Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Horrribl Marquis
Mamurluk...
Sta radite kada se takvi probudite?
Kako se lecite? Pijete jaaaku kafu bez secera u konjskim dozama? Pijete jogurt za korom od limuna? Ne pijete nista nego jedete neke gluposti po ceo dan?
'Ajde malo da razmenimo domace, stare recepte.
POBEDIMO MAMURLUK ZAJEDNO!
Korisnikov avatar
By Rei
Reche John Tickle na Braniac-u da treba popiti paracetamol (ako se dobro secam) pre spavanja, kad se kuci dodje iz grada, i ujutro mamurluka skoro i da nema. Nisam probao, though, ne pijem (toliko) (vishe) :P
Korisnikov avatar
By Mr Dee
mene nekako, u poslednje vreme, caj uspeva da otrezni samo tako. doduse primenjujem ga pre spavanja a ne posle.
Korisnikov avatar
By KiWi
pio sam malo i umereno ... sada ne pijem uopšte
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by REI
Reche John Tickle na Braniac-u da treba popiti paracetamol (ako se dobro secam) pre spavanja, kad se kuci dodje iz grada, i ujutro mamurluka skoro i da nema.
i barem pola litra vode
Korisnikov avatar
By *deni*
Lizanje alkohola treba ograniciti na vikend, tj. na dane posle kojih covek nema obaveza, da bi se posle cirkanja mogao posteno ispavati.
:pivce:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Pre spavanja pojedem neshto "masno/slano" i pojedem neku kiselu votjku npr. jabuka dobro dodje :D
Ujutro uglavnom nema problema; ili ako ih ima, onda i blagi analgetik moze da ih reshi..ili kafa.

Ukoliko se bash pretera sa alkoholom, mislim da nema mnogo pomotji..trovanje je ipak trovanje! :marinac:
Korisnikov avatar
By stefan19
Ne pokusavam da se lechim jer kad sam mamuran uglavnom ispovracem sve sto popijem/pojedem. Srchem malo hladnu vodu, prevrcem se po krevetu i pokusavam da zaspim ne bih li prespavao taj odvratni osecaj.
Korisnikov avatar
By Horrribl Marquis
Originally posted by stefan19
Ne pokusavam da se lechim jer kad sam mamuran uglavnom ispovracem sve sto popijem/pojedem. Srchem malo hladnu vodu, prevrcem se po krevetu i pokusavam da zaspim ne bih li prespavao taj odvratni osecaj.

Gola istina ...... Same here.
Zato sam i postavio ovu temu, ali izgleda da je raja malo upucena u misterije drevnih isceliteljskih naukah.
Sve neki strejteri ....
Korisnikov avatar
By Zoe
Valjda ima u apotekama nesto bas za mamurluk, nisam probala.....Kada sam pila, zaboravljala sam da kupim, a sad ne pijem pa mi ni ne treba.
Uglavnom sam muku mucila, nisam znala za Paracetamol i sl........znala sam da treba popiti dosta vode, ali ja to nisam mogla, samo bi mi bilo muka a ne mogu da povracam.....
Korisnikov avatar
By Dr.Lee
k.g.b. tablette je baš za mamurluk. može se kupiti u apotekama:right:
Korisnikov avatar
By bothways
Znam jedan savrsen lek za mamurluk: ne konzumirati alkohol. Preventivan je i zaista radi!
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne mogu da prepravim gornji post inače bih dodao da je moj ćale u mladosti kad se opije pred spavanje pio malo rasola i litru kisele i nije imao problema sa mamurlukom ... jedini problem je bio ako slučajno zaspi u predsoblju dok se izuva pa ujutru ima i ribanje od mame jer ga je našla kako spava u predsoblju i mamurluk ...

Što reče Reja, Džont Tikl je radio test i posle paracetamola i dosta vode (to je naglasio) nije osećao nikakav mamurluk.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!