Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by AleksandarPa ne slažemo se baš svi sa tom tvojom konstataciom.
Kad nisam pijan ja ne valjam ništa.
Originally posted by MarsKod mene nije to u pitanju, jednostavno ne volim alkohol bash toliko da bih ga
Ja ne znam zasto se ljudi ustrishu pri pomisli da sami piju?
Valjda imaju u glavi neku soc-real scenu: balkanska kafana, sto sa uflekanim stolnjakom, metlna pepeljara, flasa, casa, i neka ruina od coveka kako lamentirajuci nad svojim promasenim zivotom-pije??!!
Ili...Slicna takva ruina, otvara oci (negde u sred dana), u svom brlogu od stana, i prvo sto radi - hvata se za flasu?
Dodjem s posla, sam sam, ok mi je, pa zasto da sebi, tako samom sa sobom - ne natocim i neko pice?!?
Originally posted by Marsu tako opisanoj situaciji nikada nisam dosla u iskusenje da se latim alkohola.
Ja ne znam zasto se ljudi ustrishu pri pomisli da sami piju?
Valjda imaju u glavi neku soc-real scenu: balkanska kafana, sto sa uflekanim stolnjakom, metlna pepeljara, flasa, casa, i neka ruina od coveka kako lamentirajuci nad svojim promasenim zivotom-pije??!!
Ili...Slicna takva ruina, otvara oci (negde u sred dana), u svom brlogu od stana, i prvo sto radi - hvata se za flasu?
Dodjem s posla, sam sam, ok mi je, pa zasto da sebi, tako samom sa sobom - ne natocim i neko pice?!?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!