Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By blenta
kako ukrotiti jaku bradu?
dakle za dva dana sam bradat ko tatarski vojskovodja
a ujutru kad se obrijem posle podne bih mogao komotno opet

imam osetjaj da onog trenutka kad spustim brijach ona krene da dziklja

:vatrica:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
nikako. same problem here.

mozda da odes na one terapije laserom ili tako nesto, mada sumnjam da bi to pomoglo.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Blago tebi, meni brada od 7 dana ko tebi od jednog...
Doduse ne moram da se mnogo smaram sa brijanjem.
Korisnikov avatar
By KiWi
Nisi trebao nikada da se briješ svako jutro čim malo izraste brada ... Ja sam od malena shvatio da što češće briješ bradu brže će ti rasti (ne znam da li ide other way around) ... ja se brijem jednom, eventualno dva puta nedeljno i to isključivo mašinicom (tik uz kožu), pa nikada nisam glatko obrijan ... Sreća, pa imam svilenkastu bradu pa ne bocka ( :D )
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Melem od vagine device koja je umrla od stampeda divljih svinja u borovoj shumi je fenomenalan za usporavanje rasta dlaka.

Izvadi se vagina, ostavi se da se osushi pod opadajucim Mesecom.
Kada je skroz suva, samelje se i istuca u avanu, doda se malo meda i sve se to promesha s rogom jednoroga koji ima tri oka.

Melem se nanosi dva puta dnevno, tokom par nedelja.

OPREZ: Melem moze da izazove efekat pufnastog penisa, penis ce vam biti mekan chak i kada je u erekciji. Gubljenje pigmenta i krvarenje iz dupeta se deshava jako retko. Bolna smrt je zabelezena samo u 90% sluchajeva.

Upotreba ovog melema se smatra samoubistvom i zabranjena je u Vatikanu, Burmi, Albaniji i Rumuniji.

Ostale recepte pronadjite u knjizi "Biljke i 200 nachita da ubijete ljubavnike na bolan i ponizavajuci nachin" autora Fafao Simiti
Korisnikov avatar
By ns.happy
imas u lush-u par krema za brijanje koje jako omeksaju dlaku... prince je meni najbolji bio...
Korisnikov avatar
By blenta
da
prejaki mirisi mi smetaju
ospem se od lusha
imam uber osetljivu kozhu
all from nature my ass
Korisnikov avatar
By ns.happy
ove kreme za bradu maltene da nemaju miris... no, svakom svoje, ako ti ne odgovara, ne odgovara...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Nivea man krema za brijanje za osetljivu kozu (belo pakovanje). Nece ti omeksati bradu, ali makar neces imati osipe. Od brijaca Gillete Turbo (onaj zeleni sa baterijom sto vibrira, bem li ga sad kako se sve zove). Jeste da je preskup ali stvarno vredi. Neces morati da se brijes 2 puta dnevno (ovo znam iz iskustva)
Korisnikov avatar
By blenta
oki
taj beli nivea sensitive losion vec koristim
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikako!

Brada mi ne moze biti jaca..
Sto me i ne cudi jer se odavno izbrijavam ko kreten... jer me nervira pod rukom bilo kakav osecaj sem glatkoce... u bilo kom pravcu!

Za pola dana... dan se da primetiti... za 2, 3 dana sam vec bradat :lol:
A dalje... ne zelite da znate!

Ne postoji resenje... mada meni je to brijanje toliko uslo u naviku... da sam za 5 min gotov i potpuno gladak :smilegrin:

Ne koristim losione za brijanje... a cuh da nivein nije bas najbolji...
Posle svakog brijanja ja mazem kremu za lice.
Dovoljno mi je da jednom dnevno mastim lice. A posto posle brijanja obicno izlazim negde... a pre izlaska i mazem lice, onda jednim udarcem sjebem 2 muhe.

