Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By krabbe
Nadam se da vam tema nece biti smesna, ali osetio sam potrebu da je postavim jer je po meni u pitanju zdravlje.

Moj seksualan zivot nije buran, ali imao sam srecu da sam do sada imao nekoliko sjajnih partnera, a izgleda "nesrecu" da su imali izuzetno velike penise, a da sam ja jako "uzak". Seksualni odnosi su mi u pocetku bili jako bolni, bukvalno rastavljanje sa dusom, iako su partneri bili jako strpljivi i koristili smo razna sredstva na bazi vode. Postepeno je postajalo lakse, ali uvek posle seksualnog odnosa imam osecaj kao da sam potpuno razvaljen, pocepan iznutra, s oprostenjem, guza me boli danima i anus je jako crven.

Interesuje me, iz vasih iskustava ili zdravstvenih znanja, kako voditi racuna o guzi posle seksualnih odnosa, osim naravno kupanje i redovna higijena. Treba li mazati neke kreme zbog crvenila anusa i koje kreme? Imam uzasan strah da ulazim dublje u unutrasnjost guze da bi vrsio klistiranje i slicno, a plasim se da ce s vremenom biti hronicni problemi.

Pozdrav i hvala na svakoj pomoci
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Kako to iskusniji kolega reche, vreme lechi sve. Cisto savesti svoje radi, mozes da namazes analni otvor i deo debelog creva kantarionovim uljem. Ima da se kupi u apoteci. Mozes i da kupis suv negde na pijaci, da ga potopis u maslinovo ulje, i koristis posle sedam dana. Smiri sve eventualne fizicke povrede i infekcije. Mada vodeni lubrikant obavi 2/3 posla.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kantarionovo ulje - rules ! :yes:
By APACH
moj savet - klin se klinom izbija. ozbiljan sam

:potapsava:
Korisnikov avatar
By Mars
Steta sto ljudi imaju potrebu i zelju da pametuju i postuju na razne teme, a ovo ih ne zanima...

Ja o ovome stvarno nemam sta da kazem, ali imam pitanje: obzirom da se pominje kantarionovo ulje, za tretman posle, da li bi isto moglo da se koristi i kao lubrikant? Da je prisutno i tokom seksa.

Mozda kasnije i posledice ne bi bile toliko neprijatne?
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Verovatno bi moglo ovo kantarionovo ulje, samo sto ulje ostecuje kondom pa ti vidi u kojim situacijama mozes da ga koristis.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
I ja imam mali problem sa tom uskom guzom, ali posle sexa nemam "osecaj kao da sam potpuno razvaljen, pocepan iznutra, s oprostenjem, guza me boli danima i anus je jako crven", pa ne mislim da imam problem. Šta ta?no radi to kantarionovo ulje?
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja opet imam drugachiji problem-meni redovno pripadne muka posle odnosa.
Jel se deshava josh kome? :fist:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Možda se jednostavno premoriš, pa taj umor i nedostatak energije loše podnosiš. Mislim da se radi o nedostatku kondicije. Ali, šta ja znam o svemu tome??? :ccn:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Escobar
Da li se klistiras pre analnog sexa?
To obavezno praktikuj !
Korisnikov avatar
By *deni*
operativni kadar
Šta ta?no radi to kantarionovo ulje?
To ti je neka vrsta univerzalnog melema, sa ekspresnim smirujucim i zaceljujucim dejstvom. Koristi se za posekotine, razne povrede....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by deni
Da li se klistiras pre analnog sexa?
To obavezno praktikuj !
ma daj, šta pri?aš, ho?eš da ?ovek kolabrira totalno? klistiranje prili?no iscrpljuje organizam, tj. pada nivo še?era u krvi. ima dosta toga na temi o klistiranju.

btw, oprezno sa kantarionom, može da ima kontraefekte.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by operativni kadar
A koji su mu sad kontraefekti? :maca:
To ce nas ekspert kjuti da ti kaze, samo da se konektuje..
:pas:
Korisnikov avatar
By *deni*
2Q2Bstr8
ma daj, šta pri?aš, ho?eš da ?ovek kolabrira totalno?
Dobro, kjuti, sta si se odma` narogusio i razgoropadio?
Ja nisam pasivan, pa mozda ne znam najbolje proceduru, ali znam da ne volim da mi kita naidje na govance u dupetu i da izadje iz njega zuta kao dukat, ili ne daj boze sa ostacima izmeta na njojzi.
:pas:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by krabbe
Nadam se da vam tema nece biti smesna, ali osetio sam potrebu da je postavim jer je po meni u pitanju zdravlje.

