Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

...jos samo npr, mesec dana zivota?

Mnogo ljudi oko mene u poslednje vreme ima nekog u rodbini ko sa relativno bezveznim simptomima ode kod lekara i posle kraceg vremena dobije dijagnozu karcinoma sa metastazama. I prognoza koja nije vesela.

Sta bi uradili da se tako nesto desi vama? Prihvatali lecenje ili ne?

I sta bi radili u tom vremenu?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Mislim da bih odbila terapiju ukoliko se radi o maloj razlici u vremenu.

A u tom periodu bih isprobala sve narkotike do kojih mogu da dodjem, isla na sve moguce zurke, imala sex svakodnevno (vise puta) i na kraju odabrala neki od isprobanih narkotika i overila se.
Korisnikov avatar
By uninvited
ammmm...uh pitanja.. ne znam, ja ne bix prixwatila lecenje, ako je malo wremena ostalo...pokusala bix da sto wise wremena uziwam i budem sa najdrazim ljudima sto je wise moguce.... pred sam kraj bih pozwala woljenu osobu da bude pored mene...swe dok ne sklopim oci...
By RACABG
mislim da je bila ovakva tema vec
Korisnikov avatar
By jukie
Bila je slična tema, pri čemu je većina ljudi rekla da bi otišla na tropsko ostrvo i tamo se sunčala, ili išla na put oko sveta. Onda sam ja napomenuo da bi verovatno veći deo preostalog života trpeli vrlo jake bolove, pa im ne bi bilo ni do sunčanja ni do putovanja, na šta je odgovor bio da nisam dobro pročitao uvodnik, i da se u toj temi radi o situaciji da imaš paranormalne moći i da znaš da će kroz mesec dana meteorit da pogodi Zemlju (ili nešto slično) a ne o situaciji sa bolesnima od raka.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ali bas nista.....ne bih se lecila...mozda bih, ukoliko bih skupila muda, rasterala od sebe drage ljude...
Korisnikov avatar
By decko
Ne bih se lecio niti bih nekom rekao. Radio bih sve sto sam radio do sad. Cemu isprobavati nesto sto nikad nisam radio kad znam da ce mi nedostajati stvari koje sam najvise radio i voleo?
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by KissQueen

A u tom periodu bih isprobala sve narkotike do kojih mogu da dodjem, isla na sve moguce zurke, imala sex svakodnevno (vise puta) i na kraju odabrala neki od isprobanih narkotika i overila se.
:up:
Takodje....
Korisnikov avatar
By Zoe
Narkotike i zurke mozes da isprobas i sada, a o seksu da i ne govorimo.....otkud znas da sutra neces umreti?!

Ja sam davno tako razmisljala, ali bas davno.....jurcala bih, radila bih sve ono sto do sad nisam, ili sto sam odlagala.....bla,bla, truc....Ali istina je da je sve u nama samima, i ako do sad nesto nismo, onda cemo tesko i tada, a i ako budemo, bice to jedno veliko sranje, a ne dobar provod.
U pravu je Jukie, od bolova ne mozes da mislis a kamoli da zurujes....(to znaju upravo porodice umrlih od kancera)
Korisnikov avatar
By Morpheus
Drogirao se,digao skupstinu Srbije u vazduh...da me bar po necemu pamte :smeh:

:spliff:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by abcd
decko iz plejing wajz :p
Zasto plejing? :giggle:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Pokusao da naucim da odsviram Bahovu Fugu u D molu. To mi je zivotna zelja koju cu nadam se i ostvariti uskoro. :klavir:
By Tresh-grl
Originally posted by Deksi
Originally posted by KissQueen

:up:
Takodje....

pa ja to radim ponekad i ovako....samo sto jos necu da se overim :oklagija:
Korisnikov avatar
By malecka
khm... ne bih prihvatila lecenje sigurno... :nope:
a to vreme bih provela sa dragim ljudima... :sweet: (doduse, ne bih im dala do znanja da sam bolesna ili nesto... zasto da ljudi brinu i sl).... i svim ljudima kojima nisam rekla ni pokazala da su imali jako veliki uticaj na mene, ili im nisam pokazala koliko mi znace bih uradila to...
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Zavrsila sve sto mi je ostalo da zavrsim,rekla sve sto mislim,bila gde hocu da budem i radila ono sto sam htela da radim a nisam se usudjivala do tada....
gledala bih da ucinim sto vise dobrih dela takodje....
Korisnikov avatar
By Zoe
Sta je sa vama ljudi? Zasto to ne radite SADA i ODMAH? :puzzle:
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Originally posted by Zoe

zato sto neke stvari uradis tek kad shvatis da ti je zaista malo vremena ostalo,useres se od straha i skupis petlju da uradis nesto sto ti sada mozda izgleda nezamislivo....
Zato sto jednostavno pocnes drugacije da razmisljas....nemas isti dozivljaj nekih stvari....
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Hitgirl
Originally posted by Zoe

zato sto neke stvari uradis tek kad shvatis da ti je zaista malo vremena ostalo,useres se od straha i skupis petlju da uradis nesto sto ti sada mozda izgleda nezamislivo....
Zato sto jednostavno pocnes drugacije da razmisljas....nemas isti dozivljaj nekih stvari....

