Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Rei
Shta znate o nesanici? Ja ne znam nishta... :)
A godinama imam problema sa spavanjem. :nesiguran:

Je l' se to nekako lechi ili samo da se kljukam tableticama kada bash ne mogu da spavam?
Poshto se ne razumem, mozhete li mi kao neko short term reshenje preporuchiti neshto shto se mozhe slobodno kupiti u apoteci?
Korisnikov avatar
By Hybrid
Takve tabletice se ne mogu slobodno kupiti u apotekama :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Komplitli :)

A ako proguglaš malo netom, jedino korisno što ?eš na?i je da nesanicu le?i pola ?aše soka od kupusa, jedan sat pre spavanja! :lol:
Te da pomaže i ?aša mlakog mleka... Preferably bez še?era.

A ja bih ti rekao i da provodiš više vremena na otvorenom (napolju, ne uz otvoren prozor!), upražnjavaš malo više nekih aktivnosti, imaš redovne obroke, ne spavaš u vreloj prostoriji lepše je kad je malo hladnije... Ne posve?uj 100% CPU-a brigama i igraj se :vijaca:
:smeh:

Eto, uz to, meni je dovoljno samo da legnem i zažmurim da bih zaspao :tenis:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ina?e, možda treba da odeš kod lekara. Možda ti prepiše ONE leki?e... :lizalica:
Korisnikov avatar
By Zoe
Uuuuu........nesanica mi je middle name! Svi saveti strucnjaka se svode na izbegavanje medikamenata (sto, u sustini i podrzavam), te na uredan nacin zivota-leci u isto vreme, topla kupka, caj, ustajanje ranije....blablabla.......samo me sad mrzi o tome, njakam se vec godinama........ :sleep: mozda drugi put........Ja i dan-danas nisam resila to a skoro sve sam pokusala........mada, fizicka aktivnost tokom dana i manje stresa su SIGURAN PUT ka snu.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
nesanicu imam samo par puta godishnje, a onda :happysmoke: i spavam ko zaklan, i da me jebu ne bih primetio
By Thomas
Originally posted by Rigel

Te da pomaže i ?aša mlakog mleka... Preferably bez še?era.

Ja nacuo, da pomaze casha toplog mleka sa malo meda...

...inace moze i casa (limenka) piva ili caj od valerijane (Valeriana officinalis L.) imash ga u svakoj radnji.*

*ali ipak preporucujem da pazarish kod Rodi?a. :lol:
Korisnikov avatar
By Boshko
Ja sam bio prvi na republickom prvenstvu u brzom uspavljivanju... Rekord mi je 6,32sec od trenutka spustanja glave na neku podlogu (strazarsko mesto br.1 kasarne Ravnjak u KS, novembar 2002.) :D

A ako ne mozes da se uspavas kad legnes... Probaj da sto duze ostanes budan, bleni u plafon i trudi se da ne zmuris i ne razmisljas o spavanju... To sam nekad procitao u nekom stripu, mora da ima istine u tome ;)
By High Maintenance
i ja imam problema sa nesanicom,bez obzira sto sam u toku dana stalno u pokretu,ucim i sl... koliko god da se umorim uvece ne lezem pre 2-3h ....ujutru i kada uspem da ustanem rano, uvece opet ne mogu da legnem malo ranije...u proseku spavam od 6 do 8h dnevno...i tako par meseci unazad....i strasno pocinje da me iritira ali lek za to jos uvek nisam nasao :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Problem imam. I to veliki. A naro?ito kada je pun mesec, kao ovih dana. Tada, takore?i, ne spavam uopšte.

Lm, pola sata pre spavanja popi ?aj od kamilice. Pomaže.

Kupi na pijaci onu kesicu lavande i stavi je u jastušnicu. Pomaže.

Takoðe, miris lavande pozitivno deluje na san. Dakle, sve?e sa mirisom lavande, mirišljavi štapi?i...

Hm... A što se ja pravim debil, pa ne popijem kamilicu sad... Odoh da stavim ?aj... Utiske razmenjujemo ujutru!
Korisnikov avatar
By Zoe
He,he, bigirl, ove noci isti problem :potapsava:
Korisnikov avatar
By Rei

Chajevi, hm :lukavi:

Neshto ja ne verujem u te narodne medicine i da chajevi leche sve.

Im stuck with this :(
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by bigirl
Takoðe, miris lavande pozitivno deluje na san. Dakle, sve?e sa mirisom lavande, mirišljavi štapi?i...
A ima i omekšiva?, onaj "aromaterapi" od lavande, pa kad opereš posteljinu, verovatno spavaš ko zaklan(a)
Korisnikov avatar
By Rei
Pa probacu sa chajem. Ili sa mlekom. Ili sa chajem sa mlekom. :mljac:
Korisnikov avatar
By Hybrid
A nisu gluposti, to je ono što zovu Tu in wan:pilence: zna?i pomogne ti da zaspiš, a meko je "kao prole?na rosa" :smeh:

