Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Egon
Hteo bih da promenim ritam spavanja pod hitno....
ali na "drug free" nachin ...znachi nista pilule-lilule i sl.

probao sam da ne spavam jednu noc pa sutra normalno ali posle dva dana se vratim na staro .... :zvezdice:

marihuana pre spavanja "makes me trickey dreams" .... ozbiljno sanjam atmosferu sa Pre-millenium Tension .... ujutru sam kao da sam bio u ratu ...

hocju da se naspavam i da se ujutru probudim odmoran a ne umoran ...

i necju da se vrtim satima pre spavanja u krevetu kao loptica za loto ....

trebali pridodati da nemam nista loshe na savesti ???

:D
Korisnikov avatar
By mirth
Get a full-time job.

Ozbiljno. Meni jedino to pomaze. Inace imam preslikane probleme.
Korisnikov avatar
By Val
Egone radish li ti neshto osim piskaranja po forumu? Mislim, imash posao? Ako ne, pod hitno da si poceo da radish i veruj mi, spavacesh ko bebica. :beba:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
shvatam šta pričaš. i meni je skroz smor bilo što sam legao u tri, a jedva ustajao u podne i to skroz polomljen. legnem umoran, ustanem umoran, a koliko god ih imao - nikad dovoljno sati sna.

zato uradi upravo to što ti je rekla mirth! nađi posao ili bilo koju jutarnju obavezu koje ćeš se redovno pridržavati.

ja sam uspeo da uspostavim normalan ritam spavanja u poslednjih mesec dana. imao sam nekakva predavanja svako jutro u devet, što je značilo ustajanje u osam i polusatno pešačenje uzbrdo. prvih nedelju dana sam psovao ceo svet, ali posle toga je već bilo mnogo lakše. i evo sada kad sam se vratio kući mrtav sam umoran već u ponoć, a ustajem oko 9 - pola 10, bez problema. potpuno odmoran i naspavan.
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Val
Egone radish li ti neshto osim piskaranja po forumu? Mislim, imash posao?
zanimljiva opaska i skroz na mestu ali ...odgovor je da ...
ja zapravo imam 9-5 posao (doduse sa gomilom praznog hoda izmedju)

ali svako jutro imam obavezu da ustanem i da odem na posao u 9

i opet uveche zabodem do 3-4
Korisnikov avatar
By Zibro
ovo jako vruce vreme ucinilo je nesto slicno i samnom ....
nalazim da je situacija sokantna , jednu noc se mrcvarim jednu noc spavam i sve tako u krug
inace radim pre podne i veoma je zeznuto zaspati u 3 a ustati u 6 onda ceo sledeci dan pokusavan da ne zaspim da bi tu sledecu noc spavao kako treba .....
inace ja sam bebica koja ponekad mesecima funkcionise po principu u 10 u krevet pa mi ovo bas tesko pada .......

Jednostavno se uzbunio organizam racunam da ce se stanje uiskoro popraviti , do tada malo vise sporta i malecka doza Xanaxa oko 7 rezultuje relativno kvalitetnim snom od recimo
22-23 do 06
Korisnikov avatar
By CreMaster
mm da, naravno da ja nemam tih noc i dan problema , evo pogledajte samo kada je poslata ova poruka :p

ono sto bi (pa.. mozda bar 5 minuta nakon sto procitam) delovalo je pretnja u smislu toga, da neko strucan napise kakve su zdravstvene posledice nocnog nespavanja.
Osim podocnjaka, ja od simptoma znam za odredjeni omotac koji jetra luci u toku NOCNOG sna, i pomocu kojeg se sama regenerise, sto se ne da nadoknaditi dnevnim snom.

anyone?
By Çâðê_DUP
ja zaista imam problem sa spavanjem, od bebe ...
spavam kao raskoljnikov, s tim da nisam ubila babu.

da li imam nesto na savesti? kao osoba sa savescu-pa naravno :up:

ali, ja generalno od kolevke imam isti problem sa spavanjem. ne postoji za mene nekakav ritam spavanja, osim koji sam morala samoj sebi da nametnem. nekada je "problem" resavala skola, jedino dobro koje mi je donela je zudnja za snom. ali, opet nekako bih zaspala u "pogresno vreme".

:temperatura:

sada je 4.17 min, ja sam ustala pre 19 minuta, a zaspala sam oko ponoci.
Strashno! I znam tachno vreme kad ce mi se prispavati, dakle, resenje za svoj problem znam-puno radno vreme i nekakva sportska aktivnost pride ... :doktor:

da dodam, ja sam ranoranilac i retko kad prespavam deset sati, sto je meni jako interesantno, jer je do pocetka studija bilo sasvim drugacije ;)

Potpuno podrzavam val sto se tice ovog pitanja. :deda:
Korisnikov avatar
By Egon
jos uvek mi se nista nije promenilo ....

kao krenuo sam da trchim ... ustvari galopiram sa slushalicama i ... nista.

mislim da je bolja ideja da vidim sa psihologom, jer sam opasno krenuo da mrljavim sa uchenjem .... a zbog istog sam dao otkaz.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!