Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By spark
:smeh: :smeh:

zvuci smesno, ali bas me interesuje, kad vas, ako vas, partner bas dobro ocepi za sise (stiskanje, cupkanje, stipkanje, istezanje, grickanje), tokom seksa, koliko vam ta bol obicno traje??? :zvezdice:
Korisnikov avatar
By spark
kucke :smeh: :smeh:

jel' ima nekog koga drpanje za sise boli i ako ima, koliko mu taj bol obicno traje, aman... :cobanica:
Korisnikov avatar
By KiWi
ti si mene onomad drpao za sisu tako da sam mislio da ?u ostati bez nje ... zadnji de?ko (jer nije poslednji) je voleo da ih gricka ... pa ako pretera, pa pocrvene bradavice, namažemo ih niveom .. bol prestane posle par sati ...
Korisnikov avatar
By tramp
sisu ili bradavicu?

sisa - koliko i inace boli ostecenje masnog ili misicnog ili koznog tkiva - ako je modrica napravljena.. ono koliko modrice bole, ako je ogrebotina ... ujed ..

bradavice - opet zavisi koliko je "ostecena" ako je samo malo zesci ugriz - par sati - ako se cesto i puno "zloupotrebljava" zna da boli duze vreme - jos ako je stalno iritirana garderobom i pogotovo - nego kupi sebi neki bolji grudnjak koji ce da zastiti bradavice od trenja - a nakon zloupotrebe ih namazi kremicom jer znaju da bole i ako su suve :D

ako koristite stvari tipa stipaljki, spajalica (valjda se tako zovu - paper clips) onda preporucujem pauzu izmedju koriscenja - pogotovo ako te boli a bol te ne zabavlja van seksa -- (ako te ne zabavlja ni u seksu - onda treba upozoriti ljude unapred - ili nositi nalepnicu ne stipaj! u predelu bradavica/grudi)
Korisnikov avatar
By tramp
e da i ako bol traje duze mozda nije od seksa nego nesto ozbiljnije tako da treba ici na pregled
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by spark

jel' ima nekog koga drpanje za sise boli i ako ima, koliko mu taj bol obicno traje, aman... :cobanica:
Mene je umelo da boli. Ne toliko da boli, koliko da pece, kao kada se stavi ljuta paprika na ranu, takav je to osecaj.

I onda bi mi sise utrnule i kao da mi neki srsi prolaze kroz njih.
Ne znam da li sam se dobro izrazila, ali valjda oni koji su imali taj osecaj shvataju o cemu divanim.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by spark

Boli te kad te shtipaju za sise, a? A daska za meso ? :D

:lol:
By Gost
Ženske grudi kao lek
28. januar 2006. | 20:21 | Izvor: B92
Ljubljana -- Gledanjem ženskih grudi barem 10 minuta dnevno muškarci stariji od 40 godina možda mogu izbe?i infarkt ili moždani udar.

Posle pet godina istraživanja nema?ki lekari su utvrdili da gledanje ženskih grudi može da produži život ili pomogne u izbegavanju pomenutih bolesti jer je lekovito za muška srca i krvotok, javlja slovena?ka TV POP.

Posmatranje grudi ima isti efekat kao 30 minuta aerobika. Do tih rezultata se došlo posmatranjem muškaraca ?iji je svakodnevan zadatak bio da gledaju grudi koje po njihovom mišljenju krase simpati?nu i atraktivnu ženu. Svim tim muškarcima spustio se krvni pritisak, poboljšan je rad srca i vidno je smanjen procenat arterijskih poreme?aja.

Jedan od autora istraživanja je objasnio da seksualno uzbuðenje poja?ava rad srca i poboljšava krvotok, na osnovu ?ega su lekari zaklju?ili da gledanje ženskih grudi poboljšava zdravlje muškaraca i produžava im život za makar pet godina
By Ulix
Originally posted by Daliborka
... kao kada se stavi ljuta paprika na ranu, takav je to osecaj.
Zasto si stavljala ljutu papriku na ranu? :nokti:
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by Val
Boli te kad te shtipaju za sise, a? A daska za meso ? :D
ama ne znam sta me vecito prati ta prica o dasci za meso!!! :smeh: :smeh: :smeh:

demantujem i dalje! :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By Mars
Pazljivo sa tim zlezdama tamo.

"Radikalni hamas je jedno, a Marsovo dupe nesto sasvim drugo"
(drevna persijska poslovica)

http://www.yachtworld.com/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!