Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by 2Q2Bstr8Pa jeste. Pre neko leto, htedoh da crknem od komaraca, a na prozorima stana nije bio instaliran okvir sa mrezicom. U stanu toplo, da pofantas, moras otvoriti prozor, a tada - invazija komaraca. Gde cu, sta cu, kupim ja na pijaci mrezicu, iskrojim je i pribadacama pricvrstim na prozor, sa unutrasnje strane.
ja za sobu koristim mrežicu na prozoru. mnogo je lepo, a ne smeta pogledu.a za napolje, mašem rukama. doduše, nepuša? sam, pa se ne mogu kao deni pohvaliti pragmati?noš?u postupka. no, uvek mirišim na neki lep parfem, tako da Autan ispada iz kombinacije za ve?ernji izlazak. (ovo naravno ne važi kad idem na pecanje, ali pošto nikad ne idem nije ni bitno.)
Originally posted by Morgan Le FayeZagubio ? ZAGUBIO ? Bas me cudi, ti si poznat po tome sto "izuzetno" vodis racuna o stvarima.
mirishljavim shtapicima, jer ono chudo od raid tableta sam negde zagubio, mada sve vishe razmishljam da unajimim Bilju iz citya koja tako pricha na ultrafrekvenciji koja smeta komarcima...tako da cu imati strashilo u bashti da mi nepojedu vrane moje biljchice koje ujedno tera i komarice....
![]()
Originally posted by denia to bi ti voleo:shok2:Originally posted by Morgan Le FayeZagubio ? ZAGUBIO ? Bas me cudi, ti si poznat po tome sto "izuzetno" vodis racuna o stvarima.
mirishljavim shtapicima, jer ono chudo od raid tableta sam negde zagubio, mada sve vishe razmishljam da unajimim Bilju iz citya koja tako pricha na ultrafrekvenciji koja smeta komarcima...tako da cu imati strashilo u bashti da mi nepojedu vrane moje biljchice koje ujedno tera i komarice....
![]()
![]()
![]()
Samo cekam kada ce lopovi da ukradu i tebe, zajedno sa biljcicama i praskom protivu komaraca.
Morgan Le FayePa, ne bih voleo, zato ti i lajem non-stop k`o svaba tra-la-la da vodis racuna gde ti se sta nalazi.
a to bi ti voleo
Originally posted by 2Q2Bstr8Ne, vec samo u ukletoj zemlji.Originally posted by Marssvaka ?ast ako te ta mrežica brani i od slepih miševa.
Mrazica je najbolja, pogotovo sto je prosle godine bilo i par slucajeva uletanja slepih miseva u stan.btw, gde ti to živiš, na ukletom brdu?
![]()
Originally posted by goranDTako sto ces da ubijes onog ljubitelja pernatih zivotinja koji ih krisom iza ledja svima vama hrani.
Kada smo vec temu proširili na druge lete?e životinjice ..Kako da oteram golubove, koji seru po prozorima i terasama???![]()
Originally posted by SonicOk, hvala. Saljem mail na U2U.
Tacno, mada program (kao i uredjaj Radio Kluba) imaju vise frekvencija koje se mogu menjati. Neke su u cujnom opsegu, ali ih covek tesko registruje pa deluju dosta tiho. U svakom slucaju, ne postoji neki cvrsti konsenzus oko toga koja je frekvencija najdelotvornija za rasterivanje - izmedju ostalog zbog toga se cesto i nudi mogucnost izbora. Jednostavno, sam utvrdis koja frekvencija najbolje "vrshi posao". Program mogu da ti posaljem, samo mi ostavi mail...
Originally posted by goranDSlažem se, ovo se i meni pokazalo kao jedino u?inkovito. Ostalo sve daje polovi?na rješenja. Raid rulezzzzzzz!!!!
Ja imam od raida, ono na struju i sa teku?inom.
A kada idem negde idem ... OVO PREPORUCUJEM SVIMA ! ...
U apotekama imate od Hemofarma vlažne maramice "otero", jedna košta oko 8-9 dinara. Super su, niste posle lepljivi, ?ak i ako se znojite...![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8Verujem da, ako se potrudis, na netu sigurno mozes da pronadjes neko mesto, neki forum, mailing listu - gde mozes do mile volje da pricas o slepim misevima i Batmanu.Originally posted by Marsa da nisi možda ti Batman?!
Nekako ipak deluju na moje usi i centar za ravnotezu.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!