Ranije mi je koza bila dosta suvlja, i nije smeo da prodje nijedan dan da ga ne namazem,a da ne pocne da se peruta.
Sada to nije slucaj.
I dalje je dosta suvo... ali mnogo bolje... i ne zateze me toliko posle umivanja i brijanja... tako da verujem da mogu da prodjem posle brijanja i da nista ne namazem.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Pena za brijanje Nivea men sensitive i u kombinaciji sa losionom ne bi trebalo da ti izaziva osip. Ovaj Gillete Turbo, bla, bla, bla imas u svakom DM-u, Lily-ju, Maxi-ju i sl. 1000 din ti je masinica sa jednim uloskom i baterijom (bez rezervnih ulozaka) a rezervni ulosci su takodje oko 1000. Kupuje se posebno.
Korisnikov avatar
By blenta
jel necu morati da menjam ulozhak u svaka 4 dana kao sa ostalim ultra fancy new age brijachima?:zev:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sto se tice brijaca... koristio sam mnoge.

Gillette Mach 3 obican, je zadovoljavajuci.
Gillette Mach 3 Turbo, sa vibracijama je podjednako dobar, a dosta skuplji sam po sebi, zajedno sa uloscima... a rezultat je isti kao i sa obicnim Gillettom.

Takodje sam koristio i Wilkinsons sa 4 ostrice, i nikako ga ne preporucujem jer se zapushi... posto ima neke pregrade izmedju zileta, lako se zapusi i traje nedeljui-dve... bacanje para.

A sada koristim Balein, iz DM-a.
Ima 3 ostrice, kosta svega 300-400 dinara... kao i ulosci... najjeftiniji, a podjednako dobar.
Ulozak mi traje mesec dana... ako ne i jace... isto koliko i Gilletovi.
Takodje bih rekao da je Balea kozmetika za brijanje dosta bolja od Nivee... mada kao sto rekoh, ne koristim losione... ali krema za lice mi je Balea, ukljucujuci i sve ostalo.

Balea kozmetika je na mnoge prozivode na testiranjima od strane nemackog instituta dobila najvece ocene... za razliku od mnogo rasprostranjenijih i skupljih marki poput Nivee, koju sam i ja do pre koji mesec rado koristio.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by blenta
lush je shit
:shok:

:shamar:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ko spominje Lush?!

Zar vi zaista mislite da nesto od toga valja... ili da je zaista toliko "prirodno" koliko tvrde...

Od samo mirisa u prolazu pored tog sranja mi se prevrne stomak!
Korisnikov avatar
By blenta
mene toliko jak miris poremeti skroz
gde kupujesh to bal...
nikad video
Korisnikov avatar
By Dirrty
Balea. U DM-u.

Cak ni kada se tek DM otvorio, nisam primetio da je ta kozmetika toliko prisutna u njemu.
Oni promovisu to kao njihovu marku.

A da je kozmetika jedna od boljih i na nemackom trzistu... a kamoli kod nas, po kvalitetu, cuo sam od druga jednog koji je ranije redovno isao u Nemacku.
A i nije nimalo skupa kozmetika.

Toplo preporucujem.
Nemaju toliko egzoticnih mirisa... ali bitan je sastav vise od toga.
Mirisi najvise vuku na neke blage note... koje meni najvise odgovaraju.

Koristim kompletnu njihovu kozmtiku, sem shampona...
Shampon koristim Wash&Go posto je provereno najblazi za kozu glave.
Nikada nisam imao problema sa peruti, ali bolje spreciti nego leciti.
Korisnikov avatar
By blenta
drti voli da elaborira :D
a samo nam nije rekao gde se nalazi dm :maca:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa poceo je da se otvara na mnogim mestima.
Ja znam za par lokacija.
Pretpostavljam da ti ne odgovara na okretnici tramvaja na Nbg-u, posle Piramide :D
Znam da postoji kod Beogradjanke... i takodje u onom trznjaku dijagonalno preko puta starog Merkatora.

Covek bi pomislio da me placaju za ovoliku reklamu, ali zaista sam prezadovoljan kozmetikom.
Korisnikov avatar
By blenta
otkud znash
koliko se ulazhesh mozhda pocnu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!