Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Mars
Ispio sam kutiju Xenical tableta sto je uspesno skinulo visak 5kg sa mene. Narocito sa onih regija koje su tvrdoglavo odbijale da se dovedu u red uz pomoc samo kontrolisane ishrane i fizicke aktivnosti.

Ako neko ima neko pitanje - tu sam...
A i ako nema pitanja, opet sam tu (sa 5kg MANJEEEEEEEEE!!!)

:B

„Sedi Mara na kamen studencu, svima daje samo nece Nemcu...“
Marsova riznica pesama za decu, rodoljubivi ciklus

http://www.fun-facts.com/
Korisnikov avatar
By Zoe
Kako, sta, pricaj! :kokice:

Pijes ih i jedes normalno? Moras da se bavis fizickom aktivnoscu?
Korisnikov avatar
By Zoe
Gde ima da se kupi/koliko para?
Korisnikov avatar
By blenta
koliko ja znam dosta je skupo
cirka za 45 tableta oko 3000
neka me neko proveri
lm nisam probao ali koliko god se bavio fizckim aktivnostima i probavao ne mogu skinuti obrascitje i mali podvaljak (izgleda samo meni primetan) :diva:

marse jel mislis da s njim bi skinuo ove regije dakle mast sa face :saksofon:
Korisnikov avatar
By Mars
Dakle, nije cudotvorna pilula, da se razumemo.

Ako ste otisli na sajt, videli ste kako deluje: sprecava vezivanje masnoca koje unosite hranom. Onda se organizam obraca depoima koji vec postoje u telu. Znaci, u principu - kao kod low fat dijeta.... Da moze da se jede sve, i nije tako, bar ja nisam takav. Rekoh-kad vec dajem pare (80din/tableta) i kad unosim kroz to sranje ko zna sta u organizam, pa uradicu sto mogu da se do cilja dodje sto pre i sam pomognem organizmu - a tableta me rasteretila toga da moram da mislim da strogo vodim racuna sta jedem, sto me opterecuje i frustrira...Tableta se pije uz svaki obrok koji sadrzi masnoce. Ja sam 30 dana jeo voce za dorucak, rucak najnormalnije + tableta i uvece takodje bez masti - voce i povrce. I em je otislo tih 5kg, em sa pravog mesta - pojascic na donjem delu ledja, sa strane, iznad dupeta. To nikako i nicim nisam mogao da skinem. U tom periodu mora da se pojaca unos vitamina koji se rastvaraju u mastima.

Potencijalna neprijatnost je sto na svaki znak fizioloskoh desavanja - mora da se trci na WC solju!
I nema odlaganja! Kad ta mast krene da izlazi, nema kontrolisanja! Nema laznih uzbuna. Dobro u tome je to sto kad bacim pogled unazad, ne padne mi na pamet da jedem majonez i pavlake i masnoce uopste...pa mi se i ne jede u onim vocnim obrocima...

Pitajte ako sam propustio nesto.

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mladunac
koliko ja znam dosta je skupo
cirka za 45 tableta oko 3000
neka me neko proveri
lm nisam probao ali koliko god se bavio fizckim aktivnostima i probavao ne mogu skinuti obrascitje i mali podvaljak (izgleda samo meni primetan) :diva:

marse jel mislis da s njim bi skinuo ove regije dakle mast sa face :saksofon:
Jeste, zbog cene i daju na komad ko tako hoce. Ja sebi dao rok od mesec dana - ni dan ni paru vise preko toga, pa sam tako i uzeo, 30 komada. To me je i kocilo u masnim obrocima - strogo tih 30 ruckova...

Sto se obraza tice, to je mislim individualno. Neko kad krene da slabi, ne desi mu se nista u ostatku tela, a u obrazima se pretvori u avet. I obrnuto, znam ljude koji doteraju donju liniju, a obrazi ostaju.

Korisnikov avatar
By blenta
e ja sam na svoju pregolemu zalost u toj drugoj kategoriji
sa obrascitjima :sekirica:
Korisnikov avatar
By Rei
eh, to je za mene komplikovano, a i skupo :stopdrogi:
Korisnikov avatar
By Dina
I samo se piju tabletice i mrsavi se? Je li sme da se jede cokolada, eurokrem i sl ili i to mora da se izbaci? :D :wink:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa znas kako - ono sto goji, to i dalje goji.
Ovo samo resava problem masnoce u organizmu, a moja je strategija bila da napadnem problem sa svih strana. Tako da - trudio sam se da izbacim sve sto goji tih mesec dana, ali ne rigorozno. Mozda sam par puta pojeo nesto slatko.

Korisnikov avatar
By Dina
Ma salim se, pretpostavljala sam da je tako :sigh: Mozda uzmem te tabletice pa cu javiti... ali meni uglavnom deluje da smanjim hranu, povecam kretanje i eto... i narocito ako ne jedem posle sest...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Mars
Dakle, nije cudotvorna pilula, da se razumemo.

. U tom periodu mora da se pojaca unos vitamina koji se rastvaraju u mastima.

kojih na primer?

ja se inace mnogo bojim bilo kakve hemije........panicno.....i mislim da ipak treba nesto djuskati cak iako se koristi i nesto ovakvo...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
btw......potpis sam morala da ostavim u citatu...zabavlja me
Korisnikov avatar
By Zoe
Potpisi su mu FENOMENALNI! :klap: :hail:
Korisnikov avatar
By jukie
A, D, E i K su vitamini rastvorljivi u mastima

s tim što je K prilično čudan pa se nalazi i u zelenom povrću i jogurtu
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by hlaefdige
kojih na primer?

ja se inace mnogo bojim bilo kakve hemije........panicno.....i mislim da ipak treba nesto djuskati cak iako se koristi i nesto ovakvo...
Eto, rece Jukie gore. A i ima sve na sajtu leka - inace jedinog leka valjda koga i lekari tamo negde prepisuju za regulisanje telesne tezine (ako i to nije narkomafija...) Ja uzeo neke sumece, plus good ol' Oligovit.

