Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By bigirl
Ljudi, znate li neku apoteku u kojoj mogu da kupim Kofein u tabletama, a da me ne izbacuju k'o poslednjeg narkomana?

U jednoj apoteci je riba uzela fon da zove pandure.
U drugoj mi je umesto kofein tableta nudila lek koji se koristi za skidanje sa teških droga.

Šta je ovom narodu odjednom?

Do pre par nedelja sam ih normalno kupovala, sada... Kao da ih zabraniše.
By жњ
nisam ni znala da postoje :D

:up:

de ima da se kupeeee? kakvo im je puno ime? :tea:
Korisnikov avatar
By Oziris
QQ deco, zar vam kafa nije dovoljna???
Korisnikov avatar
By bigirl
@Oziris Jbg, jedna tableta zameni 5l kafe, pa ti vidi! A ne moraš da tr?iš da šiškiš svaki ?as.

@GrMi_ZEka Puno ime je Kofein tablete :) Plava kutijica, koliko se se?am. U svim normalnim zemljama sveta, mogu da se kupe i u supermarketu, stoje tamo negde pored žvaka. Kod nas... Do pre nekog vremena su ih imali u apotekama, a sad se svi prave blesavi... Možda je stupio neki anti-kofein zakon na snagu, pa je zabranjena prodaja po apotekama...
By жњ
samo razbudjuju i nis vise? da znam dal su primenjive za nocni rad ;)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bigirl
@Oziris Jbg, jedna tableta zameni 5l kafe, pa ti vidi!
Nisam sasvim siguran zašto bi neko popio pet litara kafe (doduše video sam u crtanom filmu da ma?ak Tom to radi)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by GrMi_ZEka
samo razbudjuju i nis vise? da znam dal su primenjive za nocni rad ;)
Da!
Odli?ne su. Nemaš potrebu za snom uopšte, a nema podo?njaka. Ono, izgledaš totalno ok, a ne kao neko ko nije spavao. Moja drugarica jedna je spojila nedelju dana bez sna sa tim tableticama, pa ti vidi.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by jukie
Nisam sasvim siguran zašto bi neko popio pet litara kafe (doduše video sam u crtanom filmu da ma?ak Tom to radi)
Pa, kad štrebaš, omakne se kontroli.

Recimo, za 6h u?enja, popijem litar nes kafe (znam ta?nu koli?inu jer mi je merka 1l mleka dnevno, a mleko samo uz nes koristim), tri šolje ?aja i jednu šolju tople ?okolade.
By Tea
Jel ti uchis na wc sholji ?? :lol: :lol: :lol:
By жњ
Moja drugarica jedna je spojila nedelju dana bez sna sa tim tableticama, pa ti vidi.

auuu, pa ovo me malo zabrinulo... ne bih bas nedelju dana, ali mi se cesto desava zbog faksa da propustim noc za spavanje, a sutrasnji dan obicno bude pun obaveza... raspitacu se dal je to legalno uopste

znam da ih koristi amercika vojska pa sam se zacudila otkud to i kod nas

u svakom slucaju zanimljivo :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa bilo je legalno... A ako više nije... To definitivno objašnjava reakcije apotekara. :misli:
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa bilo je legalno... A ako više nije... To definitivno objašnjava reakcije apotekara. :misli:
Bubamarice, udavi sa ovim tabletama :lol: ... kupi?e ti batica jedno pakovanje i dostavi?u ti na ku?nu adresu.. samo da ti meni u?iš ... :kiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Tea
Jel ti uchis na wc sholji ?? :lol: :lol: :lol:
Hm... da... :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kiwi
Bubamarice, udavi sa ovim tabletama :lol: ... kupi?e ti batica jedno pakovanje i dostavi?u ti na ku?nu adresu.. samo da ti meni u?iš ... :kiss:
Može, može, može! :bale:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
jao ma te tabletice su lepota....drmnes 6 ujutro...i imas snage ko konj.....ali kao sto ovde pise na kutiji "not to be used instead of sleep"......hahahahah....no shit....
Korisnikov avatar
By Stripi
Da!
Odli?ne su. Nemaš potrebu za snom uopšte, a nema podo?njaka. Ono, izgledaš totalno ok, a ne kao neko ko nije spavao. Moja drugarica jedna je spojila nedelju dana bez sna sa tim tableticama, pa ti vidi.
[/quote]
Divno.
Glavno je da se to ne naziva narkomanija :radosnice:
To je ispijanje kofeinskih tableta i ništa više!
Korisnikov avatar
By juliet
Da ti kazem sad ili odmah? Kupila sam ti dve table. I nemoj slucajno da si se kljukala sa vise od 3 dnevno!!!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by operativni kadar
Daj reci gde si ih uzela, sad bi mi dobro došle
Da, Juliška, kaži gde si ih uzela :D ... ispitni je rok, pa bi nam baš fino legle...
By SHY
Oikamid tablete bi ti pomogle.ali sve je to navlacenje na hemiju.....a sta ostane u glavi od takvog ucenja...

