Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Može li neki native Beograđanin (ili bilo ko drugo, ko zna) da mi navede gde se u centru Beograda nalaze prodavnice zdrave hrane?

Pri tom mislim na prodavnice u kojima se mogu kupiti 100 vrsta čajeva na merenje, hranu koja je alternativa normalnoj prehrani i možda neki suplement :D

Čujem da ih ima dosta, a ja ni na jednu nisam naišao!
Korisnikov avatar
By starky
pa imas oko kalenic pijace,a i u samoj kalenic pijaci (a to se smatra centrom :D ) koliko hoces radnji.

a u strogom centru imas na trg-u u staklencu,dole u prizemlju,radnja gleda na narodno pozoriste.

:sesir:
Korisnikov avatar
By Momo
Hilandarska 24, “Hema Keya Neye”

a ovo sledece bas i nije u centru ali ima veliki izbor i najeftiniju robu jer su veleprodaja radnim danom a subotom maloprodaja (do skoro su prodavali i na malo radnim danom al sad samo subotom moze)
Macrobiotic Prom- Bulevar kralja Aleksandra 379
Korisnikov avatar
By Manon
bio spajz 0112433313 (kalenic pijaca)
Korisnikov avatar
By KiWi
Hvala :)

Još neka možda?
Korisnikov avatar
By jukie
Hmm... ček da uključim Plan plus...

aha.
Ima jedna mala prodavnica kada se ide Katanićevom ulicom od Karađorđevog parka prema Mekenzijevoj (Mekenzijeva je ona ulica kojom trolejbusi iz pravca Slavije idu prema Crvenom krstu). Od Karađorđevog parka se ide levom stranom Katanićeve ulice (hram Svetog Save je sa desne strane, dakle prekoputa) dok se ne prođe pored osnovne škole Sveti Sava (koja je u sporednoj uličici sa leve strane) i valjda druga-treća prodavnica je ta prodavnica zdrave hrane. Tamo sam jednom kupio vijetnamski soja sos kada ga nije bilo u Veru. U izlogu imaju mnogo onih bezveznih knjižica o zdravoj ishrani.
Korisnikov avatar
By Sunce
"Maslina" u Katanicevoj.

"Carobna bundeva" - Makenzijeva 21 (najpovoljnije cene pored Biospajza)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!