Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Dakle, pomagajte, o sveti forumaski svete!
LM, pre neki dan se jedna drugarica zalila da joj se u nivou rucnog zgloba sa unutrasnje strane pojavila neka kvrzica. Upravo i izgleda tako, ne pomera se, a velicine je, recimo zrnca soje i ne pomera se. Ja pretpostavila da se radi o okostavanju, neko je dobacio da je to jer previse koristi misa. U sustini, najpametnije je otici do strucnjaka, ali kako nagovoriti nezrelu dvadesetcetvorogodisnjakinju koja 'zna da nije nista strasno'?
Korisnikov avatar
By decko
To nastaje kad se previse koristi mis? :uplasen: Neka neko demantuje ovo! :uplasen:

on:

Zaplasi je da je to nesto bas bas opasno - tako bar pali kod mene kad necu da idem kod doce :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Molbe, pretnje, ucene, podmicivanje... :sesir:

Kad sam bila mala, kod mene je palilo ono da ce me voditi posle na kolace i sladoled ako pristanem da odem kod lekara ili zubara. :)
Korisnikov avatar
By Paki
Kod fizijatra odmah. Možda joj on da i uput za ortopeda.

Ne znam kako da je nateraš...

Jel ima ograničene pokrete u tom ručnom zglobu (neka uporedi sa pokretima u zglobu druge ruke) ?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
može da bude od upotrebe računara (miša i tastature). ali za to je potrebno da koristi običnu (neergonomsku) opremu bar 8 sati dnevno, svaki dan tokom više godina. osim ako nije u pitanju nega predispozicija. u svakom slučaju, poseta lekaru je ništa ne košta.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Paki
Jel ima ograničene pokrete u tom ručnom zglobu (neka uporedi sa pokretima u zglobu druge ruke) ?
Ne, u tome i jeste caka, kvrzica tu stoji, relativno uocljiva, sve ostale funkcije su normalne, te zbog toga i nece da ode da vidi sta je u pitanju. Samo pretpostavlja da moze biti od padova, odnosno docekivanja na desnu ruku, odnosno do opterecenja zgloba. Ma znate kako... :nokti: ... kad budem htela da imam dete, rodicu ga, pa cu njega da ucenjujem i potkupljujem, ovo je odrasla osoba...
Korisnikov avatar
By Paki
Moguće je da je graškasta kost (os pisiforme) dobila novu koštanu masu od konstantne iritacije, nije nemoguća stvar... Problem može nastati ako ta nova koštana masa počne da ometa normalno funkcionisanje nervno-vaskularnih elemenata (nerava i krvnih sudova) koji tu prolaze... Zato je neophodno da se konsultuje sa fizijatrom i eventualno ortopedom (hirurgom)...
Korisnikov avatar
By svichky
meni se recimo desila slicna stvar...na zglobu desne ruke, sa unutrasnje strane mi se stvorila sitna kvrzica, kao neko okostavanje, koja se mogla opipati vise nego videti...i na kraju me je samo i proslo jednostavno...tako da mozda je u pitanju ista stvar...
Korisnikov avatar
By Paki
To "možda" ili "nemožda" razrešava lekar ... :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
A možda je i ovo:

# Ganglion cysts, also known as Bible cysts, are more common in women, and 70% occur in people between the ages of 20-40. Rarely, ganglion cysts can occur in children younger than 10 years.

# Ganglion cysts most commonly occur on the back of the hand (60-70%), at the wrist joint and can also develop on the palm side of the wrist. When found on the back of the wrist, they become more prominent when the wrist is flexed forward.

ostatak ovde
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Kiborg
A možda je i ovo:

# Ganglion cysts, also known as Bible cysts, are more common in women, and 70% occur in people between the ages of 20-40. Rarely, ganglion cysts can occur in children younger than 10 years.

# Ganglion cysts most commonly occur on the back of the hand (60-70%), at the wrist joint and can also develop on the palm side of the wrist. When found on the back of the wrist, they become more prominent when the wrist is flexed forward.

ostatak ovde
:hail:

Dijagnostika ti je :wow:
Juce sam srela drugaricu i vec je bila kod ortopeda koji je ovo gore potvrdio. Hvala svima!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!