Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Çâðê_DUP
Nebuloze!80% napisanog nije tacno.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Hm... Cini mi se da taj preparat deluje na sledeci nacin:
U ljudskom organizmu ne postoji enzim koji bi razlagao hitin i iz njega crpeo energiju (nesvarljiv je, kao i celuloza), te pospesuje izbacivanje ostataka hrane iz organizma (narodski receno, kakis vise nego inace). E sad, moguce je da ce usled cesce stolice doci do gubitka kilograma, ali to nije nikakva zavezana ili odvezana mast nego ostaci obroka + gasovi + voda (kaka, jednostavnije).

Za sada jedini efikasni nacin za oslobadjanje od masnih naslaga je vezba i unosenje manje kalorija... svi ti chitosani, bromelini, turbo-slankovi, zeleni zmajevi, fitnes cajevi samo daju iluziju o gubljenju tezine a gubi se samo voda.
Korisnikov avatar
By anche
svi preparati ove firme ivancic i sinovi za koje sam ja ikada priupitala oko cene kostaju mnoooogooo. to mi se ne svidja. ali dobro - high-tech farmacija je po tome i poznata.

a ne svidja mi se jer podrzava potroshachenje: jedite vi industrijsku, masnu, nezdravu 'ranu (=trosite), a onda dodjite kod nas pa kupite (=trosite) preparat za brze izbacivanje djubreta koje su nase kolege iz prehrambene industrije spakovale u plastiku i prodale vam po astronomskim cenama.

druga stvar koja mi se oko ovog konkretnog preparata ne dopada jeste sto nije veganski. ali i da jeste, dzaba bi mu bilo.

e tako.
By Sixto
Pa to je klasican sagorevac masti iz radnji za bodibilding suplemente, ako je skup potrazite ga tamo, nacicete samo od drugog proizvodjaca!
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja zakljucih sledece - derivat celuloze koji je funkcilnalizovan tako da su razbili vodonicne veze, te stoga ostaje kao polimer visoke specificne povrsine. Posto je osnovni glikozidni lanac nepolaran, adsorbuje masti, a posto jelte, u nama ne postoji beta-glikozidaza, onda se ceo taj agregat samo mehanicki prenosi kroz dig trakt i stoga jednostavno izbacis deo masti manje-vise nepromenjen. Dakle, ceo princip je u adsorbovanju masti na taj fancy liposan. :mucka: Vitamin C ne znam tacno cemu (jer je pH zeluca vec dovoljno nizak), ali ako kazu da pospesuje efekat, verocavemo im :lood:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!