Moj seksualan zivot nije buran, ali imao sam srecu da sam do sada imao nekoliko sjajnih partnera, a izgleda "nesrecu" da su imali izuzetno velike penise, a da sam ja jako "uzak". Seksualni odnosi su mi u pocetku bili jako bolni, bukvalno rastavljanje sa dusom, iako su partneri bili jako strpljivi i koristili smo razna sredstva na bazi vode. Postepeno je postajalo lakse, ali uvek posle seksualnog odnosa imam osecaj kao da sam potpuno razvaljen, pocepan iznutra, s oprostenjem, guza me boli danima i anus je jako crven.
Tema nije smesna.
Mislim da bi pomoglo kada bi, zajedno sa svojim partnerom, probao da nadjes bolju pozu za analni sex. Opustanje je veoma bitno, ako ne i najbitnija stavka u svemu, tako da treba poraditi na tome, odnosno naci polozaj kada su misici najopusteniji. Iskreno, mrzi me da pretrazujem, ali na netu ima dosta sajtova koji su posveceni bas problematici analnog sexa i kako ga uciniti sto bezbolnijim i prijatnijim za pasivnu stranu (pa bio to muskarac ili zena).
Bez obzira sta ko kaze, bol nikada nije dobar znak, a posebno nije znak dobrog sexa. Ako te boli, to lepo reci partneru, jer uzivanje treba da bude obostrano.
Kantarionovo ulje se koristi za najrazlicitije namene, preporucije se kod svih crvenila. Verovatno moze da pomogne. Ne bi ga trebalo koristiti kao lubrikant jer moze da osteti kondom. Idealno je koristiti lubrikante na bazi vode.
By krabbe
Koristio sam atrix kremu koja je na bazi vode (cak je i cyber doktor preporucio tu kremu), ali sada sam nabavio lubrikant. Hvala na savetima, a temu sam postavio jer mislim da to nije samo problem koji se meni dogadja i sigurno ima ljudi koji mogu posavetovati.
By Tale
Mene grize savest u zavisnosti od toga šta smo radili :D
Probao sam anal s obdarenim partnetrom i bolelo je,nisam nešto uživao ali sa partnerom koji ima tanji penis nema problema...Ali,onda nije neko uživanje u oralnom sexu,uh...Nemože i jare i pare ;)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Tale
Mene grize savest u zavisnosti od toga šta smo radili :D
Probao sam anal s obdarenim partnetrom i bolelo je,nisam nešto uživao ali sa partnerom koji ima tanji penis nema problema...Ali,onda nije neko uživanje u oralnom sexu,uh...Nemože i jare i pare ;)

Jutro je, jutro je,
jebemo se utroje!

:fuckbed:
Korisnikov avatar
By KiWi

Tale, dal' si mogao bajatiju temu da izvadiš iz ahrive?

OnTopic: Puno vežbe, dosta lubrikanta i opuštenost. To je univerzalni recept.

@KissQueen: Ако овако наставиш, прозваћемо те Дени2!
By Tale
Pa,mislim,ja ne gledam da li je matora tema nego verglam svuda i pišem kad mi se piše jbg :)
Ako je matoro i za ne-pokretanje,nek neko zaključa ako već ima onih kojima smeta(!?)...
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Kiwi

@KissQueen: Ако овако наставиш, прозваћемо те Дени2!
Misliš kao D'n'D?

:dancingfever: :dancingfever:
By Kragi

Razumem, ali ja sam se zagrcnuo smejuci se i pre nego sam otvorio temu tj kada sam video naslov. :hail: za isti :smeh: :smeh:

Moj seksualan zivot nije buran, ali imao sam srecu da sam do sada imao nekoliko sjajnih partnera, a izgleda "nesrecu" da su imali izuzetno velike penise, a da sam ja jako "uzak"
Jadan ti :sweet: Kako bre svi "uski", naletite na te kurate nije mi jasno :misli:

Seksualni odnosi su mi u pocetku bili jako bolni, bukvalno rastavljanje sa dusom, iako su partneri bili jako strpljivi i koristili smo razna sredstva na bazi vode. Postepeno je postajalo lakse, ali uvek posle seksualnog odnosa imam osecaj kao da sam potpuno razvaljen, pocepan iznutra, s oprostenjems oprostenjem, guza me boli danima i anus je jako crven.

Volim te!
Interesuje me, iz vasih iskustava ili zdravstvenih znanja, kako voditi racuna o guzi posle seksualnih odnosa, osim naravno kupanje i redovna higijena. Treba li mazati neke kreme zbog crvenila anusa i koje kreme? Imam uzasan strah da ulazim dublje u unutrasnjost guze da bi vrsio klistiranje i slicno, a plasim se da ce s vremenom biti hronicni problemi.

Pozdrav i hvala na svakoj pomoci
Ve su ti dali odgovor, ja samo nisam mogao da izdrzim da ne prokomentarisem, a i zevam po "zdravlju" pa ... :doh:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ja savetujem da se privije list kiselog kupusa na goozoo :smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
Nađi si partnera(/e) s malim kurcom... :alexis:
Korisnikov avatar
By actionbgd
Ako ne mozes da nadjes sa malim, onda bar sam manjim...
:serlok:

Ali, ne treba koristiti bilo kakvo ulje prilikom odnosa izuzev ako imate nezaštićen odnos. Ulja razlazu kondom i ukoliko sex duže traje može da dodje do pucanja kondoma. Zato se koriste lubrikanti na bazi vode. A ako verujete svojem partneru (a i sebi) onda može kako god....
Korisnikov avatar
By Mr Dee
a da probas da ne praktikujes analni sex? :hmm:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!