Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Tomek
Pre par dana sam bio na prezentaciji gde je objasnjavano koliko su magneti neophodni u lecenju...

Kako kazu, magneti lece sve: depresiju, okostavanje, krvne sudove...

Magneti u sobliku narukvica, lancica, privezaka i slicno...

Svi koji su uzeli po jedan magnet tokom prezentacije su nesto osetili, osim mene... Da li sam ja jedini imao hrabrosti da kaze da je car go ili tu zaista ima neceg?

Ima li neko iskustva s magnetima?

Sta kazu medikusi ovdasnji o tome?
Korisnikov avatar
By Dina
Moja majka ima jednu tu magnetnu narukvicu i kao deluje nam svima kad je stavimo... Ne znam da li to stvarno deluje ili smo se mi ubedile da deluje :smeh: tek eto...
Korisnikov avatar
By Delete
Moj drug je bio zaludjen tim magnetima i, uprkos ne bas pristupacnoj ceni, pokupovao je gomilu nekih stvarcica.
Izmedju ostalog, kupio je magnetnu sipku, koja se stavlja u casu sa vodom ili nekim drugim picem.
Svi su govorili kako obicna voda, nakon drzanja te sipkice u casi promeni ukus, samo ja nisam primecivala nikakvu promenu.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Dina
Moja majka ima jednu tu magnetnu narukvicu i kao deluje nam svima kad je stavimo... Ne znam da li to stvarno deluje ili smo se mi ubedile da deluje :smeh: tek eto...
Zasto li ja to "delovanje" uvek povezujem sa autosugestijom...
By Ulix
Evo baš čujem rešila uprava KCS da otpušta lekare, čuli su i oni da magneti leče sve.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam opet cuo da u kombinaciji sa dzirlo cajem cuda cine.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Ulix
Evo baš čujem rešila uprava KCS da otpušta lekare, čuli su i oni da magneti leče sve.
:smeh:

A VMA prepoznala opasnosti koje vrebaju iza ugla, pa raspisala konkurs za upis studenata u prvu godinu studija za vojne doktore medicine.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Delete
Zasto li ja to "delovanje" uvek povezujem sa autosugestijom...
I ja kazem da je mozda to, ali to onda govori da je autosugestija mocna... Vazno je da deluje i da nam je iz nekog razloga bolje - a to je bio cilj :dance:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by Delete
Moj drug je bio zaludjen tim magnetima i, uprkos ne bas pristupacnoj ceni, pokupovao je gomilu nekih stvarcica.
Izmedju ostalog, kupio je magnetnu sipku, koja se stavlja u casu sa vodom ili nekim drugim picem.
Svi su govorili kako obicna voda, nakon drzanja te sipkice u casi promeni ukus, samo ja nisam primecivala nikakvu promenu.
moja tetka je zaludjena sa tim...ok, nije bas zaludjena, ali ono... :lol:
i ta voda ima drugaciji ukus, kako i ne bi imao, kad flasa sa vodom stoji 24h otvorena. dobije onaj "stajaci ukus".
i ja sam neverni toma po tom pitanju, ali jedno znam, da moja baba ne koristi to vec godinu dana, ja ne znam da li bi ona mogla ustati iz kreveta sad.
jeste sve to na psihickoj bazi. i meni nekad magnet"pomogne"-kad se nateram da mi pomogne.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
I ja kazem da je mozda to, ali to onda govori da je autosugestija mocna... Vazno je da deluje i da nam je iz nekog razloga bolje - a to je bio cilj :dance:
važno je i koliko to sve košta. super je ako nekome magneti "pomažu", ali ako se neko bogati na račun placebo lekova onda mi to nije u redu.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Razlika izmedju lekova u opticaju i placeba jeste nekada i samo 2% u efektu, ponekad chak placebo ima bolji uchinak od leka koji se gurne u prodaju. Tako da magneti...shto da ne?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by 2Q2Bstr8
važno je i koliko to sve košta. super je ako nekome magneti "pomažu", ali ako se neko bogati na račun placebo lekova onda mi to nije u redu.
Svakako, ali o tome treba da misli drzava, tj neke nadlezne sluzbe.

Ja sam ovde mislila samo na nas konkretno. I naravno nije nam zamena za redovne lekove (mislim kome su potrebni), ta narukvica je vise dopuna pa ako deluje dobro jeste ;) Ne znam koliko je kostala, nije mi majka rekla, samo sam je jednog dana ugledala kad sam dosla kod njih i objasnila mi je da je to magnetna narukvica...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Elektro-magnetno delovanje jos nije dovoljno ispitano, tj. njegovo delovanje na ljudski organizam. Navodno je neskodljivo, sto znaci da moze da koristi, jel, a opet ne mora da znaci.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Ja čekam Cybermikana da se izjasni po ovom pitanju... :cekam:
Korisnikov avatar
By KiWi
Moja keva ima neku narukvicu sa magnetima (koja se zapravo stavlja na članak noge) ... i njoj je smanjivala uplani proces (artritis), ali od kako koristi lekove (metatrexat) uopšte nema zapaljenja i na zadnjoj kontroli je zaključeno da nema artritičnih upala zglobova. Sad se planira da pređe na čajeve, pošto ima neki zent već duže vreme jer uzima citostatike.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Wilhelmina
Elektro-magnetno delovanje jos nije dovoljno ispitano, tj. njegovo delovanje na ljudski organizam. Navodno je neskodljivo, sto znaci da moze da koristi, jel, a opet ne mora da znaci.
elektro-magnetno polje se odavno i uveliko koristi u zvaničnoj medicini (u fizikalnoj terapiji, a morebit i drugde). što se tiče ovih "pasivnih" magneta, to jeste neispitano i neverifikovano kao metod.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Imam narukvicu vec par godina...
U pocetku sam je nosio redovno, a sad je stavim ponekad, kad naidjem na nju medju dzidzabidzama, pa je nosim par dana.

Nemam misljenje o tome da li pomaze ili ne, i pri cemu.
Mogu samo da konstatujem da nije izazvalo nikakve negativne posledice po mene.
Korisnikov avatar
By Tomek
Dirrty,
ako nesto ne steti, znaci da koristi... valjda...

A sad su se pojavile i bakarne narukvice. I one lece sve... :lol:
By жњ
magnetni nakit najbolje deluje ako se nosenje kombinuje sa gledanjem slike alana cumka

Slika
Korisnikov avatar
By h2o
Kad čuješ da nešto leči sve beži od toga

Osim ako nije u pitanju Milan Tarot koji pošalje kosmičku energiju preko TV-a i odmah ti je bolje :gatara: :D

To što ne postoje jasno definisane indikacije za lečenje pojedinih stanja je jedan od glavnih razloga zašto zvanična medicina ne priznaje takve metode

Jačina magnetnog polja kod tih magneta nije adekvatna

Nikad ne treba potcenjivati moć (auto)sugestije :adiktusha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!