Uostalom, ti si rekla da lavanda pomaže :P
Korisnikov avatar
By Zoe
Mislim, uopste NIJE SMESNO, posebno ako imas nekih obaveza ujutru.....ali JA stvarno ne mogu da pomognem jer me ista stvar muci vec par godina.... :nokti: Strava&Uzas
Korisnikov avatar
By bigirl
A meni je još žeš?i trip! Ja se sad totalno razbudih. Ustvari, kako vidim mamu da se sprema za krevet ja se sva razbudim. I sad sam kao drogirana, sva onako u speedu, luda?ki se cerekam... Mada, koliko dana nisam spavala kao ?ojek... ?ak sam po?ela i da u?im!!! Znaš ono - toliko vremena provodiš na nogama u toku dana da obaviš sve i onda... ?ak bude toliko dosadno da se latiš knjige... Užas. Moram da spavam!!!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI

Poshto se ne razumem, mozhete li mi kao neko short term reshenje preporuchiti neshto shto se mozhe slobodno kupiti u apoteci?
Dakle, opet beli luk... smanji ti pritisak i onda se lepo ukomiraš... zato ja ta jela sa belim lukom jedem samo pred spavanje...

Jako pomaže kada si na odgovaraju?oj temperaturi i ušuškanosti... meni se tako uvek prispava dok ?ekam da doðe vreme za forenzi?are... jastu?ko naravno svom snagom odmaže u održavanju budnosti :meda: ... na svu sre?u pa navijem da mi zvoni... u pola jedanaest uve?e...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by jukie
Originally posted by REI

Dakle, opet beli luk... smanji ti pritisak i onda se lepo ukomiraš... zato ja ta jela sa belim lukom jedem samo pred spavanje...
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
To kod mene ne bi upalilo. Moj standardan pritisak je 80 sa 45. Kud ?eš niže...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Hronicni insomnicar ovde... Valjda sve zavisi od stanja mozga. Koliko puta sam premoren pokusao da legnem da spavam, al ne vredi, cim legnem razbudim se i pocnem da razmisljam... Jedina varijanta koja se pokazala uspavljujuca jeste da pustam jednu po jednu pesmu al bedak je sto se po zavrsetku pesme probudim. A da napravim listu ne vredi. Primetio sam da sam npr najkreativniji nocu i to od 2 - 4 sata. Pokusavao ja sa cajevima. Ne vredi. Tablete mi ne pada na pamet da pijem, jos na to da se navucem. Uzrok problema je verovatno to sto uvek razmisljam o stvarima koje sui mi se desile ili sta bi bilo kad bi bilo. Trudim se da ne razmisljam al to je jace od mene. Ocu mozak od Sindy Models!!!

PS> Jak udarac u glavu bese siguran lek za amneziju?
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, i ja pocnem da razmisljam k`o luda kad legnem, ali kad bih pustila muziku - nema sanse da bih zaspala! Prvo, ako je to muzika koju volim, suvise se skoncentrisem i uzivam da ne mogu da zaspim (osecaji su prejaki), a drugo, ako ne volim preterano tu muziku (mada, takvo nesto i ne pustam al` ajd`), onda ne mogu da zaspim jer mi ne prija :zvizdi:

Prokleta kako god okrenes :psiholog:
Korisnikov avatar
By Rei
Heh, da :neznam:

Pa i ja razmishljam o prethodnom danu kada legnem, a kad mi dan bude onako dosadan, onda fantaziram o nekim djechkima :blenta:
Ne mogu bre da ne mislim.. :puzzle:

A poslednje tri noci jako teshko spavam, zaspem posle tri sata prevrtanja u krevetu, budim se svako malo, ceo dan smoren a opet kada legnem da malo odremam NEMA SHANSE da zaspem! :rida:
Korisnikov avatar
By HARP
Ako imaš problema sa nesanicom obrati se Aviju, kada ti on da terapiju ima da spavas ko beba...

Avi imaš li još onih tableta za spavanje :smeh:

Šalim se tablete za spavanje ne pijem, a ne pije ni Avi...ali zašto ih ima... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by REI
A poslednje tri noci jako teshko spavam, zaspem posle tri sata prevrtanja u krevetu, budim se svako malo, ceo dan smoren a opet kada legnem da malo odremam NEMA SHANSE da zaspem! :rida:
PUN MESEC!
Ja ti kažem da to uti?e, a ti mi ne veruješ... :skorpija:
Korisnikov avatar
By muvica
Nesanica?! :wtf:
JbT ja nikako da se probudim...ubih se od spavanja... :budilnik:
Korisnikov avatar
By Rei
Otkrio sam lek :eureka:
Popushim cigaru pre spavanja :)
Ali ja sam inache nepushach pa nikotin ima malo jachi efekat na mene, dobijem vrtoglavicu :D pa kada legnem tako lepo utonem u san :)
Nije zdravo, ali jeiga :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Originally posted by REI
Otkrio sam lek :eureka:
Popushim cigaru pre spavanja :)
Ali ja sam inache nepushach pa nikotin ima malo jachi efekat na mene, dobijem vrtoglavicu :D pa kada legnem tako lepo utonem u san :)
Nije zdravo, ali jeiga :)
Na kraju ces samo postati pushach i onda od prekomerne kolichine nikotina u organizmu neces moci da spavash!

I dalje mislim da je jak udarac u glavu najbolji lek za nesanicu, a ujutro roknes neki analgetik da te prodje glavobolja.
:mucka:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!