Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Tresh-grl
Ne znam zasto ali bas mi je palo na pamet ovo i skoro sam razmisljala o tome kako ne mogu da se druzim sa prljavim,zapustenim ljudima koji ne vode racuna o licnoj higijeni.

Ja recimo imam opsesivnu potrebu da se bar jednom dnevno kupam-tusiram...kosu perem skoro svaki dan,zube nakon svakog obroka itd...
Nebitno da li sam kod svoje kuce ili negde drugde ali stalno imam potrebu da se osecam cistom po ovom pitanju.
Desavalo mi se da dodjem sa zurke neke u zoru i kasnije ali cim dodjem tushiranje,ribanje jer ne mogu da zaspem dok ne obavim to.
ISto tako na visednevnim izlascima po zurkama,rodjendanima,klubovima bez spavanja cesto sam umela recimo u 3 ujutru da odem kuci,presvucem se,okupam i izadjem ponovo.

E sad pitanje.
Koliko je vama bitna licna higijena kod drugih ljudi,osoba s kojima se druzite,partnera?
I koliko vi sami vodite racuna o tome?
Korisnikov avatar
By Adenim
Tvoja prica me podseca na epizodu iz Sex i grada kada se Mirandin jebac tusira posle svakog odnosa, spira greh.

Ne volim preteranu higijenu, elementarna je svakako zadovoljavajuca. U skladu sa potrebama.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nisam opterecen time. Deshavalo mi se da zavrshim u nekoj vukojebini i da danima ne vidim sapun. Jedino za shta imam energije posle vracanja u zoru kuci, jeste ispijanje vode i pravac u krevet, obichno obuchen.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je jako vazna. Nisam opsesivno-kompulzivan, ali vodim racuna. Smesno bi bilo da navodim kako se nekad i dva tri puta dnevno tusiram itd. I jako volim uredne i mirisljave ljude.
By Tresh-grl
Originally posted by Adenim
Tvoja prica me podseca na epizodu iz Sex i grada kada se Mirandin jebac tusira posle svakog odnosa, spira greh.

Ne volim preteranu higijenu, elementarna je svakako zadovoljavajuca. U skladu sa potrebama.

:lol: :klap: Sad sama sebe podsecam na njega i kapiram koliko je to friki.

Ja imam malo preteranu potrebu za redovnim kupanjem i sl. ali recimo kod drugih mi nije bitno da li se neko kupa svaki dan ili jednom nedeljno dok god ta osoba izgleda cisto.

Kad prodje pored mene ne mora da ne zapahne miris znoja ili proslonedeljnog rostilja...

Zazirem od aljkavih osoba i poznajem recimo dosta njih koliko god da su cisti izgledaju prljavo i ne mogu da provodim previse vremena s njima.
Korisnikov avatar
By Adenim
E, pa, draga moja to je velika razlika. Optimalno je kupati se jednom dnevno, zavisi od spoljne temperature.

I svakako da ko vodi racuna o sopstvenoj cistoci ne voli ni na sebi ni na drugima neprijatne mirise.
Korisnikov avatar
By Deksi
Pa u principu tusiranje i umivanje svaki dan , i to je za mene normalno

Kosa...svaki dan,ponekad i vise od jedanput perem....tu vec umem da preterujem.

@ Tresh -
Pa i sama znas letos u avgustu....videla si,operem i ako mi se ne svidja kako se slozila onda ponovo operem.

A to za higijenu drugih...
Ne volim kad vidim na nekom prljave shake i zapustene nokte....to me recimo uzasno odbija isto kao i vidljivo neoprani zubi.to mi je strashno
:shok:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nisam bas opterecena, ali ne mogu da zamislim dan bez tusiranja, pranja zuba,kose (kosu perem svaki dan, iako mi svi ispiraju mozak kako to ne valja...)..... Vodim racuna o higijeni i volim da sma uvek cista... :)

I da se slozim sa Deksijem...Ne volim kad na nekome vidim prljave nokte... (pogotovo na devojci...)....to me bas odbija... :P .. ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Vagina , penis i chmar moraju redovno da se ispiraju.
To se najpre usmrdi i zato mora redovno da se pere.
Pozeljno je prati i ostale delove telesine, glavu, zube.. itd.,
ali analni otvor, penis i vaginu moramo uvek prati kao da sutra ne postoji.
:kopa:
Korisnikov avatar
By horus.
ja isto ne mogu da odem na spavanje, a da se pritom nisam istusirao...
desavalo mi je se da se vratim iz grada u 5h. i naravno da cu pre spavanja da se istusiram...

inace, jako me iritiraju strokavi ljudi...
uvek sam se pitao da li ljudi koji se ne kupaju osecaju svoj smrad, ili su oguglali na miris... :bljak:
By Çâðê_DUP
Kad ustanem, obavezno tusiranje i ostalo, a 2x nedeljno operem kosu.

Planiram da uvedem jednonedeljni piling lica i masku makar jednom u 2 nedelje. :maska:
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by horus.
ja isto ne mogu da odem na spavanje, a da se pritom nisam istusirao...
desavalo mi je se da se vratim iz grada u 5h. i naravno da cu pre spavanja da se istusiram...
Apsolutno isto i kod mene.

Mislim da sam po pitanju licne higijene prilicno uredan, ali daleko od kompulsivnosti. Kosu "redje" perem (na svaka 2-3 dana) jer nije bas dobro ako se mnogo cesto pere (tako sam cuo). Mozda ponekad zaboravim da stavim parfem pre nego sto izadjem iz kuce, ali bez dezodoransa se ne oblacim.