Jasno mi je to,ali uprkos tome ja pitam. Radi se o svesnosti. Radi se o nasim zivotima, tvom, njenom.......kakav strah?!
:doh:

(naravno da znam kakav strah, ali znas li ti sta ja pokusavam da kazem?!)
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Originally posted by Zoe
Originally posted by Hitgirl
Originally posted by Zoe

Jasno mi je to,ali uprkos tome ja pitam. Radi se o svesnosti. Radi se o nasim zivotima, tvom, njenom.......kakav strah?!
:doh:

(naravno da znam kakav strah, ali znas li ti sta ja pokusavam da kazem?!)

Ma svesna sam i ja toga koliko je glupo to sto ne uzmemo nas zivot u svoje ruke dok nam se ne desi ovako nesto pa nas strah natera da uradimo odredjene stvari koje toliko zelimo.
Obicno kad tek zagusti i kad je frka uplasimo se da neke stvari necemo nikad ni uraditi,reci,doziveti.
Svesna sam koliko je sustina ovog problema zapravo laka....ali ne radim nista po pitanju toga da je promenim.
Korisnikov avatar
By Zoe
:hvala: Eto to, upravo to....

Mozda i treba da nam se desi nesto lose, da bismo radili dobro...Ja sam recimo, to podsvesno i radila, i shvatila da ne postoji nista vise od toga da sami odlucujemo i kreiramo svoje raspolozenje, zivot, srecu....
E, a ja sam cak stigla i dotle da me to, bas to ne zadovoljava....bas to. A izvan toga nema niceg.
Tako da........ :nope:

(pogledati temu "autodestrukcija")
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Originally posted by Zoe
:hvala: Eto to, upravo to....

Mozda i treba da nam se desi nesto lose, da bismo radili dobro...Ja sam recimo, to podsvesno i radila, i shvatila da ne postoji nista vise od toga da sami odlucujemo i kreiramo svoje raspolozenje, zivot, srecu....
E, a ja sam cak stigla i dotle da me to, bas to ne zadovoljava....bas to. A izvan toga nema niceg.
Tako da........ :nope:

(pogledati temu "autodestrukcija")

Da,shvatila sam i ja ali nista ne radim po tom pitanju jer mi je svejedno....
Tek kad se desi nesto lose onda me malo to trgne i postanem svesnija nekih situacija....uradim nesto da promenim neke stvari.
Do tada ravna linija....
Korisnikov avatar
By Zoe
A, jebi ga....
Korisnikov avatar
By horus.
Kada bih saznao da mi je ostalo jos mesec dana zivota, pozavrsavao bih sve obaveze, video se sa svim dragim ljudima, rekao svima sta mi je na srcu, slusao bih muziku, i na kraju bih se ubio...
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
ziveo bih isto ko i sada
kad bolovi postanu jaki ubio bih se :bye:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
btw koje pretrage treba obaviti da bi se otklonila sumnja na kancere?

sta ukazuje na postojanje istih? Malaksalost....
Korisnikov avatar
By Zibro
skoro sam razmisljao na slicnu temu i dosao do zakljucka da sam u sustini prilicno dosledan samom sebi , da sam proziveo lepih 26 godina , da sam relativno srecan , da nema puno stvari koje zelim , koje su mi dostupne , koje se mogu uraditi za relativno kratko vreme a koje vec nisam uradio , da bi to vreme koje mi je preostalo proziveo apsolutno identicno kao sto bih ga proziveo i da znam da cu ziveti jos narednih 100 godina ...

hm rekao sam sto sam hteo ali nekako imam utisak kao da sam se prosro malo preko mere

definitivno bi se lecio i borio do samoga kraja
bio bi praktican , nabavio velike kolicine analgetika , organizovao i izfinansirao sve tehnicke detalje vezane za sam momenat smrti sahranu i sl , pobrinuo se za imovinu napisao testament ili nesto slicno , jos jednom diskretno ponovio svim ljudima koje volim da ih volim , pokusao da izbegnem patetiku na svaki moguci nacin...
Korisnikov avatar
By horus.
Ah, pa patetika is the best part... ;)
Korisnikov avatar
By jukie
S druge strane, kako god da okreneš, sa kancerom ili bez, ja opet nemam pare potrebne za turu po celom svetu i posetu Serengetiju, Jeloustonu, La Brei i svim ostalim zanimljivim mestima koja nam se serviraju na National Geographicu. Tako da takve megalomanske ideje ne mogu da se odrade u smislu "a zašto to ne uradiš sada?"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!