Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By 2kune
Magnetna rezonancija u Srbiji? Ima li je u Begešu? Koliko košta? Može li strani državljanin iz etnički čiste nacionalne države jednog neprijateljskog naroda na nju? I najvažnije od svega, koliko tesla aparat stvara? Trebalo bi da je iznad 1... :cut:
Korisnikov avatar
By 2kune
hvala! :jumphug: :kiss:
jebote! samo 900kn!!! :cheer:
By XanaX
majke ti, koje cijene... 9000 dn je oko 900 kn? i to je cijena NMR-a neovisno što se slika? pa to je skoro upola manje od cijena u zg-u... kako je to moguce? stroj kosta isto, kupuju li ga srpske ili hrv. ordinacije... ajme, sto nas RH dere porezima i svim ostalim... koliku onda plaću imaju liječnici? nije valjda ispod 1000 eura...
Korisnikov avatar
By 2kune
Mila, Srbija nije imala Hebranga za ministra... To je, dušo, jedina bitna razlika... :odbij:
Btw, na Šalati je 2000kn.
By XanaX
u zg-u su različite cijene, ovisi što se snima, koristi li se kontrastno sredstvo itd. 2000 kn je zaista podosta, iako, cijene variraju i o tome koliko je "nov" ("jači") magnet. ja sam u medikolu za LS-kralježnicu pljun'o 1600, ako se ne varam, mozak je valjda najskuplji...
Korisnikov avatar
By Daxos
Mislim da je najbolja preporuka pregled na najsavremenijom MRI u Srbiji, a to je na Institutu za onkologiju u Sremskoj Kamenici.
http://www.onk.ns.ac.yu/

Institut je pre godinu dana kupio najsavremeniji Siemens Magnetom TRIO uređaj jačine 3T, a poseduje i Siemens Avanto jačine 1,5T kupljen pre tri godine. Oba imaju TIM tehnologiju snimanja celog tela, zahvaljujući velikom broju zavojnica i 32 RF kanala.

Standardno snimanje je koštalo 12100 dinara (150 evra), odnosno 24000 (300 evra) za celo telo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!