REQUIEM FOR A DREAM
Korisnikov avatar
By bigirl
Uzela ih je u Londonu, dragi moji... A meni ih još nije dala! :pljuje:
Korisnikov avatar
By Escobar
Da iskonski volite materiju koju tekom nocnih sati uchite, ne bi vam bio potreban nikakav dodatni stimulans. Materije koje bi se tom prilikom izluchile i vashem mozgu su one koje simuliraju efekat kofeina, samo na prirodan nachin. Eto kako ja, npr...:)
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Stripi
Da!
Divno.
Glavno je da se to ne naziva narkomanija :radosnice:
To je ispijanje kofeinskih tableta i ništa više!
[/quote]

:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Escobar
Da iskonski volite materiju koju tekom nocnih sati uchite, ne bi vam bio potreban nikakav dodatni stimulans. Materije koje bi se tom prilikom izluchile i vashem mozgu su one koje simuliraju efekat kofeina, samo na prirodan nachin. Eto kako ja, npr... :)
Mi toliko volimo tu materiju da želimo da joj posvetimo što više vremena i spremni smo ?ak i spavanja da se odreknemo da bi više bili sa njom, nekoliko dana uzastopno. 24x7! :bubblegum:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Escobar
Da iskonski volite materiju koju tekom nocnih sati uchite, ne bi vam bio potreban nikakav dodatni stimulans. Materije koje bi se tom prilikom izluchile i vashem mozgu su one koje simuliraju efekat kofeina, samo na prirodan nachin. Eto kako ja, npr... :)
Nažalost, ve?ina stvari koje se tako mukotrpno u?e su stvari koje ne volimo ili ne želimo da znamo, ali nas na to teraju ([size=-2]primeri za biologe: Fizika, Biohemija, Filosofija prirodnih nauka itd[/size])...
nama je asistent na Ra?unarima za biologe (??mislim da se tako zvao predmet) rekao kako su oni izra?unali da ti 1/3 onoga što u?iš nikad ne?e trebati, 1/3 možda ako odeš na odreðeno usmerenje, a 1/3 valjda uvek ho?e i/ili je deo opšte kulture za taj obrazovni profil...
Korisnikov avatar
By bigirl
:tornado: (To zna?i da sam smazala sve što je donela i sad sam opet u potrazi)

Lm, ?uh u jednoj apoteci da su ih povukli iz prodaje (i svi se prave blesavi) jer im dižu cenu...
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa sad je prosao januarski ispitni rok, sto znaci da bi mogla da napravis malu pauzu sto se tice tih kofeinskih tableta... A i do aprila imas vremena, pa bi mogla da preusmeris ucenje kao dnevnu aktivnost... Tako ces sve postizati na vreme, a nece te boleti glava zbog toga sto nigde nema kofeinskih tableta u prodaji. :D :svetac:
Korisnikov avatar
By Frey
Napravish jednu veliku ness sa puno mleka i secera, dodas malo neke cokolade itd... sigurno je bolje od kljukanja tim tabletama...
Korisnikov avatar
By Frey
BTW, koliko znam, kofein drzi budnost tako sto stimulise lucenje stresnih hormona, pa vi vidite koliko je to zdravo...
By Sixto
U dnevnoj dinamici metabolizma, koja ima ciklican karakter, pojavljuje se pri uzimanju tih supstanci, nedostatak hormona koji se luce samo i jedino u nocnom delu ciklusa!
Svi organi imaju svoj gornji i donji vrh aktivnosti, tako i endokrine zlezde!
Kofein, teofilin, i teobromin su sastojci popularnih napitaka caja, kakaa i kafe!
Inace su stimulusi CNS-a(centralnog nervnog sistema) i vestacki indukovan nedostatak sna njima, pravi problem al na duze staze, hronican zamor, praznjenje depoa medijatora nervnih sinapsi, smanjenje mogucnosti adekvatne percepcije itd!
Bolje probajte sa metodom 'kontrasta', ako ucis neku prirodnu nauku tipa biologije, anatomije i sl, kad ti dosadi ti uzmes nesto skroz drugo, sociologiju npr!
Bolje tako nego....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!