuju Tribulus.

Da li ga je neko koristio i kakve je rezultate postigao?

P.S. Surfovao sam po stranim forumima i tamo ga hvale naširoko, mada sam našao i neke postove koji ga opisiju kao "šećernu vodicu fitnes industrije".
Korisnikov avatar
By Madonna
tako su se dvojica smuvali :smeh:

:oskar:

salim se sorry :mazi:
Korisnikov avatar
By horus.
stoji da veci nivo testosterona = sira ramena i uzi kukovi, vise misica, ali nesto se ne bih bas igrao sa hormonima...

od povisenog testosterona moze doci do opadanja kose i preterane maljavosti po telu...

ja vezbam godinu dana... nikada nisam uzimao nikakve suplemente i samim tim mi je napredak sporiji, ali i temeljniji...
By Dragonite
Tribulus ti radi po principu 'ne može da škodi, a možda i koristi'.

Nećeš od njega imati neki bog zna koliko veći nivo testosterona.

Uostalom, sve zavisi od toga šta ti je cilj i koliko brzo želiš da stigneš do istog.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by KiWi

više testosterona, manje je masnih naslaga, a više mišića.
+
manje kose na glavi
dlakava ledja i ostalo
manja jajca
veca agresija
promene raspolozhenja
deblja kozha
bubuljice
Korisnikov avatar
By KiWi
od svega toga jedino mi agresija i bubuljice ne odgovaraju ....

a nisi naveo jaču i dužu erekciju
By жњ
Drugari kazu da ih nesto i ne radi spektakularno.. osim toga sto su neki dobili tepih, majusni su to pomaci u odnosu na ono sto urade bez suplamenta, a kamoli u odnosu na ono sta urade likovi na aas (za kojima se ipak, okrecu svi u teretani)...

Od svih tih legalnih stimulatora hormona, najinteresantniji mi je IGF-1

http://www.xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=85

Slika

ako su za tribulus misljenja podeljena, tek oko ovog se vodi rat. dok neki tvrde da ne radi nista, drugi se kunu u dejstvo, a treci upozoravaju na opasnosti i nezeljene efekte... za to vreme madona i stalone trljaju ruke (sa manje legalnim verzijama ^^ )

Slika

62 godine :D

Slika

(a dama se ne pita za godine ^^ )
By жњ
a pored slike svarcija, opet mozes staviti stalonea ^^

svarci se bacio u politiku, pustio shkembe i ne izgleda nista losije od prosecnog, neaktivnog sezdesetogodisnjaka

ono sto daje taj strashan prizvuk slici, jeste ta digresija... on nekad, sa konanovim telom.... i on danas - fizicka aktivnost svedena na ulazenje i izlazenje iz limuzine i mahanje biracima. nije se on otromboljio od steroida, nego od nekretanja i starosti. cudi me da nije i veci :D
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Clockwork Orange
Slika
covek je postao politicar i samim tim je deo jagnjece brigade, pa je salo po difoltu obavezno... :)
Korisnikov avatar
By KiWi
ma ljudi ... nisam ja mislio ništa toliko extremno ...

Ja čak ne želim da budem nabildovan kako je ~anAMORphOsé~ bio (mada to ume da pali), ja bih više voleo da sam skladno definisan ... da se svaki mišić vidi, lepo ocrtava, ali da ostaje u okvirima normalnih gabarita.

Kažu da je put do idealne linije sačinjen od tri dela: pravilne ishrane, vežbe i suplemenata. U startu se koriste suplementi kao inicijalna kapisla, a posle je sve na pravilnoj ishrani i redovnom vežbanju (male težine, mnogo ponavljanja)
Korisnikov avatar
By horus.
ako ne zelis da izgledas kao profi bilder, sasvim je dovoljno: redovno vezbanje + pravilna ishrana...

s obzirom da si gojazan (tacnije sklon gojenju) uopste ti nisu potrebni suplementi (kreatin i ostale gluposti), jer uz pravilnu ishranu (u.h. u toku dana, proteini u toku dana i uvece) lako ces dobiti masu, a za definiciju je presudan rad...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by horus.
ako ne zelis da izgledas kao profi bilder, sasvim je dovoljno: redovno vezbanje + pravilna ishrana...

s obzirom da si gojazan (tacnije sklon gojenju) uopste ti nisu potrebni suplementi (kreatin i ostale gluposti), jer uz pravilnu ishranu (u.h. u toku dana, proteini u toku dana i uvece) lako ces dobiti masu, a za definiciju je presudan rad...
uradio sam netolerancije na hranu i 90% stvari koje sam jeo su mi zabranjene ... a to po rečima nutricioniste bitno utiče na težinu ...

verovali ili ne, ne smem do kraja života da pipnem ništa od ovoga >> link <<

tako da sam ultrasklon gojenju ...

sve ostalo što si napisao stoji :)
Korisnikov avatar
By horus.
:iskolacen:

a voda i vazduh? to je dozvoljeno? :hmm:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by KiWi

uradio sam netolerancije na hranu i 90% stvari koje sam jeo su mi zabranjene ... a to po rečima nutricioniste bitno utiče na težinu ...