A za ono se slazem, treba u tom periodu pojacati fizicku aktivnost, sto vise.

„hlaefdige, Zoe, mudre glave, vas sva deca sveta slave...“
Marsova riznica pesama za decu, ulizivacki ciklus

Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja se Marse nadam da je gubitak sveg tog sala samo dodatno istakao liniju tvog nadasve poznatog dupeta. I da naravno to mršavljenje nije uticalo na NJEGOVU liniju.

Sad sam uspešno nagovorio brata (koji ima nekih 50tak kila viška) da počne sa Xenicalom, pa ću i ja da vas obavestim kako će to da ide. On je vrlo nedisciplinovan i pristao je na 2 tablete dnevno - tako da će da menja ručak i večeru.

U vezi vitamina K:
proizvodi se u dovoljnim količinama u crevima od strane bakterijske flore, tako da dodatni unos (ukoliko niste novorođenče) nije potreban.
Korisnikov avatar
By Mars

Ne da MENJA rucak i veceru, nije to zamena za obrok, nego DODATAK, uz obrok (ili posle)!!! Kazi coveku istinu, nemoj da ga lazes da ne sme da jede!!!!

Ok, poruka za brata i sve one koji hoce da koriste Xenical: procitajte na sajtu sve sto pise, procitajte uputstvo. Svajcarci su mislim odradili stvar jako dobro (nekakve brojke i slova po kapsulama su pisali coveku neskodljivim bojama!).

I pazljivo sa onim neprijatnim nuzpojavama, stvarno mora cesto i NEIZOSTAVNO da se trci u WC. Ali nije strasno.

I uzgred: bolje rezultate postize kod jako gojaznih osoba nego kod umereno i slabo!

A propo mene i mog dupeta, hvala i bez brige - ono je vazda isto, kao i donje regije, kriticno je bilo ono neposredno iznad/pozadi! :)

„hlaefdige, Zoe, mudre glave, vas sva deca sveta slave...“
Marsova riznica pesama za decu, ulizivacki ciklus

Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Mars

Ne da MENJA rucak i veceru, nije to zamena za obrok, nego DODATAK, uz obrok (ili posle)!!! Kazi coveku istinu, nemoj da ga lazes da ne sme da jede!!!!

Da, da, da, moja greška, lapsus calami, mislio sam jedno a napisao drugo, piće ih uz obrok. On i neka drastična reduktivna djeta - to mi i ne pada na pamet.
Korisnikov avatar
By jukie
Vitamini u prirodnoj hrani su inače tricky... ova moja knjižica uz svaki vitamin daje spisak od dvadesetak stvari u kojima ga kao ima, i ja stvarno jedem po nešto od svakog vitamina, ali ne verujem da unosim dovoljnu količinu svakog dana (vitamini rastvorljivi u vodi, npr C se jednostavno izluče posle nekoliko sati). A sve te stvari topljive u mastima bi trebalo uzimati kroz tu hranu koja je bogata mastima; a to znači da unosiš dodatnu mast u organizam i da moraš da uzimaš manju količinu te hrane da se ne pregojiš.
Korisnikov avatar
By KiWi
Probacu ... videćemo rezultate.. samo prvo da nabašem te pare ...
Slika
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Kiwi
Probacu ... videćemo rezultate.. samo prvo da nabašem te pare ...
Slika
a shta ce ti koji k...c to?:mazi:
Korisnikov avatar
By jukie
hoćete da kažete da je to isti čovek?
Korisnikov avatar
By Zoe
Iju, to je mnogo skupo! :shok:

Znate li vi kol`ko mesa i slanine moze da se kupi za te pare?! :oklagija: A i sad ce cvarci.....
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by mishicavo mache
a shta ce ti koji k...c to? :mazi:
Kuš bre ... ti bi mene samo debelog ... e pa ne može ... ima da me oćeš i kad budem sladak i gladak ... neću da se istopim, samo da dođem na pristojnu kilažu ....
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Kiwi
a shta ce ti koji k...c to? :mazi:
Kuš bre ... ti bi mene samo debelog ... e pa ne može ... ima da me oćeš i kad budem sladak i gladak ... neću da se istopim, samo da dođem na pristojnu kilažu ....
josh i gladak! :tuc:
shto bi goldie hawn u *death becomes her* rekla :
ernest what part of the plan didn't you understand? :testerica: :smokin:

kilazha ti je odlichna. sad prestani da se tripujesh.

uostalom za zamah je potrebna masa:opacupa:
Korisnikov avatar
By djo

ernest what part of the plan didn't you understand? :testerica: :smokin:
uhuhuuuuuu sto je to dobar film :tamoamo:
Korisnikov avatar
By unic0rn
According to your BMI, you’re probably not a candidate for a weight-loss program. If you are still concerned about your weight, visiting your doctor is a great idea. To make your doctor visit most productive, you should be prepared to discuss your weight history, your goals and your level of commitment to a weight-loss program.

Fin neki sajt, samo sto lazee.. imam i ja obraze i podbradak :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!