Sto se tice drugih ljudi... pa, smeta mi kada pricam sa osobom koja se oseca na kilometar, ali daleko od toga da cu da prestanem da se "druzim" sa takvim osobama. Mozda zato sto u ovom trenutku imam jednu i samo jednu osobu koju bih mogao da nazovem "Smrdom". Dakle, kolega sa fakulteta: bubuljicav, sa inficiranim okom, smrdi, nosi prljavu odecu, cesto ima koznasta izmedju zuba, prljava i masna kosa... jednom recju, da ti se smuci ako si predugo blizu njega. Jos ima i nesnosan glas i govornu manu, ali to je posebna prica. :) Da se malo vise bavi(o) licnom higijenom, vecina tih stvari bi bila pod kontrolom. Bilo bi mi jadno kad ne bih komunicirao sa njim zbog toga sto ne misli o sebi. Mislim, na kraju krajeva, njegova stvar. Vazno da me ne uprlja kada se rukuje sa mnom i da ne osetim njegova prethodna tri obeda u razogvoru sa njim.
Korisnikov avatar
By Blady
Vodim racuna o higijeni... ne bas toliko kao ti, tipa da se nekad vratim i legnem jel me mrzi vise i da pomerim... ali da vodim racuna, tusiram se svaki dan, leti pogotovo dva tri puta... volim kada mi je koza cista, lice pogovoto... ali sam po pitanju kose, katastrofalna.. jednostavno nekad zaboravim da je operem, a i mrzi me jel je dugacka... Volim i da osoba pored mene, vodi racuna.. jel izbegavam prljave i smrdljive ljude, gadim se...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by *deni*
Kakav ludak!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Izbegavam da trosim vodu na kupanje, jer je mnogim ljudima dragocena. :colorado: hahaha
Korisnikov avatar
By Dirrty
Opterecen jako... ali ipak nesto manje nego ti.
Ono sto nudim, to i trazim... ponekad uz manje ustupke.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
:roflmao:

Jos jedna tema u kojoj svi mozemo da se pohvalimo time da se sapunjamo po pet-ses' puta dnevno... :njanja:
By Michael_PG
KOje preparate koristite za higijenu polnog organa,guze? Jel koristi neko parfem i sl?
Korisnikov avatar
By shishmish
JA

TEBE

OBOZAVAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:smeh: :smeh: :smeh:

:pucaodsmeha: pucaodsmeha:
By Kragi
Originally posted by Zaljubljena
(kosu perem svaki dan, iako mi svi ispiraju mozak kako to ne valja...).....
ne valja, ne valja :roll: (ironican sam)
Originally posted by Tresh-grl

skoro sam razmisljala o tome kako ne mogu da se druzim sa prljavim,zapustenim ljudima koji ne vode racuna o licnoj higijeni.

nemam taj problem, svejedno mi je koliko ce neko voditi racuna o sebi u tom smislu. Naravno da mogu da primetim neke stvari i da mogu da mi se ne dopadnu, ali me sigurno nece biti prepreka da se druzim sa nekim :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Kao svaki pravi kršćanin, perem se redovito jednom mjesečno suhim lugom od koprive. :opatica:
By Bate22
Zeleo bih da neko napise nesto o gay higijeni.Sta?Kako?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne znam odakle toliko smrdljivih ljudi kada se svi kupate redovno.. :ruzan:
Korisnikov avatar
By spliff
leti se tushiram svaki dan, chak i po nekoliko puta
zimi u proseku tri puta nedeljno
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Bate22
Možeš li malo obrazložiti šta te konkretno interesuje o gay higijeni, jer, znaš, ona je mnogo složenija i komplikovanija u odnosu na str8 higijenu, a ponekad moraš da nosiš podsetnih sa sobom kroz gajbu, kako bi određene radnje obavio po unapred utvrđenom rasporedu, inače se može dogoditi da nešto uradiš pogrešno, pa da ponovo postaneš str8.

Zato, molim te, ne budi lenj, odvoji vreme i pitaj sve što te zanima, stavku po stavku.
Korisnikov avatar
By confinatti
Citam da se unicorn sinoc "oribao" pa se pitam kad namerava jopet?:kralj:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Delete
Originally posted by Bate22
Možeš li malo obrazložiti šta te konkretno interesuje o gay higijeni, jer, znaš, ona je mnogo složenija i komplikovanija u odnosu na str8 higijenu, a ponekad moraš da nosiš podsetnih sa sobom kroz gajbu, kako bi određene radnje obavio po unapred utvrđenom rasporedu, inače se može dogoditi da nešto uradiš pogrešno, pa da ponovo postaneš str8.

Zato, molim te, ne budi lenj, odvoji vreme i pitaj sve što te zanima, stavku po stavku.
aj ti procitaj u enciklopediji sta znaci pojam higijena pa onda izigravaj cinizam.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Sprinter
aj ti procitaj u enciklopediji sta znaci pojam higijena pa onda izigravaj cinizam.
A da mu ti odgovoris na postavljeno pitanje, ili ne vadis nos iz enciklopedija u kojima trazis pojmove, kao sto su higijena?
Korisnikov avatar
By blabla54380
mene su naucili sta je higijena u osnovnoj skoli, a ja ti preporucio enciklopediju da se sad ne bi cimala do osh i blamirala pred nastavnicom biologije, posto si napala decka bez ikakvog razloga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!