Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By ivanazuh
Kako da pomognem stravično dobrom akademskom slikaru, koji je usput i super, super lik da se skine sa igle i konačno uradi nešto sa svojim životom?! :alikako: :(
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ako ti je ortak TRAZIO pomoc, onda mu slomi obe ruke, nek tada pokusha da se radi. But.. menjati druge tako da bi odgovarali nama i okolini, bez njihove zelje moze biti veoma negativno sa aspekta karme.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Pa on želi. Da ne želi, ne bih ni razmišljao sada o tome! Njegovi roditelji me zovu da dođem da budem kod njih sa njim nekoliko dana, a ja se istraumiram i njega kad vidim koliko mi je krivo, a kamo li još i familiju (koja usput primenjuje grozne neuspešne metode! Aman, Drajzerova! Pa ko je još iz Drajzerove izašao čitav i čist?! Pa su ga još slali u neki manastir gde su ga tukli!

Da, tražio mi je pomoć, ali metode lomljenja ruku ostavljam drugima - nisam pristalica takvih stvari. Usput, ne bi mogao da slika, a onda bi puko skroz!
Korisnikov avatar
By Mars
Dzizs. Off: bilo je na TV o tim manastirskim metodama, kad su tukli sina Roma gastajbartera, za "njegovo dobro"...

U vezi pitanja... hm. Moj bi odgovor bio samo VOLJA, ali opet-svaka autodestruktivna zavisnost je priča za sebe.

:pirat:
Korisnikov avatar
By colorado
Pa idi kod njega sa unapred smisljenim aktivnostima sta bi sve mogli da radite. Neka ih bude puno. Jako je bitno da su mu telo i mozak neprestano zaokupirani nekim drugim stvarima.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne mozes nekoga ko je na igli da skines "na suvo" i samo pricom... treba da se snadbije metadonom, trodonima & stuff, pa da se postepeno skida.
Korisnikov avatar
By Mars
Zanimljivo.. Čudo da niko nije otvorio privatnu konkurenciju Drajzeru, ipak je potrevan naučni pristup tome PLUS user friendly okruženje.

U stvari, ako bi postao usšešan, završio bi u kontejneru ili na zidu nekom...

:pirat:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Revimo da Klnika za psihijatriju (ukoliko uspeš da upadneš kod njih) radi to mnogo prijatnije i što je najvažnije uspeva u tome!
Razgovarao sam sanjim o tome... we'll see... Što se tiče Trodona, umoran sam od te priče.

Slažem se da mora imati friendly okruženje - što njegovi roditelji nikako nisu!
Mislim da su oni najveći krivci! :vatrica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!