Originally posted by nn_nn
Uticu tako da navodno kao ne smes da uzmes heroin a dovoljno je da ne uzmes jedan dan blokator i mozes da uzmes sledeci dan heroin....
Sorry,ali greshish...Blokator(nalorex tj. naltrexon) se zadrzava u organizmu oko 3 dana i tada nije bezbedno uzeti dop tj bilo kakav opijat.Ja sam ga bila preskochila 2 dana(a pila pola tablete) i posle mrvice dopa(kretenski momenat u mom zivotu ali me je bar opametio i zgadio mi drogu za ceo zivot) probudila sam se na VMA iz overa...Uistinu,postoji i mogucjnost "probijanja" blokatora ali ne vidim chemu to ako se neko odluchio za ozbiljno lechenje.Blokator je tu jako dobra stvar,kao shto sam i napisala u prethodnom postu,ako ti dodje da uzmesh dop u josh uvek slabom i osetljivom psihichkom stanju -ne mozesh...
Inache,treba biti chist od heroina 5-7 dana a od metadona 10 dana da se pochne sa blokatorima...
Da ne duzim,m.. je sve cool napisala...
Btw,pored nalorexa i implanta postoji i nova genetracija blokatora-subotex i suboxon-jedan je chist blokator(kao nalorex) a jedan kombinacija blokatora i morphina pa je,koliko kapiram,komplikovaniji jer se sa njega isto treba skidati tj smanjivati dozu.Sad sam pobrkala koji je chist blokator koji kombinacija ali potrazi na netu,znam da ima...No,kod nas tog subotexa(ili suboxona?)bash i nema osim u privatnim klinikama gde jedna tableta koshta oko 30-tak eura...
A shto se tiche shtetnosti blokatora na jetru-skoro svaki junky ima problema sa njom tj skoro svi imaju hcv...Opet,jetra se unishtava josh vishe i drogom...Ja sam nalorex pila oko godinu dana i sve je ok...