verovali ili ne, ne smem do kraja života da pipnem ništa od ovoga >> link <<

tako da sam ultrasklon gojenju ...

sve ostalo što si napisao stoji :)
:lol:

Ma ajde, najbolje pročitaj onaj cybermikanov thread i jedi samo energiju sunca, batali hranu, jer po ovom spisku očigledno treba da jedeš samo nezačinjene kuvane mahunarke i žitarice.
Meni je ovaj spisak opičen totalno.
Po meni najkvalitetniji način mršavljenja je opisan ovde
Korisnikov avatar
By Rei
Prvi put chujem za ovako neshto, jeste da nisam upucen u suplemente ali w/e. Zvuchi predobro da bi bilo istinito.
Hocu ja da sam maljaviji i celaviji :leviathan: i hocu bradu... ko me poznaje zna o chemu pricham ...

Pitanjce, shta se deshava sa telom kada se ova stvar prestane uzimati? Da l' se te promene nevezane za mishice tipa maljavost vracaju u normalu or what?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Rei
Pitanjce, shta se deshava sa telom kada se ova stvar prestane uzimati? Da l' se te promene nevezane za mishice tipa maljavost vracaju u normalu or what?
mislim da hormon ostaje u toj količini ili opada zavisno od mnogih faktora ... ako si aktivan i krećeš se, možda još i poraste ...

ima to neke veze i sa holesterolom od koga nastaje (ako se ne varam) ... ali ne bih da lupetam, jer ne znam o tome dovoljno :)

P.S. Idi odradi u nekoj privatnoj klinici nivo testosterona ... analiza košta manje od 500 din :) a dobra je referenca .... :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by horus.
:iskolacen:

a voda i vazduh? to je dozvoljeno? :hmm:
umereno :giggle:

...

mada imam dosta neutralnih i preporučenih namirnica (uglavnom povrće, salate, voće sa ovog podneblja i neka biljna ulja)

samo što mi nutricionista pri predavanju nije rekao "rođen si da budeš vegan!!!"
By Dragonite
Kako je Kiborg lakonski napisao sve što sam hteo da kažem :D
Originally posted by Kiborg

:lol:

Ma ajde, najbolje pročitaj onaj cybermikanov thread i jedi samo energiju sunca, batali hranu, jer po ovom spisku očigledno treba da jedeš samo nezačinjene kuvane mahunarke i žitarice.
Potpisujem, spisak je urnebesan.
Originally posted by Rei
Tribulus neće da izazove nikakve magične efekte, u pitanju su neznatne promene u nivoima hormona, tako da je isto uzimao - ne uzimao :lizalica: .

Kiwi, radi redovno aerobne vežbe. Što se ishrane tiče, možeš da jedeš svinjsku mast do mile volje ako dovoljno vežbaš.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Dragonite
Tribulus neće da izazove nikakve magične efekte, u pitanju su neznatne promene u nivoima hormona, tako da je isto uzimao - ne uzimao :lizalica: .

Pa vishe me je zanimalo u teoriji, nisam mislio odmah sutra da idem da uzmem. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Kiborg
kako mi je nutricionistkinja objasnila, verovatno imam slabe pankreasne enzime koji slabo razrađuju masti (što ja već znam godinama iz testova stolice na varenje - uvek se izdvoje kapljice masti)

Ovo što sam naveo nije nikakvo "nadrilekarstvo" ili "preporučena dijeta" već moj organizam proizvodi antitela IgG na navedenu hranu ... dakle, telo ne podnosi tu hranu :) zato je neću ni jesti ...

Mada moram da priznam da mnogo namirnica nisam jeo ni do sada

prasetina - jeo sam je kao mali na silu ... od kada sam počeo da odlučujem šta ću jesti, prešao sam isključivo na piletinu
puter - gadi mi se, mada ga ljudi obožavaju
mleko - retko i nikad bez nečeg drugog .. ne mogu da kažem da volim

najveći "šok" su mi bili citrusi, crni i zeleni čaj i skoro svi navedeni začini ...

test takođe pokazuje na koje namirnice telo "voli", pa imam i spisak idealnih namirnica, kao i spisak neutralnih i spisak nepreporučljivih .. ovaj koji sam objavio su samo one koje su mi zabranjene ...
Originally posted by Dragonite
Kiwi, radi redovno aerobne vežbe. Što se ishrane tiče, možeš da jedeš svinjsku mast do mile volje ako dovoljno vežbaš.
krenuo sam da radim intervale (slabo, pa intenzivno, pa u krug) ... što se tiče "mile volje" i masti ... džabe mi je da je jedem kada moje telo ne može da je procesuira ... samo će štetu da mi napravi
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by shut
lol
??

objasni šta je smešno pada se i mi ostali smejemo
Korisnikov avatar
By Madonna
ne znam sta pada...

pa smesan mi je spisak... zar ne vidis sta sam citirao? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!